• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gitmesem..

Ya herkes korona var demişte, hergun TV de gördüğümüz devlet büyüklerimiz iftardan iftara koşarken halktan bu özveriyi beklemek çok saçma. İmam bişey yaparsa cemaat bişey yaparmış misali.

Onlar yalnis diye insan kendi aklini devre disi mi birakmak zorunda? Almanyada saglik bakani gecen sene bir davetden sonra corona olmustu. Bu demek degildir ki herkes yasaklari deliyor. O zaman herkes deliyorsa, kimse de "devlet pandemi yönetemiyor" diye de aglamasan. Olan en cok cocuklara olucak zatebn

Ya herkes korona var demişte, hergun TV de gördüğümüz devlet büyüklerimiz iftardan iftara koşarken halktan bu özveriyi beklemek çok saçma. İmam bişey yaparsa cemaat bişey yaparmış misali.
Burda ahkam kesenlerin ben inanmıyorum 7/24 evde durduklarına sanki ben sürekli dışarı çıkıyorum ve beni tanıyormuş gibi yazıyorlar komik.. Herkes farkında çok duyarlı olanlar o zman hiç çıkmayacak dışarıya

Kızlar hayırlı günler..
Daha öncede konu açmıştım kaynanam ile ilgili ayrımcı diye eltim ile aile apartmanında altlı üstlü oturuyor ben küçük gelinim beni istemiyor biliyorum ama yalandan rol yapıyor biz ev aldık borç ödüyoruz arada 15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için.. Neyse az önce eşimi aradı yarın iftara gelin diye kızı diğer gelini her gün orda yiyip içerler gece gündüz eşimi aradı birde demiş ki eşime mirayı arayacaktım seni aradım demiş konulurken duydum çağıracamda mı geleceksiniz dedi zaten istemiyor laf yapıyor ben gitmek istemiyorum sizce gitmeli miyim..
Çağırmış git eline koz verme derim eşin gider kötü sen olursun orda

Burda ahkam kesenlerin ben inanmıyorum 7/24 evde durduklarına sanki ben sürekli dışarı çıkıyorum ve beni tanıyormuş gibi yazıyorlar komik.. Herkes farkında çok duyarlı olanlar o zman hiç çıkmayacak dışarıya
İşe gidip geliyorum. En son ne zaman birinin evine adım attım unuttum bile.

İşe gidip geliyorum. En son ne zaman birinin evine adım attım unuttum bile.
Benim eşim dr. Yoğun bakım servisinde. Öyle şeyler anlatıyor ki millet bu kadarını bilse kapıdan dışarı çıkmaz. Her gün yüzlerce insan ölüyor millet te kv aramadi gitmem de gitmem🙄

Kızlar hayırlı günler..
Daha öncede konu açmıştım kaynanam ile ilgili ayrımcı diye eltim ile aile apartmanında altlı üstlü oturuyor ben küçük gelinim beni istemiyor biliyorum ama yalandan rol yapıyor biz ev aldık borç ödüyoruz arada 15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için.. Neyse az önce eşimi aradı yarın iftara gelin diye kızı diğer gelini her gün orda yiyip içerler gece gündüz eşimi aradı birde demiş ki eşime mirayı arayacaktım seni aradım demiş konulurken duydum çağıracamda mı geleceksiniz dedi zaten istemiyor laf yapıyor ben gitmek istemiyorum sizce gitmeli miyim..
Arkadaşım gitme benzer şeyler bendede var şimdi gitsen yalandan senin yanında birbirlerine nispet yapicaklar bide onu kafaya takip üzüleceksin belki eşinle aran bozulacak yaptıklarını anlatsan ben gitmiyorum azıcık aşım kaygısız başım

O duyarlı olanların içinde işi gücü olan çıkmak zorunda olan var. Sağlığından dolayı tedavi için hastaneye gitmesi gereken var. 7/24 evde oturun kimse demiyor zaten. Ama bu demek değil ki iftar davetlerine gidin. İftar daveti ile işe gitmek için dışarı çıkmak aynı şey mi?

Burada ahkam kesenlerin ben inanmıyorum 7/24 evde durduklarına sanki ben sürekli dışarı çıkıyorum ve beni tanıyormuş gibi yazıyorlar komik.. Herkes farkında çok duyarlı olanlar o zman hiç çıkmayacak dışarıya
İşe gitmek zorunda olmasam çıkmam. Evden işe istem eve gidiyorum. Markete bile gitmiyorum.
Sizin yazdıklarınızı yorumluyoruz biz veoğu konunuz belirle şeyler çerçevesinde o yüzden evet sizi tanıyoruz bu konularda

İşe gitmek zorunda olmasam çıkmam. Evden işe istem eve gidiyorum. Markete bile gitmiyorum.
Sizin yazdıklarınızı yorumluyoruz biz veoğu konunuz belirle şeyler çerçevesinde o yüzden evet sizi tanıyoruz bu konularda
Yani beni tanıyorsunuz da benim dışarı çıkıp gezdiğimi nerden biliyorsun be kadar tanıyorsunuz beni lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın

Bende sürekli evdeyim hiç bir yere gitmiyorum market ve fırın hariç
E niye gideceğim diye zorluyorsunuz. Deyin Kvdeye ben hiç bir yere çıkmıyorum pandemi var diye.yani içten içe gitmek istediğniiz için bizden destek bekliyorsunuz

O duyarlı olanların içinde işi gücü olan çıkmak zorunda olan var. Sağlığından dolayı tedavi için hastaneye gitmesi gereken var. 7/24 evde oturun kimse demiyor zaten. Ama bu demek değil ki iftar davetlerine gidin. İftar daveti ile işe gitmek için dışarı çıkmak aynı şey mi?
Ben zaten gitme taraftarı değilim eşimi aradı ve eşim ikimiz gidelim diyor ısrar ediyor eşim gece çalıştığı için izin belgesi var kaç aydır ilk defa gidicem

Yani beni tanıyorsunuz da benim dışarı çıkıp gezdiğimi nerden biliyorsun be kadar tanıyorsunuz beni lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın
Eminiz en son eşinizin iş yeri şikayet edilmişti siz şikayet edenleri yermiştiniz. Adamı borçlar var dıye fazla fazla mesaiye yollayıp altın yapamadınız diye saydırıyordunuz. Sonuç eşiniz pozıtıf olmuştu:işsiz:

Kızlar hayırlı günler..

Ben zaten gitme taraftarı değilim eşimi aradı ve eşim ikimiz gidelim diyor ısrar ediyor eşim gece çalıştığı için izin belgesi var kaç aydır ilk defa gidicem
Gitme taraftarı olmama sebebiniz korona değil. Yanlış mı hatırlıyorum diye dönüp tekrar okudum. Konuyu açma sebebiniz ''korona da iftara çağırıyor ben gitmek istemiyorum'' değil. Konunuz: ''Beni değil de eşimi arayıp iftara çağırdı''.
Koronayı geçtim hadi, sadece konuya yorum yapacaksam da şunu söyleyebilirim, kayınvalide niye hem eşinizi hem sizi arasın? Sadece birini arayıp ailecek davet etmesi yetmiyor mu? Siz kayınvalideyi eve davet ederken ne yapıyorsunuz? Önce kayınvalideyi arayıp davet edip sonra kayınpederi arayıp onu da mı davet ediyorsunuz sonra varsa evde başka aile bireyi onu da mı arayıp davet ediyorsunuz? Kayınvalide iyi mi kötü mü bilemem ama sadece bu konuda yazdığınızı göz önüne alırsam sorun çıkartmak için ekstra çaba sarf ediyormuşsunuz gibi durur. Yapmayın, eşinizi de kendinizi de yıpratmış olursunuz bu şekilde.
Ama tüm bunlardan önce tekrar ve son kez belirteyim korona var..

Eminiz en son eşinizin iş yeri şikayet edilmişti siz şikayet edenleri yermiştiniz. Adamı borçlar var dıye fazla fazla mesaiye yollayıp altın yapamadınız diye saydırıyordunuz. Sonuç eşiniz pozıtıf olmuştu:işsiz:
Bunu keşke baştan yazsaydın ya bu kadar yorum yazmazdım bu konuya :olamaz:

Back
X