- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Ablacim bence siz duygusal bosluk sebebiyle hata ustune hata yapacak durumdasiniz. Biraz durun. Tamam sevmek sevilmek istemeniz normal ama boyle ipsiz sapsiz, nerden geldigi belli olmayan tiplerle takilirsaniz basinizi derde sokarsiniz. 7 kat yabanci adamla sabaha kadar oturdum diyorsunuz. Sansiniza adam kotu degilmis. Ya siz hayir diyince tecavuze kalkissaydi? Rica ediyorum aklinizi basiniza alin.
Flort etmeyin demiyorum ama reelde tandiginiz ve duzgun insanlar olsun bence. Bu sekilde giderseniz basinizi derde sokacaksiniz sanki.
Yo taşlamak değil , sen kendini anlatıyorsun...Peki merak ediyorum nasıl bir cesaretle buluştun , davanda bunun kullanılabileceği aklına geldimi , yazarken benim aklıma geldi bak eski eşin bile yaptırabilir böyle bişeyi dimi ,olabilir çünkü neden olmasın ...Taşlayın diye açmadım hanımlar sakin ... beni reelde tanıyor musunuz? Çok abartmayın neyi ben çok görsem gelir başıma hepimiz için geçerli
Siz okey falan deyince haliyle taşlıyor milletTaşlayın diye açmadım hanımlar sakin ... beni reelde tanıyor musunuz? Çok abartmayın neyi ben çok görsem gelir başıma hepimiz için geçerli
Anam com yemissin ya muebet bile yemek var o yuzdrn 6 ay olfu bam yemeyeli hic almamayim bendeBenimde aklıma geldi :)
Saçma sapan bişey her gece çıkıyor, daha yeni 5 gün yedim
Ciddimisin , 6 ay nasıl dayandın bravo :)Anam com yemissin ya muebet bile yemek var o yuzdrn 6 ay olfu bam yemeyeli hic almamayim bende
Taşlayın diye açmadım hanımlar sakin ... beni reelde tanıyor musunuz? Çok abartmayın neyi ben çok görsem gelir başıma hepimiz için geçerli
Kuzum cunku degmiyorCiddimisin , 6 ay nasıl dayandın bravo :)
Ben sadece sunu merak ettim. Ben en fazla bir saat birakip bir yere gidebiliyorken siz kime birakip sabaha kadar vakit gecirdiniz? Bir de oradan arkadasiniza gecmissiniz ustelik.
Ne guzel duzenini kurmussun. Kendine yeni hayat kurmussun. Neden hayatini bile bile tekrar cikmaza sokuyorsun anlamadim? Hic tanimadigin bir adamla nasil guvenip bu kadar vakit gecirebildin anlamadim. Ya adam sana birsey yapsaydi? Dur bir bosan once. Bir yeni hayatina alis.
Yani bu benim de aklima geldi ama yazmak istemedim. Annesi butun gece disardayken bu cocugu yatagina kim yatirdi?
Haklısın , değmiyor bukadar net ... aklıma getireceğim bunuKuzum cunku degmiyorbu yuzden susma hakkimi kulladim mune ablada bu tutumu gordu bak daha bamlamiyor beni
Önceki konunuzda bi sporcu adamla insta da yazışma vardı bi dünya yorum yaptik
Avukatın size meyilli olduğunu saniyorsunuz
Ve oyundan tanıştığınız biri ten uyumu var mi sarilayim diyor ve ikiniz de 36 yasindasiniz
Ten uyumu ve sarilma ne alaka allaasen?!
Nerden tutsam elimde kalıyorsunuz,insallah cocugunuzun velayetini babası alır.
reelde tanıdığın düzgün insanlar bile oooo uzun ilişkiden çıkmış kadın duygusal boşluktadır ehehee diye üşüşüyorlar. çok iğrenç. bence bi süre beklemek lazımp hype geçtikten sonra anca gerçekten düzgün olanlar kalıyor geriye mesela bende kimse kalmadıbu benim görüşüm tabi.
Hayatınız da illa ki bir erkek olmak zorunda değil ki. Çocuğunuz varmış anladığım kadarıyla yaşıda küçük. Sevgi tatmininizi evladınız üzerinden giderseniz. Onların ki koşulsuz sevgi çünkü. Daha tanımadığınız adamla gece dışarıda kalmak abes çünkü. Başınıza birşey de gelebilirdi.
Ben de bosandim. Cocugumi aldim baska bir sehirde kendime yeni bir duzen kurdum. Kendimi yalniz hissetmedim mi? Evet hem de cok. Agladgim da oldu. Ama sirf yalnizliktan oyundan biriyle tanisip saatlerce o kisiyle gorusmedim. Hobi bulsan kendine daha yararli bence. Ben bu sureci oglumla gecirdim. Yasadigim yeri tanimaya calistim. Isimle mesgul oldum. Kendimle ve oglumla mesgul oldum. Komsu edindim. Bir iki arkadas edinip onlarla gorustum. Bir iluskiden daha digru durust cikmadin bile. Dur bi. Yaralarini sarmadan bir iliskiye neden giriyorsun? Once bir yaralarin kabuk baglasin. Kendi badina yasamayi ogren. Bir ozgurlugunun keyfini cikart. Hersey erkek degil.Zaten sonrasında kendimden tiksindim inanın , şükür abartılacak bir şey yaşanmadı o başka . Kötü bir insan da değildi o da allah belki acıdı bana o da başka ama bu süreçleri atlatanlar bana birkaç bir şey söylese fikir sunsa mesela diye yazdım , annem babam kardeşim sevenim yok ölsem ben mesela arkamdan ağlayacak üç beş dost dışında kimsem yok ülkemde bir mülteci gibiyim mesela zoruma gidiyor belki de bir sokak köpeği gibi kendime sığınıp sevilecek liman arıyorum . Canım yanıyor arkadaşlar canım . Uykum var uyuyamıyorum ruhum acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?