Ben Hariç Tüm Dünya Hamile!

İnsan isteyince ve olmayınca dah çok gözüne batıyor evet benimde öyleydi şimdi daha az takıyorum ama hemen olanlara da özeniyorum. 10 senelik evliyim yumurta takibi ile başladım ardından 2 aşılama ve 4 tüp bebek tedavisi. 5. deneme yapıld embriyolar donduruldu bu ay reglimde transfer olacak inşallah. İlk yaptırdığımda negatif olursa dayanamam diyordum ama dayanıyorsun Allah sabrını tevekkülünü veriyor sabret ve inan inşallah olur hayırlısı olsun hakkımızda.
Sorununuz neydi peki sebepsiz infertilite mi inşallah tez zamanda kavuşursunuz ikiz olur :)

Tüp bebek tedavisi ile yeni hamile kalmış biri olarak, Allah tez zamanda yüzünü güldürsün, kucağın çifter çifter bebişlerle dolsun inşallah diyorum. :anneadayı::emir_bebek:
özellikle tüp bebek hamişleri bana umut oluyor pozitifse tabi bnde düşünüyorum yaa o yüzden..probleminiz neydi ilk denemede mi tuttu acaba nelere dikkat ettiniz transfer sonrası

Tüp bebek tedavisi ile yeni hamile kalmış biri olarak, Allah tez zamanda yüzünü güldürsün, kucağın çifter çifter bebişlerle dolsun inşallah diyorum. :anneadayı::emir_bebek:
tüp bebk hamişleri bana umut oluyor pozitifse tabi..ilk denemede mi tuttu sorununuz neydi transfer sonrası nelere dikkat ettiniz

tüp bebek ile hamile kalan bir kadın olarak sizleri çok iyi anlıyor ve çok dua ediyorum, her nerde bir kadın evlat hasreti çekiyorsa Rabbim kucaklarını doldursun diye
her şey gönlünüzce olsun
çok sağol cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da ben de fazla beklemek istemediğimden tüp bebek düşünüyorum bu düşünce kafamdan çıkmıyor bir türlü ilk denemede mi tuttu sizin sorun neydi acaba negatif olmasından çok korkuyorum bu ay aşılama yapıcaz ondan umudum yok pek tüp bebeğe bağladım tüm umutlarımı

çok sağol cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da ben de fazla beklemek istemediğimden tüp bebek düşünüyorum bu düşünce kafamdan çıkmıyor bir türlü ilk denemede mi tuttu sizin sorun neydi acaba negatif olmasından çok korkuyorum bu ay aşılama yapıcaz ondan umudum yok pek tüp bebeğe bağladım tüm umutlarımı
erkek infertilitesi vardı, sayı ve hız problemi
evet çok şükür ilk seferde tuttu
başlamadan insanın gözü çok korkuyor ama başlayınca zaman hızlı geçiyo ve çok heyecanlı bir sürece dönüşüyo
erkek infertilitesi varsa bence aşılama değil de direkt tüp bebek düşünmek en iyisi oluyo canım

Hayirlisi olsun hakkinizda
Ben de tam tersi hamile gorursem uzuluyorum ayyy allah yardimcisi olsun simdi aylarca zorluk rezillik cekecek diyorum mesela. Algida secicilik sizinki. Yoksa siz haric herkes hamile degil elbette ;)

Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Biz aynı işyerinde aynı dönemde 4 kişi hamile kaldık. Bugün 3 tanesi izinlerini ayarlamam için bebekleriyle geldiler. İçlerinden bebeğine kavuşamayan bir ben varım. Hüznünü saklayıp mutlu görünmeye devam ediyorsun. Şimdi Allah devamını nasip ederse 2.tüp denemesiyle tekrar hamileyim. Ama günler nasıl geçiyor bir ben bilirim. Rabbim herkesi hayırlısıyla dileğine kavuştursun.

Ben de tam tersi hamile gorursem uzuluyorum ayyy allah yardimcisi olsun simdi aylarca zorluk rezillik cekecek diyorum mesela. Algida secicilik sizinki. Yoksa siz haric herkes hamile degil elbette :KK66:
Gerçektenmi:) çocuğunuz var mı peki doğum yaptıysanız zorlukları biliyorsanız ondan öyledir belki.. ben daha yaşamadığım için tüm zorluğuna razıyım diyorum..yani eskiden ben de siz gibiydim de isteyince farklı oluyor

artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Ben hariçte herkes hamile :) yalnız değilsin sıkma canını :)

Bir oglum var iki yasinda;) hamileligim cok rahat gecti ama o zaten kisa bir sure. Dogum sonrasinda cok zorlandim. Oglum cok hareketli,bana cok duskun, benden baska bakabilecek veya yardimci olabilecek kimsem yok,bakiciya guvenip birakamiyorum. Kres deseniz 2,5 yasindan once uygun bulmuyorum mecburiyet yoksa. Cok zor geldi bana annelik. O yuzden bir daha asla diyorum mesela. Elimi ayagimi bagladi oturuyoruz beraber ;) kariyerim meslegim hersey hayal oldu. Geri illa ki donecegim ama ne zaman iste? Hep ikilemdeyim. Bunlari dusunmek de zor en azindan hamile kalamamak kadar. Herkes cektigini biliyor gordugunuz gibi ;) hamile gorunce ayyyy allah sabir versin,allah yardimcisi olsun dememin sebebi iste bunlar

sanırım yaa... hele bir arkadaşım vardı bi gün yemek yiyoruz bu ay korunmayı bıraktık 2 günde bir ilişki dedi şu an olmuş b,ile olabilir dedi..ben de o sıralar 6 aydır deniyordum.. neyse kız bana 15 gün sonra hamile haberi verdi şokk ..insanlar ilk aydan hamile kalıyor yaş da 31 eşinin 35
Benim arkadasım evlenmeden önce asla cocuk yapmam demisti. Evlendi 1 ay sonra hamileydi hani yapmayacaktın dedim. Bir kere denedik olacakmı diye oldu dedi ya :KK70:

Ben de tam tersi hamile gorursem uzuluyorum ayyy allah yardimcisi olsun simdi aylarca zorluk rezillik cekecek diyorum mesela. Algida secicilik sizinki. Yoksa siz haric herkes hamile degil elbette :KK66:
Aynen bende.Hamile insan hic görmüyorum nerdeyse hatta. Algı da seçicilik kesinlikle.
En kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Rabbim bi an evvel nasip etsin insallah san dua edecegim. Sende bana dua et kardesim agzimdan bi lokma birsey girsin artik. Allahim gordugun adetini son adetin yapsın eli ayagi düzgün hayirli bi evlat versin. Hayirli soydan hayirli huyda bir evlat versin

Back
X