- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
Gidin bence mesafeniz olsun yeterli . Eşiniz tek kalmasın üzülür sonuçtaEşimde gitmemi istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidin bence mesafeniz olsun yeterli . Eşiniz tek kalmasın üzülür sonuçtaEşimde gitmemi istiyor
Aynen öyle yapıcamGidin bence
Ama muhattap olmayin yeyin için soru sorarsa cevaplayin ama uzatmayın kısa kesin
Yine de yerinde olsam gitmezdim, senin gelmeni isteyen seni arardı, ya da telefona ister çağırırdı. Eğer sen de istemiyorsan gitme.İftara Gelin demiş
Artık diyecek bir şey bulamıyorum.Herkes dışarda
İntagramimdaki arkadaslarin storylerinde bakıyorum millet geziyor
İstemiyorumYine de yerinde olsam gitmezdim, senin gelmeni isteyen seni arardı, ya da telefona ister çağırırdı. Eğer sen de istemiyorsan gitme.
Eşimi aradı iftara gelin demiş ben çağıracamda mı geleceksiniz demiş beni arayacakmışta yanlışlık olmuş
İşte beni arasa ne olurdu sankiEşini cagırmıs zaten
Hayır eşimi değil beni arasa ne olurdu sırf gitmeyeyim diye yapıyor biliyorum huyunuYasak kısmını ayrı tutuyorum çünkü dinlemiyorsunuz belli ki.
Kayınvalidenizle iftara gitmeyecek ne sorununuz var sizin?
Eşinizi araması da problem değil, ikinizi de çağırmış sonuçta.
Sonra buraya eşimin ailesiyle aram iyi değil öyle olsun isterdim ama bana soğuklar diyorsunuz.
Yasak kısmını ayrı tutuyorum çünkü dinlemiyorsunuz belli ki.