• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hariç Tüm Dünya Hamile!

Rabbim gönlünüzdeki ni kucağınıza versin inşallah:anne::dua::KK200:

Algıda seçicilik bende bebeğimi 7 aylıkken karnımda kaybettim.izlediğim her filmde dizide karşıma hamile çıkıyodu.bıraz hava Almak ççin dışarı çıktığımda da aynı şey oluyodu.çok özeniyodum hatta belki tuhaf gelecek ama yavrusu olan kedi köpekleri bile kıskanır olmuştum bunlar bile başarmış ben niye bebeğimi alamadım kucağıma diye hep üzgündüm

aminn inşallah bugün adetim başladı ağzından bal damlıyor allahım bana da nasip etsin ben de sana dua edicem mide bulantın var sanırım:KK43:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keşke bizim de olsa da mide bulantısı çeksek inan herşeye razıyım

Rabbim nasip eder canim sikma canini. Gunesin dogmasi icin gece gerekir. Sen dualari bırakma. O evladi verecek olan sadece rabbimiz

Bunun süper güç ile sağlıkla ne alakası var.
Benim de 4 yıl olmadı ama ben hiç böyle şeyler düşünmedim. Ha imrendim evet, benim de olsa dedim ama sıramı bekledim.
Herkes bir anda ev sahibi olmuyor, ya da bir arabayı istediği anda elde edemiyor değil mi?
Bir vakti var..
O vakit gelmeden olmayacak bu da.
Sabır..
Kimi borç ile, kimi evlilik ile, kimisi de evlat ile sınanır. İmtihanı olmayan bir kul var mı bu hayatta?

Rabb'im inşAllahh sizede tüm evlat sahibi olmak isteyenlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİNNN❣

İnanın şu takvimi bile sırf bebek gelişimini güzel anlatıyor diye kullanıyorum, istemeden birilerini üzerim diye kullanmak da istemiyorum. Şuanda olduğu gibi
Pregnancy isimli bir uygulama var gün gün gelişimini buradaki programın aynısı şekline yazıyor bakın isterseniz, düşünceniz için söyledim yardımcı olmak adına ;)

Bende varım ama olacak inşallah :halay:
Çalıştığım yerde yaklaşık 100 kadın var, hepsi 25-45 yaş arasında. İnan bana benden önce evlenen sonra evlenen 5 yıllık evli 10 yıllık evli hepsi hamile kaldı, doğurdu, büyüttü. Bir ben varım bir de bekar bir kaç arkadaş :KK48:
3 yıldır tedavi görüyorum. Bu ay tüp bebek tedavisine başladım.
Allahım dileyen isteyen herkese hayırlısını versin.
Üzme kendini, gün bize de dönecek :KK66:

artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Bende hariç canım

Bide ben haric :( herkes ya hamile ya kucuk bebegi var.. kaynanam surekli esimi arayip hamilelik haberleri veriyor baskasinin degilde onun hadi artik sizde yapin neyi bekliyorsunuz ben torun istiyorumlarindan okadar bunaldimki sanki bizim elimizde:( yapacakmisiz bitane hanfendi cocuk sevmek istiyormus :mad:

Hamıle olup ne sıkıntılar yasayanlarda var
Hayata nasıl baktıgınla alakalı
Allah nasıp ederse olur
Sen uzulme rahat ol ıyı dusun kı olsun
Zor surec mutlaka, yıpratıcı ama sen strelenırsen hersey dahaa zorlasır buyudukce buyur

Allahtan hayirlisi arkadaslar kabullenip yola koyulmak lazim.herkesin sinavi da farkli bi sadece bizdeki eksiklikle bunu nitelendiriyoruz ama.herkesin yuvasinda birsey eksik maalesef. Bende asilama yaptiricam 1 bucuk ay sonra kismtse insallah tutar Mevlam hepimizin yardimcisi olsun.. Allaha zor yok olacak insallah sükrümuzü cok yapalim dua edelim birbirimize insallah

Bende uzuldgum zamanlar toparla kendini bu sureyi daha cok uzatcaksin diye kendime kiziyorum hemen:KK11::KK48:

bende bekleyenlerdendim.
tam 26 ayımı geçirdim pozitif görebilmek için, üstelik hiç bir sorunumuz olmadığı halde.
Hiç kafana takmadığın ay olur diyenleri görcek gözüm kalmamıştı.
Rabbim sanada katından hayırlı bir evlat nasip etsin...

artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz

baktığın yerler nereler?
benim çevremde 1 tane bile yok
algıda seçicilik olmuş sanırım, umarım şansın bol olur

Bide ben haric :KK43: herkes ya hamile ya kucuk bebegi var.. kaynanam surekli esimi arayip hamilelik haberleri veriyor baskasinin degilde onun hadi artik sizde yapin neyi bekliyorsunuz ben torun istiyorumlarindan okadar bunaldimki sanki bizim elimizde:KK43: yapacakmisiz bitane hanfendi cocuk sevmek istiyormus :mad:
aynısından bende de var bebek sevmek istiyormuş olmuyorsa gidin tüp koydurun diyor:)

bende bekleyenlerdendim.
tam 26 ayımı geçirdim pozitif görebilmek için, üstelik hiç bir sorunumuz olmadığı halde.
Hiç kafana takmadığın ay olur diyenleri görcek gözüm kalmamıştı.
Rabbim sanada katından hayırlı bir evlat nasip etsin...
aminn çok teşekkür ederim güzel sözlerin için dua ediyorum ama takmamak elde ddeğil ki:(

Allahtan hayirlisi arkadaslar kabullenip yola koyulmak lazim.herkesin sinavi da farkli bi sadece bizdeki eksiklikle bunu nitelendiriyoruz ama.herkesin yuvasinda birsey eksik maalesef. Bende asilama yaptiricam 1 bucuk ay sonra kismtse insallah tutar Mevlam hepimizin yardimcisi olsun.. Allaha zor yok olacak insallah sükrümuzü cok yapalim dua edelim birbirimize insallah
ben de bu ay düşünüyorum aşılama Allah ol der inşallah yardımcımız olur en güzel zamanda gelir bebeklerimiz emeklerimiz boşa çıkmaz

• Beğen
Reactions: H M
Kızlar Merhaba hormon testi yaptirdim süt hormonum fazla çıktı o yüzden hamile kalamiyomusum doktor dostinex diye bi ilaç verdi haftanın iki günü içiyorum sadece Ikinci haftamdayim bu ilacla hamile kalabilen var mı acaba ?

Back
X