- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
inşallah kucağımız dolar bizim deBen hariçte herkes hamile :) yalnız değilsin sıkma canını :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kucağımız dolar bizim deBen hariçte herkes hamile :) yalnız değilsin sıkma canını :)
insan kendini suçlu hissediyor nedense tüp bebek mi oldu sizin sorun neydi allah size bağışlasınTedavi surecindeyken bende seçerdim öyle. İmrenirdim. Ağlardım. Sonrada kendimi suçlardım.. 2 yıl sonra benimde oldu. İnşallah Allah her isteyene versin
amin inşallah sağolasın bzde böyle sınanıyruz maalesef bebek ziyaretlerine giderek en yakınlarında hamile haberi alarak beklemek çok zorRabbim tez zamanda sen ve senin gibi bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlarını nasip etsin ınş.. Allah büyüktür hiç isyankar olma rabbimin sınavından geçiyorsun hesabımız sınav inanki.sabrının mükafatını alicaksin ınş rabbimin izniyle
Pco vardi bende. Klomen ve catlatma ignesiyle olduinsan kendini suçlu hissediyor nedense tüp bebek mi oldu sizin sorun neydi allah size bağışlasın
nolursunuz dua edin özellikle hamile arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin sizedeBende 2.5sene sonra mucizeme kavuştum ama o 2,5 senede neler hissettiğimi bi ben bilirim çok zor bir durum Rabbim isteyen herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin İnsAllah... Eşimden gizli test alıp çok çöpe atmisligim vardır ,her gece ağlayıp Rabbime dualar etmisligim de çoktur.. Ama ışte Rabbim hiç ummadigim bir anda nasip etti hamdolsun ... Sizin içinde çok dualar edeceğim bir hamile olarak .. Bol bol Ayetel kursu okuyun ve bir sağlık sorununuz yoksa kesinlikle ilişkiye hamile kalmak için girmeyin inanın bana da çok söyleyen olmuştu ben ne zaman o ay hamile kalmayı unutmuştum o ay hamile kaldım çok şükür ... Dualarım sizinle ..
Evet çok zor. Ama once baskalarina sonra kendini istersen daha dirayetli olabilirsin. Gorumcem cikolata kistinden dolayi iki kez ameliyat oldu. Son ameliyatta tupleri baglandi cunku zarar gormustu. 8 yillik evli, 3 basarisiz denemesi var. Tekrar deneyecek. Herşey Allahtan once buna inanmak lazimamin inşallah sağolasın bzde böyle sınanıyruz maalesef bebek ziyaretlerine giderek en yakınlarında hamile haberi alarak beklemek çok zor
1,5 yıldır istiyorum cnmNe kadar zamandır istiyorsun ? Tüm mesajları okuyamadım. Allah isteyen herkese nasip etsin tabiki banada. :)))))
Canım emin ol senin gibi gebe kalmak isteyen o kadar çok kadın varki mesela ben bende senin düşündüğünü düşünüyorum senin hissettiklerini hissediyorum gebe bir kadının yanında bile acaba böyle baktm şöyle soyledm yalns anlarmi falan diye daha bir çok şey Rabbim tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah mevlam geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur unutma :)artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Yorumları hiç okumadan yazıyorum canim çünkü ben de uzun süredir senin gibi bakıyor Ve düşünüyordum.Allah ım sağlıkla kucaklarına alsınlar Ve benimle beraber isteyip anneliği de layıkıyla yapmaya çalışacak herkese nasip et diye dua ediyordum . Hala da aynıdır duam. Ama atladığınız bir şey var ki ben tüp bebek sürecinde gördüm gittiğim klinik oldukça kalabalıktı Ve dışarda gördüklerimin istedikleri zaman hemen hamile kaldığı anlamına gelmiyordu , o an anladım. Çok şükür ki pozitifimi gördüm Rabbim tüm isteyen ve anneliği layıkıyla yapmak için çabalayacak herkese nasip etsin. Bizlere de sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı inşaallahartık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Amin inşallah, ilk bebeğim 10 ay deneme sonrası normal yoldan oldu ama kaybettim. Sonrasında nedenlerini araştırarak tüp bebeğe yönlendirildik. Bir negatifim var 2.de nasip oldu. Kavusmakta hayırlısıyla nasip olur inşallahallah sağlıkla kavuştursunilk tüp bebeğiniz tuttu ama kaybettiniz sanırım doğru mu anladım
artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
insan kendini suçlu hissediyor nedense tüp bebek mi oldu sizin sorun neydi allah size bağışlasın
Canım uzulme kafana takma bende oyleyım ne yapalım bizimde kaderimiz bu. Insallah bizimde gobusumuz dolacak bır gun. Allah yardımcımız olsunartık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz