• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gitmesem..

Yalnız iftara gitmekte çağırmakta yasak diye biliyorum 😐Yoksa C.başkanın koyduğu kurallar size işlemiyor mu? Kv yi kafaya takmadan önce kendinize bunu bi sorun??
Ben Cumhur başkanı başbakanınızım. Ankara ayağını denk alsın 😁

sizin konularınız hep aynı. kaynanam beni istemiyor, istemiyor diye gitmiyorum, diğerleri hep orada.
kadın hep çağırsa bu sefer de kaynanam bizi sürekli çağırıyor, hiç rahat bırakmıyor.. vs vs olur eminim.
yani çağırılınca gidin, çağırılmayınca gitmeyin. çağırmak istiyorsanız çağırın, istemiyorsanız çağırmayın
bu kadar büyütüp, stratejiye gerek yok ki.
ha sizi aramış ha eşinizi aramış, kendi anneniz sizi çağırırken eşinizi mi arıyor ki? ne olmuş annesi oğlunu aramışsa.
bu kadar boş şeylere kafa yorup küçük hesaplar yapmayın artık rica ediyorum

sizin konularınız hep aynı. kaynanam beni istemiyor, istemiyor diye gitmiyorum, diğerleri hep orada.
kadın hep çağırsa bu sefer de kaynanam bizi sürekli çağırıyor, hiç rahat bırakmıyor.. vs vs olur eminim.
yani çağırılınca gidin, çağırılmayınca gitmeyin. çağırmak istiyorsanız çağırın, istemiyorsanız çağırmayın
bu kadar büyütüp, stratejiye gerek yok ki.
ha sizi aramış ha eşinizi aramış, kendi anneniz sizi çağırırken eşinizi mi arıyor ki? ne olmuş annesi oğlunu aramışsa.
bu kadar boş şeylere kafa yorup küçük hesaplar yapmayın artık rica ediyorum
Araba var bir de

Pndemiyi dusunerek cevap verin. Kim giriyo kim cikiyo o 3 aile ayri ayri evlerine. Bunun disinda klasik kaynanalarin tripleri. Ben olsam cok takilmazdim. Ne guzel siz mesafelisiniz. Gidin gelin. Gitmezseniz tartisma cikinca yuz goz olursunuz. Ona bu kozu vermeyin.

Şuan düşünmeniz gereken tek şey pandemi ve yasaklar şu durumda zaten gitmek yasak
Hadi virüs yok diyelim ben olsam bende oglumu ararım🤦‍♀️ kırılacagımı biliyor beni aramalıydı diye bır yorumunuzu gördüm koca kadın sizin kaprisleriniz ile ugrasamaz. Sanki ogluna sen gel demiş gibi davranıyorsunuz buda ortada birşey yokken yok yere sorun cıkarmak oluyor 🤷‍♀️

Eşlerden birinin, kendi ailesiyle görüşmeye zorlaması kusurdur ve boşanma sebebidir.

Yargıtay, eşini annesiyle görüşmeye zorlayan kocayı ağır kusurlu buldu. ( google haberlerden gayet kolay ulaşılacak bir bilgi)​

Aynı şekilde kadın da erkeği ailesiyle görüşmeye zorlarsa kusurdur.

Ha olur mu canım öyle diyenler olacaktır.

Fakat zorlanarak yapılan herşey içe atılır ve daha sonra psikolojik rahatsızlık yapar

Yani en ufak istenmeden yapılan yada içe atılan nir söz yıllarca içe atılıp

Sonucunda sindirememeye sebep olduğu için ayrılığa sebep olur.

Ayrılmamak için boyun eğmek değik aksine istenmeyen herşeye yok istemiyorum demeniz gerekir yoksa 1 dakikalık reddemediğiniz olay yıllar sonra çığ gibi içinizde büyüyerek size geri döner.
Muhteşem bir açıklama , keşke tüm erkekler bunu beynine kazısa
Gerçekten bazı anılarım aklıma geliyor ve herşeyi silip gemileri yakmak istiyorum o anılar yüzünden

Kesin geline yardım etmeyip evine koltuk almıştır. Aldıysa çekeceği çilesi çok daha. Dilinden kurtulamaz😅
Taze gelin varken KV düşer mi koltuk takımı almak. Resmen kıskançlık 😌
Ev vermiş kadın daha ne yapsın. Kadının altın dişi olsa onu da isterler 😏

Kesin geline yardım etmeyip evine koltuk almıştır. Aldıysa çekeceği çilesi çok daha. Dilinden kurtulamaz😅
En çok yanında durup 7/24 hizmet eden, düşüncesiz kocası yüzünden 5 çocuk doğuran gelinini seviyormuş, ona çok vericiymiş. Bu da var.

bu virüste nasıl gidiş geliş yapıyorsunuz ya
İftarda en az 10 kişi olur orada
Cidden meraktan soruyorum o kadar insan ölüyor hiç mi üzülmüyorsunuz ?
Niye bu kadar dikkat etmiyorsunuz ?

Back
X