Ben gerizekalı mıyım ? Onursuz muyum az bakın

Eşinizden ne zaman ayrılma kararı aldınız ? Biraz daha temkinli olmanız gerekmez miydi

Eşinizden ne zaman ayrılma kararı aldınız ? Biraz daha temkinli olmanız gerekmez miydi

Daha evliliğin başından beri 7 gidiş geliş 5 dava ve tarafımdan ailemin zulmünden geri dönüş ve dava çekme yaşadım . 1 ayı geçti kendime ev açtım

henüz boşanma aşamasındasınız.
davanız sonuçlanmamışken siz çocuğunuzun velayetine varana kadar tehlikeye atıyorsunuz..

ortaya çıkmayacaktır muhtemelen.
sadece şunu kendinize cevaplayın,

internet ortamında/oyunda tanışıp, henüz boşanma olmadan, sabahlara kadar tanımadığı ve ne olduğu belli olmayan bir adamla vakit geçiren bir anneye velayet verir misiniz?
yarın öbür gün internetten tanıştığı bir manyak çıkar da cocuga bir şey yapar mı? yada kadını çocuğu ile tehdit eder mi?

bir de daha oncede yazdım yine yazayım.
şanslı bir insanmışsınız. karşınıza manyagın biri çıkmamış..
siz dur dediğinizde durmayabilirdi.
ve sonunuz muhtemelen,
o arabada ne işin var diyip adamın beraati, sizin de çektiğiniz acı ile başbaşa kalmanız olurdu.
kendinize bunu yapmayın
sevmek sevilmek güzel şey.
ve en doğal hakkınız.
ama böyle olmaz.

Çokça doğru bir yorum , ne yaptım neden yaptım nasıl bir korku var bende yalnız kalacağım diye bilemiyorum , üstelik diğer branşım psikoloji düşünebiliyor musunuz hayret ediyorum kendime inanın, çıkmaz evet muhtemelen . Böyle de olmaz sevmek sevilmek . En güzeli kendime hafta sonu da babasında olacağı zamanlarda bir meşgale bulmak sanırım

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Böyle şeyler için acele etmeyin dedik size. Daha boşanmadınız. Resmi olarak evlisiniz. Adam sizi arabayla alıp kaçırsaydı ne yapacaktınız. Netten tanıştığınız öncesinde hiç tanımadığınız adama nasıl güveniyorsunuz. Hadi kendinizi düşünmediniz oğlunuzu da mı düşünmediniz. Umarım bu size ders olur da bir daha ki sefere yoğurdu üfleyerek yersiniz. Ayrıca onursuz veya gerizekalı gibi sıfatları kendinize yakıştırmayın. Sadece duygusal boşluğunuzdan faydalanmaya çalışanlardan kendinizi koruyun yeter.

15 yasindaki cahil cocuk degilsiniz. Ayrica cocigunuzda var bu ne cesaret hic mi korkmuyorsunuz boyle bosluk olmaz olsun. Otur cocugunu sev
Yaa adam sana birsey yapsaydi. In midir cin midir ne oldugu belirsiz adamlar

Kacirsa yine iyi ölduredebilirdi.

eğitimli kocaman kadınsınız...kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan annesiniz.
kendinizin kıymetini bilin.
sizin ayakta kalmak için birinin sevgisine ihtiyacınız yok.
kendinizi sevin
oğlunuzu sevin.

ve lütfen dikkatli olun. kimse başıma gelmez demesin. insanlar bu çeşit manyaklarla sanal ortamda tanışıp canından oluyor..
bunlar masal degil. yüzlerce ornegi var.

Çokça haklısınız evet ben de bunları bana hatırlatın diye yazıyorum zaten jele oğlum babasında kalırsa mahvoluyorum eve sığamıyorum biliyor musunuz

bu döneminiz biraz duygusal bir dönem anlayabiliyorum. bence kendinizi tanımak için fırsat olarak kullanın. mesela nasıl bir erkek istersiniz vs gibi kriterlerinizi düşünün sizi ne mutlu eder. arkadaş olarak tabi ki görüşebilirsiniz ama gerçekten güvendiğiniz kişiler olmalı. mesela ben de erkek dostlarımla sık sık görüştüm ama en ufak bir yavşamaları yanlışları olmadı bana. bekar olduğunuzda da bu kriterleri karşılayan birilerine bakarsınız kendiniz için.

hani inanın adam bol ya. her yerden bulabilirsiniz isteseniz. o açıdan yalnız kaldım tribine girmeyin, önemli olan düzgün ve güvenilir birini bulmak o da okey den falan bulunmuyor ne yazık ki.

Lütfen bir daha yorum yazmayın bana rica ediyorum inşallah sizin de böyle bir durumunuz olur ve sizin velayet babaya geçer amin
ramazan ramazan sizin gibi agzimi beddua ve sizinle kirletemeyecegim,sizi bedduanizla beraber allah'a havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…