- Konu Sahibi herseyduzelirmi
-
supersiniz ya. cok tesekkurler. ben cok arastirdim ancak hep bölük porcuk bilgiler bulabilmistim. dedigim gibi aslında urunun kemeri eksik gelmis ancak tam olsa dahi bunu kabul etmesi gerek. sozde cok profesyoneller ancak bu tavirlari hosuma gitmedi.MESAFELİ SÖZLEŞMELER UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK" Madde 8 : Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar satıcı veya sağlayıcıya aittir.
tum derken? ben hep internetten yaparim. begenmediklerimi sadece kargo firmasina verdim bir ucret odemedim. siz oduyorsaniz sizde ödemeyin bundan sonra.Tüm alışveriş sitelerinde bu şekilde
supersiniz ya. cok tesekkurler. ben cok arastirdim ancak hep bölük porcuk bilgiler bulabilmistim. dedigim gibi aslında urunun kemeri eksik gelmis ancak tam olsa dahi bunu kabul etmesi gerek. sozde cok profesyoneller ancak bu tavirlari hosuma gitmedi.
Tüm alışveriş sitelerinde bu şekilde
aslinda buna benzer birsey gonderdim hala değiştirelim falan diyorlar. bir daha asla almam ordan birşey. hayir kargoyu karşı odemeliye kapatmak nedir ya. normald bu tarz seylerle ugrasmam ama bu sefer ugrascam.Kabul etmek zorundalar tabi ki. Bu maddeyi söyleyin kendilerine. Bu yönetmeliği indirebilirsiniz bulup.
aslinda buna benzer birsey gonderdim hala değiştirelim falan diyorlar. bir daha asla almam ordan birşey. hayir kargoyu karşı odemeliye kapatmak nedir ya. normald bu tarz seylerle ugrasmam ama bu sefer ugrascam.
ayni butigin instagram butigi de var ancak ben internet sitelerinden almıştımNereden aldınız? İnstagram falansa onlar bu yönetmeliğe tabi değil diye biliyorum.
bende hic odemedim
Tüm alışveriş sitelerinde bu şekilde
in vino veritas siz ne satiyorsunuz ? ve sitenizin adi ne? sdurust satici bulmakta zor çünkü
evet. dedigim gibi urun ayipli ama ben sinir olduum için ayipli dahi olmasa kabul eeleri gerektigini anlatmaya calisiyorumİlla ki ayıplı kusurlu ürün olması şart değil ayrıca. Sırf beklediğim gibi gelmedi diye direk göndermişliğim var ve hiç ben ödemedim.
Ciddi kazıklanmışsınız şimdiye kadar. Böyle bir şey yok.
Urun eger kusurlu olursa elbetteki kargoyu satici oder ama siz kusur degil begenmediginiz icin iade ediyorsunuz. Herkesin urunu alip begenmedigini ve iade ettigini dusunun tek alici siz degilsiniz ki bu saticiyi zor durumda birakacagi icin iadeyi alici oder diye dusunuyordum ama yorumlari okuyunca iade kargoyuda odeyen firmalarin oldugunu gordum. Şasirdimkargo bedelinin bana ait oldugunu soyleyen arkadaslarin dayanaklari ne acaba?
siz kendi yorumunuzu yapiyorsunuz. aslinda bu konuda duzenlenmis haklar varUrun eger kusurlu olursa elbetteki kargoyu satici oder ama siz kusur degil begenmediginiz icin iade ediyorsunuz. Herkesin urunu alip begenmedigini ve iade ettigini dusunun tek alici siz degilsiniz ki bu saticiyi zor durumda birakacagi icin iadeyi alici oder diye dusunuyordum ama yorumlari okuyunca iade kargoyuda odeyen firmalarin oldugunu gordum. Şasirdim
3.madde bunu anlatomiyor mu?
Tabiki bu benim kendi yorumum.siz kendi yorumunuzu yapiyorsunuz. aslinda bu konuda duzenlenmis haklar var
Hiç iade yapmadım. Faka gittigidiyor gibi sitelerde ürünü onaylayınca iadeyi biz ödüyoruz. Onaylamazsak karşı taraf ödüyordutum derken? ben hep internetten yaparim. begenmediklerimi sadece kargo firmasina verdim bir ucret odemedim. siz oduyorsaniz sizde ödemeyin bundan sonra.
İade yapmadım ki kazıklanayım. Ben alışveriş yaptığım sitelerde gördüğümü yazdımİlla ki ayıplı kusurlu ürün olması şart değil ayrıca. Sırf beklediğim gibi gelmedi diye direk göndermişliğim var ve hiç ben ödemedim.
Ciddi kazıklanmışsınız şimdiye kadar. Böyle bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?