• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gitmesem..

Kızlar hayırlı günler..
Daha öncede konu açmıştım kaynanam ile ilgili ayrımcı diye eltim ile aile apartmanında altlı üstlü oturuyor ben küçük gelinim beni istemiyor biliyorum ama yalandan rol yapıyor biz ev aldık borç ödüyoruz arada 15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için.. Neyse az önce eşimi aradı yarın iftara gelin diye kızı diğer gelini her gün orda yiyip içerler gece gündüz eşimi aradı birde demiş ki eşime mirayı arayacaktım seni aradım demiş konulurken duydum çağıracamda mı geleceksiniz dedi zaten istemiyor laf yapıyor ben gitmek istemiyorum sizce gitmeli miyim..
[/QUOTE
eşinizle beraber sizi cagirdiysa mesafeli de olsanız davete icabet etmek gerekir

Ben olsam gitmem ama olay eşimi beni aramasi aramamasi olmazdi
Son anda cagirmak emrivaki bu bir
Ustune cagirmasak gelmeyecek misiniz diye fırça atmis bu iki
Icimden gelmiyorsa ki bu da üçüncü neden, gitmem
(Evli degilim de ne bileyim böyle cat kapi olaylar bana uzak)
Ayrıca yasak var bunu bahane etmek cok mu zor herkes de masallah sokaklarda şu korona bi bana var zaten 🙄
Yarın için çağırmış ama illa da gelin de dememiş. Son anda olmuyor ki insan çocuğunu da 1 hafta önceden çağırmaz ya. Yasak var ve virüs var onun için gitmek mantıklı değil zaten de o olmasaydı oruç da tutuluyorsa gidilmesi mantıklı bence.

Çağırılan yere gitmek icap eder de sahura kadar oturacak misiniz orda . O sıkıntı işte

Hayır eşimi değil beni arasa ne olurdu sırf gitmeyeyim diye yapıyor biliyorum huyunu
Her şeyden bir anlam çıkarmayın bence.
Eşimin ailesinden kim varsa onunla irtibat kurar gidip gelme olaylarında.
Niye beni aramıyorlar diye düşünmedim hiç.

Gidesiniz yoksa gitmeyin ama bahane aramayın kendinize.

Her şeyden bir anlam çıkarmayın bence.
Eşimin ailesinden kim varsa onunla irtibat kurar gidip gelme olaylarında.
Niye beni aramıyorlar diye düşünmedim hiç.

Gidesiniz yoksa gitmeyin ama bahane aramayın kendinize.
Gerçekten bahane değil oğlunu değilde beni arasa ne olurdu biliyor kırılacağımı

Sosyal medyaya baksan herkes gidecege yere zaten önceden gitmis. Yasagi beraber gecirecekler. 🤦‍♀️
Yasağın anlamının, insanların bir araya gelmemesi olduğunu anlamayadık ki daha. 🥴 Bekle ki vakalar azalsın. Çok bekleriz. 💆

Gerçekten bahane değil oğlunu değilde beni arasa ne olurdu biliyor kırılacağımı
Neden kırılıyorsunuz onu anlamıyorum işte.

Sizin ailenizden biri bir yere çağırsa eşinizi mi arıyorlar? Bizimkiler beni arıyor hoş eşimi de arasalar, onun ailesi beni aramadı diye kırılmam ben.

Ben de çok düşünüyorum bu yasak tek bize mi diye? İnsanlar iftara da gidiyor geri de dönüyor... Çocuklarını alıp markete de gidiyor..Biz de kukuman kuşu gibi oturduk evimizde yasakların bitmesini bekliyoruz...Pes ya söyleyecek söz yok ama böyle de bu salgın bitmez....

Yasağın anlamının, insanların bir araya gelmemesi olduğunu anlamayadık ki daha. 🥴 Bekle ki vakalar azalsın. Çok bekleriz. 💆

Bizim burda su anda saat 22 den sonra sokaga cikma yasagi var ve baska evden en fazla bir kisi ile bulusabilirsin. Esim doktor oldugu icin ara sira test oluyoruz. kimseye dogru dürüst gidemiyoruz da. Dayim bir kac sokak ötede oturuyor. En son gecen sene gördüm 🙄 vaka sayilarda hala bir düsüs yok. :(

Ben de çok düşünüyorum bu yasak tek bize mi diye? İnsanlar iftara da gidiyor geri de dönüyor... Çocuklarını alıp markete de gidiyor..Biz de kukuman kuşu gibi oturduk evimizde yasakların bitmesini bekliyoruz...Pes ya söyleyecek söz yok ama böyle de bu salgın bitmez....
Aynen öyle işte bu yüzden bitmiyor bu hastalık. Çocuklar okuluna gidemiyor. 2 yaşın da oğlum çok sıkıldı evde. Uffff. Söylüyoruz, yazıyoruz ama takan yok

Back
X