Ben gerizekalı mıyım ? Onursuz muyum az bakın

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Merhaba hanımlar benim çektiklerimi çoğunuz biliyorsunuz , evimi ayıralı geçti bir ayı oğlumu babasından hiç alıkoymadım dava süreci devam ediyor, avukat 2 sene en az dedi ama araştırdığıma göre de tazminat vs uzatıyor davayı. Ve bu gün anladım ki avukat bana baya baya meyilli ve maalesef bunun için uzatacak daha çok beni görmek için davayı .

Öyle bir tek başınalık ve sevilme sayılma arzusu var ki , boşluktan okey oyununa sardım bir saçma restleşme tanışmaya götürdü işi, derken bir delilik yapıp buraya geldi çıktık bir yerlerde saatlerce oturduk çok iyi bulmadım tipini yüzünü yani ama aynı yaştayız filan konuştuk, ertesi gün ben ist geçecektim geldi aldı dedi ki sahilde oturalım biraz karşı yakaya geçtik bir güzel yerde sabaha kadar oturduk filan , derken araca geçtik . Elimi tuttu izin verdim ten uyumuna bakmak için sarılsam olur mu dedi. Bendeki de cesaret ya dedim olur maksadım nereye gidecek bakayım oldu aslında. Derken öptü dur dedim durdu. Neyse geçtim arkadaşıma ama kötü oldum. Ve dedim frenleyelim. Bazı durumları bana uymadı çünkü . Çünkü ben hala güvenemiyorum inanamıyorum filan . Ve sana da güvenenemedim dedim . Sonra bu saydırdı ben seni merkezime koymuştum nasıl oldu anlamadım ama öyle güzelsin ki bana bakmaz diyeceğim birisi ben şaşırdım resmen , bakarken sarhoş oldum asla kötü bir şey gelmedi içimden hayatımın kadını olacaksa bu olur anca dedim filan yaptı engelledi üstüne bir de gönderdiğim çiçeği çöpe at değmezmişsin filan yazdı . Aradım dedim sen ne diyorsun ya 36 saatte bu ne bağlanma bu ne vazgeçme engellemek ne saydırıp saydırıp . Çocuk musun sen ? Ben sana nasıl güvenirim? Filan şimdi de hala neden telefon açmıyorsun neredesin bir hal hatır soracaktım bilmem neler demeler dedim arkadaşındayım hala bana gerizekalı sen takıl aferim ben uyuyorum diyor dengem bozuldu benim resmen . Bana bir el atın ben nasıl düzelirim normal değilim belli

Avukat sana meilli olsaydı senin boşanman için ugraşırdı... onu geç ..
oyunda tanıştığın adama hiç deyinmiyorum bile

Oyundan tanıştığı adamla sabaha kadar oturmuş.

Taşlayın diye açmadım hanımlar sakin ... beni reelde tanıyor musunuz? Çok abartmayın neyi ben çok görsem gelir başıma hepimiz için geçerli

iyi de henüz boşanmamışsınız

bu adamla fotonuzu falan çekseler davanızda kullanabilirler belki

davayı uzatmak nedir ben olsam avukat değiştirirdim ve görüşmezdim.

dünyada adam mı yok boşanma avukatımla görüşeyim. uzun ilişkiden çıkan kadınlara simsarlar üşüşürler. siz de duygusal boşlukta olduğunuz için inanırsınız hata yaparsınız aman dikkat biraz kendinize süre verin.

Ablacim bence siz duygusal bosluk sebebiyle hata ustune hata yapacak durumdasiniz. Biraz durun. Tamam sevmek sevilmek istemeniz normal ama boyle ipsiz sapsiz, nerden geldigi belli olmayan tiplerle takilirsaniz basinizi derde sokarsiniz. 7 kat yabanci adamla sabaha kadar oturdum diyorsunuz. Sansiniza adam kotu degilmis. Ya siz hayir diyince tecavuze kalkissaydi? Rica ediyorum aklinizi basiniza alin.

Flort etmeyin demiyorum ama reelde tandiginiz ve duzgun insanlar olsun bence. Bu sekilde giderseniz basinizi derde sokacaksiniz sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…