- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi goncammm48
Allah tez vakitte sanada isteyen herkesede versin inşallah canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn inşallah bugün adetim başladı ağzından bal damlıyor allahım bana da nasip etsin ben de sana dua edicem mide bulantın var sanırımallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keşke bizim de olsa da mide bulantısı çeksek inan herşeye razıyım
Pregnancy isimli bir uygulama var gün gün gelişimini buradaki programın aynısı şekline yazıyor bakın isterseniz, düşünceniz için söyledim yardımcı olmak adınaİnanın şu takvimi bile sırf bebek gelişimini güzel anlatıyor diye kullanıyorum, istemeden birilerini üzerim diye kullanmak da istemiyorum. Şuanda olduğu gibi
Bende hariç canımartık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
aynısından bende de var bebek sevmek istiyormuş olmuyorsa gidin tüp koydurun diyor:)Bide ben haricherkes ya hamile ya kucuk bebegi var.. kaynanam surekli esimi arayip hamilelik haberleri veriyor baskasinin degilde onun hadi artik sizde yapin neyi bekliyorsunuz ben torun istiyorumlarindan okadar bunaldimki sanki bizim elimizde
yapacakmisiz bitane hanfendi cocuk sevmek istiyormus
![]()
aminn çok teşekkür ederim güzel sözlerin için dua ediyorum ama takmamak elde ddeğil kibende bekleyenlerdendim.
tam 26 ayımı geçirdim pozitif görebilmek için, üstelik hiç bir sorunumuz olmadığı halde.
Hiç kafana takmadığın ay olur diyenleri görcek gözüm kalmamıştı.
Rabbim sanada katından hayırlı bir evlat nasip etsin...
ben de bu ay düşünüyorum aşılama Allah ol der inşallah yardımcımız olur en güzel zamanda gelir bebeklerimiz emeklerimiz boşa çıkmazAllahtan hayirlisi arkadaslar kabullenip yola koyulmak lazim.herkesin sinavi da farkli bi sadece bizdeki eksiklikle bunu nitelendiriyoruz ama.herkesin yuvasinda birsey eksik maalesef. Bende asilama yaptiricam 1 bucuk ay sonra kismtse insallah tutar Mevlam hepimizin yardimcisi olsun.. Allaha zor yok olacak insallah sükrümuzü cok yapalim dua edelim birbirimize insallah