Eşimle sorunlar yasiorum inanın ki ne ona satasiorum ne başka birşey hamilelikte ayrı skntilarim yasmastik sonrasında ayrı buraya yazmıştım. Eşim benden dört dörtlük olmamı beklior ona sorsam ben 4 2lik bile değilmişim normal bir kadın değilmişim işini bilen değilmişim ikimizde calisioruz 18 aylik bir oğlum var hep ev işlerine karışır bu olmamış bu böyle değil kızıo hep hep geçmişle ilgili şeyler söylüyor aileme laf söylüyor ve bugün artık çok üzüldüm bebeğim yatağımızı ıslattı bende değişirken hem yorganı hemde çarşafı çıkarmadan makina attım bana demediğini bırakmadı iki gündür ailesiyle ilgili sorunlarına var annesi ve babaşı rahatsız onlara gidior gelior bende çok yoruldum yemeğin altını açık bırakmışım bunun içinde ayrı kizdi iş yapmıyorsun diyor unutuyorsun her şeyi diyor evliliğin ateşini yaktin diyor bugünde ben her şeyi düşünmek zorunda değilim seni ailemi çocuğu temizliği özgür olmak istiyorum diyor bunaldim ben ailemden uzağım benle ailemin yanına gelmez hiçbir zaman ben tek giderim beni uçağa yolcu eder oraya bile götürmek yoruyormuş evde bütün sorumluluk bende çocuk ta ve işte peki ben ne yapayım ev her zaman bal dök yala olmuyor çünkü tek başımayim yinede her zaman düzenli olmaya çabalıyorum yemek yapmaya o kadar yapayalnizimki inanın çok bunaldim ben mi hatalıyım ev işlerini beceremiyormuyum bilmiorum her şeye ama herşeye karışıor iş bilmior sun dior ne yapacağımı şaşırdım bebeğime yemek yediriorum ağzına burnuna bulastiriorsun dior ama çocuk bu durmuyor ki yorganlar geçiriyorum ne kadar uzun sürede geçiriosun dior yerleri siliyorum beğenmiyor deterjanlar bol kat dior halbuki en temiz yöntemı kullanıyorum sirke karbonat Arap sabunu ama ben temiz olmuorum ruhum daralıyor çalışma isteğim gitti meslegimden soğudum onunla dışarı çıkmak istiyrum savurgan oluorum gittiğim yer bir kafe oda ayda yılda bir maasimi alamiorum zaten para istesem ne yaptın şukadar vermiştim oluor o çok tutumlu fedakar ben ise harcayan durmadan harcayan evin ihtiyacını bile alırken savurgan oluorum inanın ben artık kendimden nefret eder oldum