• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gitmesem..

Eşimi aradı iftara gelin demiş ben çağıracamda mı geleceksiniz demiş beni arayacakmışta yanlışlık olmuş

Sizide katmış sonuçta bende sadece eşini çağırdı sandım. Güç savaşları ramazanda bari rafa kalksın. Allahın bereketli ayı gidin, çağırın, paylaşın ki çoğalsın.

Yasak kısmını ayrı tutuyorum çünkü dinlemiyorsunuz belli ki.

Kayınvalidenizle iftara gitmeyecek ne sorununuz var sizin?

Eşinizi araması da problem değil, ikinizi de çağırmış sonuçta.

Sonra buraya eşimin ailesiyle aram iyi değil öyle olsun isterdim ama bana soğuklar diyorsunuz.

Eşlerden birinin, kendi ailesiyle görüşmeye zorlaması kusurdur ve boşanma sebebidir.

Yargıtay, eşini annesiyle görüşmeye zorlayan kocayı ağır kusurlu buldu. ( google haberlerden gayet kolay ulaşılacak bir bilgi)​

Aynı şekilde kadın da erkeği ailesiyle görüşmeye zorlarsa kusurdur.

Ha olur mu canım öyle diyenler olacaktır.

Fakat zorlanarak yapılan herşey içe atılır ve daha sonra psikolojik rahatsızlık yapar

Yani en ufak istenmeden yapılan yada içe atılan nir söz yıllarca içe atılıp

Sonucunda sindirememeye sebep olduğu için ayrılığa sebep olur.

Ayrılmamak için boyun eğmek değik aksine istenmeyen herşeye yok istemiyorum demeniz gerekir yoksa 1 dakikalık reddemediğiniz olay yıllar sonra çığ gibi içinizde büyüyerek size geri döner.

Ben olsam gitmem ama olay eşimi beni aramasi aramamasi olmazdi
Son anda cagirmak emrivaki bu bir
Ustune cagirmasak gelmeyecek misiniz diye fırça atmis bu iki
Icimden gelmiyorsa ki bu da üçüncü neden, gitmem
(Evli degilim de ne bileyim böyle cat kapi olaylar bana uzak)
Ayrıca yasak var bunu bahane etmek cok mu zor herkes de masallah sokaklarda şu korona bi bana var zaten 🙄

Yasak kısmını ayrı tutuyorum çünkü dinlemiyorsunuz belli ki.

Kayınvalidenizle iftara gitmeyecek ne sorununuz var sizin?

Eşinizi araması da problem değil, ikinizi de çağırmış sonuçta.

Sonra buraya eşimin ailesiyle aram iyi değil öyle olsun isterdim ama bana soğuklar diyorsunuz.
Hayır eşimi değil beni arasa ne olurdu sırf gitmeyeyim diye yapıyor biliyorum huyunu

Back
X