ben hamilelikten çok korkuyorum kızlar:(((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi yasemen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir çocuğu dünyaya getirmek, hele de onu topluma hayırlı bir insan olarak yetiştirmekten daha güzel, daha kutsal ve daha büyük bir görev olabilir mi? Şimdi artık korkularının birazından da olsa kurtulmuş olması diliyorum ve en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.

helede onun sana ANNE demesı kadar guzel bırsey yoktur galıba ::(

ya canım birazda çevreden çok korkuttular onunda etkisi var sanırım genelde hamileliği zor geçen insanlarla karşılaşıyorum gözüm acaip korktu yani

bu bebek konusunda başkalarını korkutanlara acayip sinir oluyorum ....başkalarını etkilemeye ne hakları var ..bence biz çok tembeliz de ondan bu kadar büyütüyoruz bu olayı ..tabiki zor bir şeydir ama hayatta zor olmayan bir şey gösterebilir misiniz bana ..hayat zor ama yaşamaya değer öyle değil mi ..çocuk da aynen öyle .bir çocuğum yok ama o çocuk doğduktan sonra eminimki daha önce yapsaydım diyeceğim ...insanlar para için hırs için gecesini gündüzüne katıp her türlü fedakarlık ve yorgunlukla çalışırken çalışıyorlar ama çocuğa gelince zor demeyi bilip onun için fedakarlık yapmaktan kaçınıyorlarya sinir oluyorum ...hayattaki en anlamlı fedakarlıktır çocuk büyütmek ...para hırs olmadan ,karşılık beklemeden verilen bir fedakarlık ..en anlamlısı da bu değil mi ..bence bir an önce sen de ben de o dugyuyu tatmalıyız inş.

ayrıca bir de nerden biliyoruz belkide çocuğumuz olmayacak ..sanki kapıda bizi bekler gibi havadan konuşuyoruz ..

Kızlar Merhaba
Bende korkuyorum.Hayırlı bir evlat olacak mı?Ben iyi bir anne olabilecek miyim?ışe başlayınca ona kim bakacak?ıhtiyaçlarını karşılayabilecek miyim?Kayınvalidem yada annem baksa onlar kendi düzenlerini bozup, bizimle beraber yaşayacaklar.ben ve eşim buna alışabileck miyim?Bir sürü sorular insanın kafasını kurcalıyor?

bence yanlış düşünüyosun sanırım yeni hamilesin 5. aydan sonra onun tekmelerini karnında hissettikten sonra fikrin degişecek

Back
X