- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Eşinizden ne zaman ayrılma kararı aldınız ? Biraz daha temkinli olmanız gerekmez miydi
Bak bazen sovmek geliyor icimden hoppp diyorm deger mi degmez en iyisi susalim duvarlar konussun:)Haklısın , değmiyor bukadar net ... aklıma getireceğim bunu
henüz boşanma aşamasındasınız.
davanız sonuçlanmamışken siz çocuğunuzun velayetine varana kadar tehlikeye atıyorsunuz..
ortaya çıkmayacaktır muhtemelen.
sadece şunu kendinize cevaplayın,
internet ortamında/oyunda tanışıp, henüz boşanma olmadan, sabahlara kadar tanımadığı ve ne olduğu belli olmayan bir adamla vakit geçiren bir anneye velayet verir misiniz?
yarın öbür gün internetten tanıştığı bir manyak çıkar da cocuga bir şey yapar mı? yada kadını çocuğu ile tehdit eder mi?
bir de daha oncede yazdım yine yazayım.
şanslı bir insanmışsınız. karşınıza manyagın biri çıkmamış..
siz dur dediğinizde durmayabilirdi.
ve sonunuz muhtemelen,
o arabada ne işin var diyip adamın beraati, sizin de çektiğiniz acı ile başbaşa kalmanız olurdu.
kendinize bunu yapmayın
sevmek sevilmek güzel şey.
ve en doğal hakkınız.
ama böyle olmaz.
Bak bazen sovmek geliyor icimden hoppp diyorm deger mi degmez en iyisi susalim duvarlar konussun:)
Kacirsa yine iyi ölduredebilirdi.Önceki konunuzu hatırlıyorum. Böyle şeyler için acele etmeyin dedik size. Daha boşanmadınız. Resmi olarak evlisiniz. Adam sizi arabayla alıp kaçırsaydı ne yapacaktınız. Netten tanıştığınız öncesinde hiç tanımadığınız adama nasıl güveniyorsunuz. Hadi kendinizi düşünmediniz oğlunuzu da mı düşünmediniz. Umarım bu size ders olur da bir daha ki sefere yoğurdu üfleyerek yersiniz. Ayrıca onursuz veya gerizekalı gibi sıfatları kendinize yakıştırmayın. Sadece duygusal boşluğunuzdan faydalanmaya çalışanlardan kendinizi koruyun yeter.
Kaçırınca her şeyi yapabilir zaten. Ortalık manyak kaynıyor.Kacirsa yine iyi ölduredebilirdi.
Tamamda size demiyorm ki arkadasa anlatiyormMune bakar mısınız
Ayy allah korusun.Kaçırınca her şeyi yapabilir zaten. Ortalık manyak kaynıyor.
Arkadasa bamlama diye anlatiyorm sizin adiniza hiv bisey demedim ok hakaret hic yorum bile yapmafim genel kinustum bu konu cok bam alir deim hemn olayi buyutmeyinMune bakar mısınız
Arkadaş bana başka bişeyden bahsediyordu , konunun öncesi var yani , size demedikiMune bakar mısınız
Çokça doğru bir yorum , ne yaptım neden yaptım nasıl bir korku var bende yalnız kalacağım diye bilemiyorum , üstelik diğer branşım psikoloji düşünebiliyor musunuz hayret ediyorum kendime inanın, çıkmaz evet muhtemelen . Böyle de olmaz sevmek sevilmek . En güzeli kendime hafta sonu da babasında olacağı zamanlarda bir meşgale bulmak sanırım
Çokça haklısınız evet ben de bunları bana hatırlatın diye yazıyorum zaten jele oğlum babasında kalırsa mahvoluyorum eve sığamıyorum biliyor musunuz
ramazan ramazan sizin gibi agzimi beddua ve sizinle kirletemeyecegim,sizi bedduanizla beraber allah'a havale ediyorum.Lütfen bir daha yorum yazmayın bana rica ediyorum inşallah sizin de böyle bir durumunuz olur ve sizin velayet babaya geçer amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?