- Konu Sahibi herseyduzelirmi
-
internetten alisveris yaptim. gelen ceketi beğenmedim ve geri gondermek istiyorum. Ancak iade hakkinda birşey demediler ve değişim yapabilecegimi bunun icide kargo ücretini benim ödemem gerektiğini soylediler. Ancak yaptıgim araştırmalara kargo ucretini saticinin odemesi gerektigi gördüm ve simdiye kadar yaptigim alisverislerde hep boyle oldu. şimdi de kargodan aradilar ve firma karşı ödemeliyi kabul etmiyormus. ne yapayim ben simdi haksiz miyim?
tesekkurler. siz de mi arastirmistiniz ? bunu neye dayandirabilirim.Hayır hayır bu konuya hakimim. Kargo bedeli kesinlikle satıcıya ait iadelerde.
tesekkurler. siz de mi arastirmistiniz ? bunu neye dayandirabilirim.
var faturasi ancak okumadimValla şimdiye kadar iade ettiğim hiç bir kargonun ücretini ben ödemedim. Satıcı malı satarken iade koşullarını da göze almalıdır.
Hatta ürünü alırken onaylamadan önceki şartlarda uyarı olarak yazmalı. Faturada falan da yazmalı. Elinizde fatura yok mu?
cok tesekkurler. birde yazili dayanagina oturtabilsem cok iyi olacakBen satış yapıyorum, iadelerde biz ödüyoruz. Zamanında araştırmıştık evet.
bende hic odemedimValla şimdiye kadar iade ettiğim hiç bir kargonun ücretini ben ödemedim. Satıcı malı satarken iade koşullarını da göze almalıdır.
Hatta ürünü alırken onaylamadan önceki şartlarda uyarı olarak yazmalı. Faturada falan da yazmalı. Elinizde fatura yok mu?
bu bilgiye nereden ulaştınizİadede kargo bedeli alıcıya aittir
MESAFELİ SÖZLEŞMELER UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK" Madde 8 : Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar satıcı veya sağlayıcıya aittir.cok tesekkurler. birde yazili dayanagina oturtabilsem cok iyi olacak
Tüm alışveriş sitelerinde bu şekildebu bilgiye nereden ulaştıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?