• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben haric herkes hamile

Iyi geceler. 2 yıllık evliyim. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum..Eşim benim kadar istemedi. Sonra iş durumalri vs derken erteledik. 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz hamile kalamadım. Kafaya takmiyayim unutayım diyorum. Ama apartmanda komşularin yanina gidiyorum yan komşu hamile kızları vardı erkek bebek bekliyor illa ki konuşuluyor bebekten fln.
Kvdemin yanına gittik eltim vs var aynı evde kaldık eltim hamile bikac aylık daha ona özel surekli iş yapma vs deniyor veya hamilelik nasil gibi bebek konuları yine.
Kendi anneme gittim ablam vs var mutlaktayım. 5 yaşında yeğenim geldi yanıma teyze benim kardeşim olacak ben ona bakıcam mama vericem fln diyor.. iyi ne güzel dedim.
Daha bikac kişi daha var oyle tanidik. Ben kafaya takımıyım dedikce etrafımda sürekli hamilelik bebek konuları. Ben bebek düşünmezken kimse hamile değildi😑
Kimseyle muhatap olmamam gerek belki de.
Zaten şu an yaşadığım şehirde arkadaşım yok çok falza.
Komşuların ailemin yanında vakit geciriyordum. Orada da bu konular açılıyor sürekli.
IIzindeyim şimdi normalde çalışıyorum.
Hamilelik konusunu nasıl kafaya takmam?
Herkes hamile değil algıda seçicilik sadece. Bana da öyle oluyordu bir zamanlar şimdi 2 çocuk annesiyim🙏 4 ay çok kısa bir süre stres yapmayın. Zaten stres yaparsanız hamile kalmanız da zorlaşır. Başka şeylere yoğunlaşın, sizi meşgul edecek keyif aldığınız uğraşlar bulun.

Anlıyorum sizi istek duyuyorsunuz ama çevrenizdekilerin hamile olması neden gözünüze kötü batıyor öyle sezdim okurken umarım öyle değildir.

Daha 4 ay olmuş deneyeli çok normal bi süreç herkes ha deyince hamile kalamayabiliyor.
Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah

Anlıyorum sizi istek duyuyorsunuz ama çevrenizdekilerin hamile olması neden gözünüze kötü batıyor öyle sezdim okurken umarım öyle değildir.

Daha 4 ay olmuş deneyeli çok normal bi süreç herkes ha deyince hamile kalamayabiliyor.
Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah
Gözüme kötü batmıyor. Sadece benim niye olmuyor diye üzülüyorum. Başkası için kötü düşünmüyorum.
Hamileliği tam unutuyorum iki insanın yanına gideyim diyorum konu açılıyor. Aileme gidiyorum öyle..
Ayaküstü akraba uğruyor hemen hamilelik soruyor
Ben unutsam ınsanalr hatırlatıyor. Kimsenin üzerine vazife değil ben kimseye sormam mesela

Iyi geceler. 2 yıllık evliyim. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum..Eşim benim kadar istemedi. Sonra iş durumalri vs derken erteledik. 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz hamile kalamadım. Kafaya takmiyayim unutayım diyorum. Ama apartmanda komşularin yanina gidiyorum yan komşu hamile kızları vardı erkek bebek bekliyor illa ki konuşuluyor bebekten fln.
Kvdemin yanına gittik eltim vs var aynı evde kaldık eltim hamile bikac aylık daha ona özel surekli iş yapma vs deniyor veya hamilelik nasil gibi bebek konuları yine.
Kendi anneme gittim ablam vs var mutlaktayım. 5 yaşında yeğenim geldi yanıma teyze benim kardeşim olacak ben ona bakıcam mama vericem fln diyor.. iyi ne güzel dedim.
Daha bikac kişi daha var oyle tanidik. Ben kafaya takımıyım dedikce etrafımda sürekli hamilelik bebek konuları. Ben bebek düşünmezken kimse hamile değildi😑
Komşuların ailemin yanında vakit geciriyordum. Orada da bu konular açılıyor sürekli.
Sizinde inşallah bebeginiz olur. Gercekten bu hamile kalmayı kafaya takmamak gerekiyormuş. Komşumuz vardı o söylemişti hamile kalmaya çalışıyordum ama olmuyordu ben düşündükçe. Ne zamanki aman olur olur olmaz olmaz diye düşündüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. Psikoloji çok önemli. Önce kafanızı rahatlatın.ve acaba hamile kalır mıyım diye düşünmeyin daha yeni evlisiniz zaten. Akışına bırakın

Gözüme kötü batmıyor. Sadece benim niye olmuyor diye üzülüyorum. Başkası için kötü düşünmüyorum.
Hamileliği tam unutuyorum iki insanın yanına gideyim diyorum konu açılıyor. Aileme gidiyorum öyle..
Ayaküstü akraba uğruyor hemen hamilelik soruyor
Ben unutsam ınsanalr hatırlatıyor. Kimsenin üzerine vazife değil ben kimseye sormam mesela
Maalesef bizm toplumumuz patavatsız.
Ama 4 ay çok az bi süre canım 1 yıla kadar olmaması çok normal
Nasipse olur değilse olmaz deyip akışına birakmaya çalış
Sen çok düşünsen de az düşünsende netice değişmeyecek öyle düşün ve akışına bırakmaya çalış inşaAllah

Çalışıyomsun? Bişelerle meşgul olmaya çalış

Başlığa istinaden yazıyorum sen hariç herkes hamile değil canım mesela ben bu 6.ayım ama yok daha bi şey ve benim senin gibi daha niceleri var bu kulüpte yıllardır bekleyende var aylardır bekleyende en güzel vakitte sağlıklısından nasip etsin Rabbim tüm bekleyiş içinde olanlara

Ya kıyamam sana ben..senin yaşadığın şey şuan tamamen algıda seçicilik.. Yani bütün dikkatin hamilelikte olduğu için direk ilgini bunlar çekiyor.. Aynı şeyi bebeğimi kaybettikten sonra ben yaşadım.. Sanki o dönem herkes çocuk yapmış herkesin karnı burnunda.. Yolda yürüyorum hamile kadın.. Alışverişe çıkıyorum hamile kıyafetleri tarafındayım.. Misafir geliyor hamileyim diyor.. Markete giriyorum kadın birşey düşürmüş karnından yere eğilemiyor ona yardım ediyorum düşürdüğü şeyi alıp veriyorum.. Kayınvalidem geçen gün evlenen falancının kızı da hamileymiş.. Arkadaşım arıyor bebeğinin doğum günü falan derken bi ara devreler yandı inan.. Hep ne derdin varsa özellikle başına geliyor gibi oluyor ama inan biz daha çok onlara dikkat ediyoruz daha fazla taktığımız için sıkıntıya giriyoruz.. Hem ne olmuş ki sadece 4 aydır deniyoruz diyorsun.?? Biliyorsun değil mi bir seneye kadar olmaması bile çok normal.. Doktorlar bir sene geçmeden tedavi uygulamıyor.. Yani boşa kendini strese sokuyorsun.. Bi sal kendini sırf stresten olmayabilir biliyor muydun bunu? Ne kadar rahat olursan o kadar çabuk hamile kalırsın.. Eşini de strese sokma ona birşeyler söyleme.. Çocuk yapmak için birliktelik yaşıyoruz hissine kapılmayın.. Allah tez zamanda size hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah..

En kısa zamanda insallah bir bebek müjdesi alırsın.Yalnız psikolojik olarak kendinde sıkıntı yapıyorsan sürekli o da etkiler.Düşünmemeye çalış.Daha çok yeni..Bugünlerinde değerini bil 🙃

bu biraz algida secicilik oluyor.

mesela bir gun kan testimde bobrekle ilgili bir sonucum yuksek çıkmıştı, doktora giderken yol boyunca diyaliz merkezleri görmüştüm hep, aslinda her gun 2 kez gectigim yolda o gun o merkezler dikkatimi cekmisti.

ayrica bu ara herkes hamile, benim cevremde de bu sekilde. haklisiniz.

ama 4 ay cok kisa bir süre. hem de hamile kalmanin en buyuk dusmani stres. olmadi, olmayacak korkusu olmamasina sebep oluyor. hic düsünmeyin. akisina birakin hayatinizi. rahat olsun kafaniz.

biz ne dersek diyelim kafaya takacaksın.
Öncedende hamile çoktu sadece senin ilgi alanın başkaydı görmüyordun , şuan hamile kalmaya çalıştığın için merkezinde o konu var.
Hamile kalmaya çalışmayarak hamile kalabilirsin.

Evet gittim ultrasonda baktı bir sorun yok dedi tahlil de yaptı. Vitamin vs verdi.
Eşim de gitti ona da bir sorun yok demiş doktor
O zaman yoktur dert etmeyin lütfen benim kardesimede böyle demisti doktoru bir bucuk yil sonra ikizlere hamile kaldi az kaldi dogumuna. Sizin de olur insallah zamani gelmemistir şimdi herseyin bir zamani var 😌

herkes hamile değil siz onları özellikle fark ediyorsunuz. siz hamile kalırsanız daha çok hamile göreceksiniz mesela.

biz de eşimle bir süre bebek sahibi olmayı denedik ama olmadı sebepsiz. onda da bende de bir sorun yoktu ama ben acccccccayip kafama takıyordum öyle böyle değil. ki korunmayı bırakalı daha yıl değil ay olmuştu. en sonunda boşverdim. aklıma bile getirmemeye çalıştım ve o ay hamile olduğumu öğrendim hem de sürpriz bir şekilde.

ben denerken hamile kalan 2 arkadaşım oldu takılmadım niye takılayım? hiç çocuğum olmaya da bilirdi. yıllarca beklemek zorunda da olabilirdim ki kendi öz annem beni 8 sene beklemiş bende de böyle bir sorun olabilirdi.

acele etmeyin ve bebeğe odaklanmaktan vazgeçin. stres her şeyin düşmanı.

Ovulasyon testi yap her gün. Onunla hamile kalırsın başka sorun yokmuş zaten.

Bi de bol bol uyu, boş boş gez, dizi vs izle canın ne isterse yap, hayatını yaşa. :) Sonra fırsat hiiiç olmuyor

Back
X