ben hamilelikten çok korkuyorum kızlar:(((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi yasemen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yasemen

Ziyaretçi
bu gidişle çocuk yapamıcam ben.eşim çok istiyor ben çok korkuyorum bi de hep işlerim aksıcakmış gibi gelio çocuk olunca ayağıma bağ olcakmış gibi... nasihatlerinize ihtiyacım var kıslar...:enbuyukkk:

amannnnnnnn sende alemsın gercektn.hayırsıylan olsunda ısın aksasın ayagına bag olsun ne olcaak sankı.karnına dustugu andan ıtıbaren böle dusuncelerın olmaz değişirsin merak etme.korkucakta bişi yok.dunyanın en gusel duygusudur bence anne olmakkkkkkkkkkkkkkkk.herseyı ınsana heyecan verır.o testtkı ıkı cızgıyı gormek sonra keseyı gormek ıcın heyecanlanmak kalğ atıslarını duymak cınsıyetını ogrenmek vede dogum zamanını bekleyıp kucagına almak kadar gusel bır duygu olabılırmı sence su hayatta.hayatını paylastıgın ınsandan vede senden bır parca gelıyor dunyaya.....korkma :)))allh butun bu duyguları sana bana vede butun ısteyenlere yasatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşş

bu gidişle çocuk yapamıcam ben.eşim çok istiyor ben çok korkuyorum bi de hep işlerim aksıcakmış gibi gelio çocuk olunca ayağıma bağ olcakmış gibi... nasihatlerinize ihtiyacım var kıslar...:enbuyukkk:

merhaba canim neden korkuyorsunki.Belli bir ciddi psikolojik yönden sorunun varsa bence doktora gitmelisin ama böyle hayatinin aksicakmis gibi düsünceler cok yanlis.Hic dünyanin en güzel varligi ayaga bag olurmu canim benim.Allah kendi sevgisini bebeklere cocuklara verirmis.Sence neden bazen cocuklari sevdigimizde icimize sokasimiz gelio.Cünkü rabbim kendi sevgisinle sevdirirmis.Bunlar cok yanlis düsünceler canim.Bak ben su an 7 haftalik hamileyim.Ben hayatimda bu kadar mucize bir duygu yasamadim heralde diyorum tek kelimeyle mükemmel birsey.Cocuk demek berekettir eve nesedir güzelliktir.Onlara bakinca hersey unutulur.Seytanin oyununa gelme nefsine bu kadar düsme canim.Hem düsünsene dünyada senden ve esinden olan bi mucize bir varlik.Hem öyle düsünme burada ne kadar cocuk özlemiyle hasretiyle yanip tutusan insanlar var.Allah kimseyi evlatsizlikla sinav etmesin.Umarim nashiyatlarim biraz olsun seni rahatlatmistir canim.istedigin zaman yazisabiliriz ben cok giriyorum bu siteye.Ben simdiden sabirsizlaniyorum bebisim dünyaya gelsede evimi dagitsa diye

bence bu arkadaş gösteriş için yazmış burda okadar anne olmak isteyen arkadaş varken bu yazılırmıııııııııııı:olmaz: madem istemiyorsun yapma saçmalıkk buuuu

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı şeyi ben de düşünüyordum emin ol bu pisikolojik bir rahatsızlık falan değil... bu şekilde düşünürsen herşey senin için daha zor bir hal alır... bu sadece hazır olmadığın anlamına geliyor... belki bebeği olan bir kaç arkadaş edinsen veya yeni doğum yapan birini görsen bunu aşarsın :) ben böyle aştım... emin ol bunu hissedip rol baskısı yüzünden itiraf edemeyen çok fazla insan vardır...
diğer yorum yapan arkadaşlar da biraz daha anlayışlı olmalı bence.. bu şekilde hisediyor olmasının bir çok sebebi olabilir..

suan böyle düşünüyo olabilirsin ama hamile kaldıgın andan itibaren duyguların hergun değişiyo.ve öyle anlar oluyoki ona ne kadar baglandıgını farkediyosun.mutlaka düzenin bozuluyo ama yeni bi düzen olusturuyosun emin ol çogu kadında bu korkular oluyo.anne olmak gerçekten cok güzle ve özel onun bi gülüşü bi sesi hiç bişeye değişilmez.
Hakkında hayırlısı olsun inş

bence bu arkadaş gösteriş için yazmış burda okadar anne olmak isteyen arkadaş varken bu yazılırmıııııııııııı:olmaz: madem istemiyordun yapmasaydın saçmalıkk buuuu

haddinizi bilin lütfen gösteriş için falan.ben burda sorunumu paylaşıyorum nasıl konuşuyorsunuz siz öyle.gösteriş içinse ndn yazıyosunuz

haddinizi bilin lütfen gösteriş için falan.ben burda sorunumu paylaşıyorum nasıl konuşuyorsunuz siz öyle.gösteriş içinse ndn yazıyosunuz

sınırlenme canım burdakı ınsanların sana böle tepkı vermesı normal...cunku cogu yıllarca cocuk sahıbı olamayan ksıler.dediğim gıbı karnına dustugu an dusuncelerın daha farklı olur.hayırlı zamnda olsun bebegın:)gergınlık yok.o zaten senın korktugun yada korkmadıgın zamn deıl rızkının oldugu zamn gelır:)bız ayarlayamıoruz o vaktı.....

allah bebek isteyen herkese hayırlı bebekler versin hayatım ben burda bu bi sorunmu die paylaşıp gerekiosa yardım alayım die paylaşmak istedim.allah bilir şuan ben korkuyorum ama belki benimde yıllarca olamıcak rabbim herkese hayırlısını versin isteyen herkese hayırllısından versin inş..

.........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaş okumadan kavga etcek birini arıyor sanırım hala yazmış ben hamile değilim olmak istiyorum korkularım var diyorum güzel kardeşim okumadan sağa sola sataşma böylesi güzel bi formu kavga sözcüklerinle doldurma insanları germenin anlamı yok.gösteriş yapptığımı düşünüyorsan yorum yapmazsın olur biter her konuya yorum yapcaksın diye bir kaide yok..benim korkum var deneyimli kardeşlerimden yardım istedim..lütfen bukadar kaliteli bi formu güzel dileklerimiz, güzel düşüncelerimiz için kullanalım.telkin veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum inş bian önce atarım bu korkuyu üzerimden:(((

korkcak bisey yok cnm ayagına bag olcak diyede düsünme yanlası yane hamile kalınca kendin dersin ne akdar yanlıs düsünmüşüm diye okadar güsel bi duyguki içinde bi canlının büyüdügünü hissetmek onla konusmak oyüzden hiç korkma :)

Ne zaman kendinizi bu hayatın merkezi olarak görmekten vazgeçerseniz o zaman bu korkularınız kalmayacaktır.
Çünkü unutmayınız ki bu hayatın başlangıcıyla beraber sonuda var.
Bu sonu düşünmeden yaşayan herkes çocuk yada buna benzer hayatın en güzel emanetlerini hep ayak bağı olarak görürler.

Lütfen bu yazdığıma kızmayınız.

Ne kadar kendimizle yüzleşemesekte gözardı edemeyeceğimiz bu gerçeğe hep kılıf bulmak zorunda olacağız.
O yüzden bırakında biraz sıkıntı çekin biraz işleriniz aksasın.

ınanın evlatlarımızdan daha değerleri önemli hiçbirşey yok bu hayatta.
Bu güzel duygudan kendinizi asla mahrum bırakmayınız.

Buna benzer duyguları ben de taşıyordum ancak çocuk olduktan sonra hayatının yeni düzenine de bir süre sonra alışıyorsun ve önceki hayatının nasıl olduğunu unutuyorsun. Tabii ki ilk 1-2 yıl zor tarafları var ama bir süre sonra yavaş yavaş her şey kolaylaşmaya başlıyor ve bir rutine giriyor. Kesinlikle bu korkularını at ve fazla da ertelemeden bunun niyetine gir. Allah onun da kolaylığını verir merak etme sakın. Fazla erteleme benden sana tavsiye.

Buna benzer duyguları ben de taşıyordum ancak çocuk olduktan sonra hayatının yeni düzenine de bir süre sonra alışıyorsun ve önceki hayatının nasıl olduğunu unutuyorsun. Tabii ki ilk 1-2 yıl zor tarafları var ama bir süre sonra yavaş yavaş her şey kolaylaşmaya başlıyor ve bir rutine giriyor. Kesinlikle bu korkularını at ve fazla da ertelemeden bunun niyetine gir. Allah onun da kolaylığını verir merak etme sakın. Fazla erteleme benden sana tavsiye.

ya canım birazda çevreden çok korkuttular onunda etkisi var sanırım genelde hamileliği zor geçen insanlarla karşılaşıyorum gözüm acaip korktu yani

bence korkularının olması normal kızılacak ayıplanacak birşey değil bu
hepimiz yeni bir işe yeni bir hayta başlarken korkmazmıyız ki
hayata yeni bir insan geliyo cnm bu açıkcası benide korkuytuyo nasıl olucak neler yaşanacak
ama şunu düşün bu bir evlat senin bebeğin anneliğin yüceliğine ulaşıyosun
allah herkese nasip etsin.bence bol bol dua et rabbim gönlünü ferahlatsın cnm
eğer aşamadığın korkuların varsa bir destek alman en iyisi

bence korkularının olması normal kızılacak ayıplanacak birşey değil bu
hepimiz yeni bir işe yeni bir hayta başlarken korkmazmıyız ki
hayata yeni bir insan geliyo cnm bu açıkcası benide korkuytuyo nasıl olucak neler yaşanacak
ama şunu düşün bu bir evlat senin bebeğin anneliğin yüceliğine ulaşıyosun
allah herkese nasip etsin.bence bol bol dua et rabbim gönlünü ferahlatsın cnm
eğer aşamadığın korkuların varsa bir destek alman en iyisi

saolasın canım.amin rabbim dileyen herkese nasip etsin inş.

ya canım birazda çevreden çok korkuttular onunda etkisi var sanırım genelde hamileliği zor geçen insanlarla karşılaşıyorum gözüm acaip korktu yani

cnm sen baskasının hamileligine göre degerlendirme kendini her insanın hamileligi cok farklı geciyo ilk hamilelilkle ikinci hamilelik bile aynı olmuyomus.ii gecicek diye düsün allah hayırlısını versin inş

Bazı insanların hamileliği zor geçer ama bu herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Belki seninki çok kolay geçecek daha olmamış bir şeyi kafanda olumsuz düşünerek daha sonra pişman olacağın kararlar verme, eşini de düşün kendi korkuların yüzünden ona da haksızlık etme lütfen .

Bir çocuğu dünyaya getirmek, hele de onu topluma hayırlı bir insan olarak yetiştirmekten daha güzel, daha kutsal ve daha büyük bir görev olabilir mi? Şimdi artık korkularının birazından da olsa kurtulmuş olması diliyorum ve en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.

Back
X