• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gitmesem..

Pandemi olmasa gidin, eşinizi sizin ve ailenizin arasında bırakmayın diyecektim. Beni aramadı seni aradı serzenişleri bana olgun gelmiyor. Belki yakın hissettiğinden, belki sizden çekildiğinden, belki sizi mesafeli soguk bulduğundan bilemem her şey olur sebebi. Bazen dümdüz bakmak gerekir.
Sonuç olarak pandemi var gitmeyin kardeşim ya .

Ben niye görüşmek istemediğinizi anlamadım.
Bu kadar sert olmalı mısınız gerçekten.
Ayrıca davet edilmişsiniz, ayıp gitmemek, düşmanlık yok arada nihayetinde.
Düşmanlık yok ama kayınvalidem hemen değişen cinste bir insan ve hiç güvenmiyorum

Pandemi olmasa gidin, eşinizi sizin ve ailenizin arasında bırakmayın diyecektim. Beni aramadı seni aradı serzenişleri bana olgun gelmiyor. Belki yakın hissettiğinden, belki sizden çekildiğinden, belki sizi mesafeli soguk bulduğundan bilemem her şey olur sebebi. Bazen dümdüz bakmak gerekir.
Sonuç olarak pandemi var gitmeyin kardeşim ya .
Zaten gitmek istemiyorum ben ama eşim gidecek ve bende gitmezsem yine ben kötü olucam bu arada biz evden market dışında çıkmıyoruz zaten iftara bile gidersek akşam tereddütlüyüm

Bu, arada bir gidip birkaç saat oturmanıza engel mi gerçekten?
Eş ailesiyle bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı ilişkiler.
Bencede olmamalı karşılıklı saygı olmalıok çabaladım iyi olalım diye ama hiç belli olmuyor bugün iyi yarın buz gibi o yüzden bendeok yoruldum artık ve hiç bir şeyi samimi ve inandırıcı değil

Çalışma işini askıya almış herhalde biraz zaman sonra yine başlar, iş arıyorum kayınvalidem çocuğuma bakar mı diye sormaya.
Yine kreşte çocuklarımız üzerinden kendi geliştirmeye çalışmasın da 🤦
Kadın istemiyor görüşmek ama zorla görüşüyor

KV, görümce, elti muhabbet etmek istemiyor ortamlarına çağırmıyor ama zorla girmeye çalışıyor🤷
Girmeye çalışıyor derken ben bu şekilde mi anlattım ne kadar incitici tarzda konuşuyorsunuz.. Sadece iyi olalım istiyorum ama artık pes ettim ayrıca kendileri evime geliyorlar konuşuyorlar sonrası değişiyorlar birden bu beni üzüyor neden böyleler diye

Girmeye çalışıyor derken ben bu şekilde mi anlattım ne kadar incitici tarzda konuşuyorsunuz.. Sadece iyi olalım istiyorum ama artık pes ettim ayrıca kendileri evime geliyorlar konuşuyorlar sonrası değişiyorlar birden bu beni üzüyor neden böyleler diye
İşte istemiyorlar. Siz neden iyi olacağım diye uğraşıyorsunuz ki 🤷 mesafe candır

İşte istemiyorlar. Siz neden iyi olacağım diye uğraşıyorsunuz ki 🤷 mesafe candır
Mesafeliyim tabiki zaten ama bugün eşim gidecek ve telefonda gelin demiş bende bunu sormak istedim eşim yalnız gitmek istemiyor bende gitmeli miyim diye fikirlerinizi almak istedim samimi olmak givi bir niyetim yok artık herkes olduğu yerde kalsın hiç önemli değil

E bu kayınvalide bu kadar kötüyse siz hariç diğer insanlarla nasıl anlaşıyor da sürekli iç içe oluyorlar diğer gelinle damatla filan?

Kayınvalidenizi kötülemeyi bırakın isterseniz
Ki bu kadına çocuk bırakmak için ne uğraştınız onu da biliyoruz
O kadar kötü olsa insan kendinden önce çocuğunu sakınır yani
Öyle ya da böyle bir şeyler yaşanmış ve aranız bozulmuş (oralar bize kayıp tabi)
Şimdi de yemeğe davet edilmişsiniz gayet ailece
Gidin oturun dönün işte
O kadar da abartacak bi durum yok ortada
Biz buna akrabalık diyoruz

Not: korona yokmuşçasına

Mesafeliyim tabiki zaten ama bugün eşim gidecek ve telefonda gelin demiş bende bunu sormak istedim eşim yalnız gitmek istemiyor bende gitmeli miyim diye fikirlerinizi almak istedim samimi olmak givi bir niyetim yok artık herkes olduğu yerde kalsın hiç önemli değil
Bugün akşam mi yemek
Karar verdiniz mi gidicekmisiniz

Bu sırada corona: ohh ohh yeni adaylar da geliyor bu akşam iftar çok şenlikli olacak

Ya herkes korona var demişte, hergun TV de gördüğümüz devlet büyüklerimiz iftardan iftara koşarken halktan bu özveriyi beklemek çok saçma. İmam bişey yaparsa cemaat bişey yaparmış misali.

Back
X