Ben hatalıyım çıkmazdayim sinaniyormuyum yoksa gunahimmı çok ?

Yay Burcu mu esiniz
Bence ya başak ya oğlak.

Konu sahibi, kötü bir şaka gibi anlattıklarınız. Hem çalışıyor, hem evde her işi yapıyor ve bir de evlat büyütüyorken size reva görülen muamale bu mu?

Küslük falan çözmez eşinizin yüzsüzlüğünü, bir cinnet geçirmek lazım. Madem beğenmiyor acil iş paylaşımı yapın evde, ya da işinizi bırakmakla tehdit edin onu. O yüzde kaçlık erkekmiş acaba? Siz de onu eleştiriyor musunuz?

Off içime fenalık geldi..

Neden çekiyorsun kardeşim sen bunu? Al maaş kartını koy kapının önüne. İyice sindirmiş seni. Kendini yetersiz görmen yaptığının olmamış gibi görünmesi hep onun hastalıklı psikolojisinden. Psikolojik destek al ve bırak bu nemrutu.

Madem çalışan kadınsın gül gibi de geçinir bakarsın çocuklarına. Bir aile büyüğün gelsin bir süre sonra bakıcı falan ayarlarsın..

Neden çekiyorsun bu adamı peki? Kaç kurtul, hatta onu kov bence.

Sana şöyle böyle yap diyince al fırlat yere çok biliyorsan al kendin yap de ben yapıcaksam bu işe karışma de net ol.
Evin alışveriş lisetesini ona ver git masrafını kendi görsün.
AAA bu kadar da sessiz kalınmaz ki. Bulmuş senin gibi sessiz sakin kadını hala mıkırdanıyor madem öyle göster artık dişlerini ayağını denk alsın.
Şuan resmen sinirim tepeme çıktı.:KK62:

Eşimle sorunlar yasiorum inanın ki ne ona satasiorum ne başka birşey hamilelikte ayrı skntilarim yasmastik sonrasında ayrı buraya yazmıştım. Eşim benden dört dörtlük olmamı beklior ona sorsam ben 4 2lik bile değilmişim normal bir kadın değilmişim işini bilen değilmişim ikimizde calisioruz 18 aylik bir oğlum var hep ev işlerine karışır bu olmamış bu böyle değil kızıo hep hep geçmişle ilgili şeyler söylüyor aileme laf söylüyor ve bugün artık çok üzüldüm bebeğim yatağımızı ıslattı bende değişirken hem yorganı hemde çarşafı çıkarmadan makina attım bana demediğini bırakmadı iki gündür ailesiyle ilgili sorunlarına var annesi ve babaşı rahatsız onlara gidior gelior bende çok yoruldum yemeğin altını açık bırakmışım bunun içinde ayrı kizdi iş yapmıyorsun diyor unutuyorsun her şeyi diyor evliliğin ateşini yaktin diyor bugünde ben her şeyi düşünmek zorunda değilim seni ailemi çocuğu temizliği özgür olmak istiyorum diyor bunaldim ben ailemden uzağım benle ailemin yanına gelmez hiçbir zaman ben tek giderim beni uçağa yolcu eder oraya bile götürmek yoruyormuş evde bütün sorumluluk bende çocuk ta ve işte peki ben ne yapayım ev her zaman bal dök yala olmuyor çünkü tek başımayim yinede her zaman düzenli olmaya çabalıyorum yemek yapmaya o kadar yapayalnizimki inanın çok bunaldim ben mi hatalıyım ev işlerini beceremiyormuyum bilmiorum her şeye ama herşeye karışıor iş bilmior sun dior ne yapacağımı şaşırdım bebeğime yemek yediriorum ağzına burnuna bulastiriorsun dior ama çocuk bu durmuyor ki yorganlar geçiriyorum ne kadar uzun sürede geçiriosun dior yerleri siliyorum beğenmiyor deterjanlar bol kat dior halbuki en temiz yöntemı kullanıyorum sirke karbonat Arap sabunu ama ben temiz olmuorum ruhum daralıyor çalışma isteğim gitti meslegimden soğudum onunla dışarı çıkmak istiyrum savurgan oluorum gittiğim yer bir kafe oda ayda yılda bir maasimi alamiorum zaten para istesem ne yaptın şukadar vermiştim oluor o çok tutumlu fedakar ben ise harcayan durmadan harcayan evin ihtiyacını bile alırken savurgan oluorum inanın ben artık kendimden nefret eder oldum
sen de çalışıyoprum anladığım kadarı ile
eşin çok anlayışsız bir insan
çekilesi dert değil
benim eşim bana böyle seyler soylese cok üzülürüm
herseye yetişmek çok zor çünkü

Sizi bu denli yıpratmaya tabii ki hakkı yok beğenmiyorsan defolup gidebilirsin de mesela. Öyle de böylede yalnızsın madem başında memur kesilmesin.

coxuk kussa veya çiş yapsa carsafa . esime kalk degistr canm diyorum cünkü o sırada cocukla ilgileniyorum.

kocan onsesif kompusuf olabilir bak bir arastr . taviz verme ama kavga etmeden bildipini yap

Egosuna mirladiğim....
Sende peygamber sabiri var... ben boğardım gece. Gücüm yetmezdi ama korkudan islatirdi yatagi yorgani. Azcik dişli ol... al eline törpüyü manikür yap zirzir yapdikca... ciiiiiks yapamam... tırnağım kırılır dersin. O deliyse sen zır deli ol... bu tiplere iyilik YARAMIYOR

Yorumlar iyice kendime getirdı beni daha farklı olmalıyım sanirim

Gerçekse ağır psikolojik şiddet! 2. Çocuğu yapmakla çok akıllıca davranmışsın, devam devam 3-4-5 boyle devam aferin. Ayaklarını da yikiyorsundur inşallah? Aman parçala kendini iyice yaran adama, kölelik güzel şey mutluluklar
İkici çocuk yazdimmii yazmışsa yanlış yazmışım çünkü 1 evladim var 18 aylik

Eşimle sorunlar yasiorum inanın ki ne ona satasiorum ne başka birşey hamilelikte ayrı skntilarim yasmastik sonrasında ayrı buraya yazmıştım. Eşim benden dört dörtlük olmamı beklior ona sorsam ben 4 2lik bile değilmişim normal bir kadın değilmişim işini bilen değilmişim ikimizde calisioruz 18 aylik bir oğlum var hep ev işlerine karışır bu olmamış bu böyle değil kızıo hep hep geçmişle ilgili şeyler söylüyor aileme laf söylüyor ve bugün artık çok üzüldüm bebeğim yatağımızı ıslattı bende değişirken hem yorganı hemde çarşafı çıkarmadan makina attım bana demediğini bırakmadı iki gündür ailesiyle ilgili sorunlarına var annesi ve babaşı rahatsız onlara gidior gelior bende çok yoruldum yemeğin altını açık bırakmışım bunun içinde ayrı kizdi iş yapmıyorsun diyor unutuyorsun her şeyi diyor evliliğin ateşini yaktin diyor bugünde ben her şeyi düşünmek zorunda değilim seni ailemi çocuğu temizliği özgür olmak istiyorum diyor bunaldim ben ailemden uzağım benle ailemin yanına gelmez hiçbir zaman ben tek giderim beni uçağa yolcu eder oraya bile götürmek yoruyormuş evde bütün sorumluluk bende çocuk ta ve işte peki ben ne yapayım ev her zaman bal dök yala olmuyor çünkü tek başımayim yinede her zaman düzenli olmaya çabalıyorum yemek yapmaya o kadar yapayalnizimki inanın çok bunaldim ben mi hatalıyım ev işlerini beceremiyormuyum bilmiorum her şeye ama herşeye karışıor iş bilmior sun dior ne yapacağımı şaşırdım bebeğime yemek yediriorum ağzına burnuna bulastiriorsun dior ama çocuk bu durmuyor ki yorganlar geçiriyorum ne kadar uzun sürede geçiriosun dior yerleri siliyorum beğenmiyor deterjanlar bol kat dior halbuki en temiz yöntemı kullanıyorum sirke karbonat Arap sabunu ama ben temiz olmuorum ruhum daralıyor çalışma isteğim gitti meslegimden soğudum onunla dışarı çıkmak istiyrum savurgan oluorum gittiğim yer bir kafe oda ayda yılda bir maasimi alamiorum zaten para istesem ne yaptın şukadar vermiştim oluor o çok tutumlu fedakar ben ise harcayan durmadan harcayan evin ihtiyacını bile alırken savurgan oluorum inanın ben artık kendimden nefret eder oldum
Canım niye bu kadar müsaade ediyosun hayatını mahvetmis bende onunkini çevirirsin cehenneme böyle Olurmu hiç
Üstelik çalışıyorsun galiba ezdirme kendini ben ev hanimiyim bu kadar sorumluluk yuklemiyorum kendime çok biliyorsa kendi yedirsin çocuğa ben temizlik yapacam birde elestirilecem çok biliyorsan kendin yap derim

Arkadaşım canına kastın mi var?

Ben suan ev hanımıyım. 15 de bir temizliğe yardımcı alıyorum.

Basit temizlik, ev toparlama, çamaşır bulaşık, yemek bile beni pert ediyor düşün çocuğum bile yok:KK14:

Hem çocuk bakımı hem ev işi sende. Bir de adama yaranamıyorsun.

Yapma arkadaşım, erkek milletine yaranamazsin. Hergün yaparsın bir gün yapmayınca sen ne yaptın ki derler.:63::63:

Anneannemin bir sözü var kocanın iki kaşığı varsa birini kıracaksın ki başka çorbalara daldırmayacak.

Eşimi çok seviyorum ama ne onun hizmetcisi olurum ne kölesi, kusura bakmasin.

Sigortamı da ödetiyorum ona bir de, unutmayim.

Lutfen bukadar verici olmayin, beğenmeyene kapı orda. Artık saçını süpürge eden değil, röfle yaptıran kıymetli :KK48:

İkici çocuk yazdimmii yazmışsa yanlış yazmışım çünkü 1 evladim var 18 aylik
Hamilelikteki sıkıntılarim diyince yine hamilesin diye düşündüm, ilkini kastediyormussun. Aman iyi düşün. Bu adam seni sevmiyor, sen de kendine değer vermiyorsun. Kendine yazık etme. Ver ağzının payını. Hiçbir erkeğin çocuğunun annesine böyle davranmaya hakkı yok. Bu evlilik seni aşağı çekiyor, izin veriyorsun.

Öfff okurken ben darlandım. Bende bir ara çalışmadım canım istedi temizlik yaptım canım istemedi yapmadım. Ama eşimden bir gün senşn kadar laf yemedim evde oturduğum halde. Yeri geldi çamaşırlıkta çamaşır 1 hafta kaldı adam önünden geçti yine bir şey demedi. Çalışıyorsun elinde paran var ne çekiyorsun bu adamı???

Kadin izin verirse eğer bircoğunun bu yapiya bürunmeye musait olduğünu düşünüyorum ben.onlarin beklentileri genelde ayni.burda isin ayrintisi kadinlarda.kadin var susar çeker sonynda delirir..kadın var bir susar iki susar 3.de bi patlar adam geri basar...kadin var daha ilk vakada susmaz hatta evlilkleri boyinca bidaha hiç susmaz hep yüksek perdeden gider adam izinle tuvalete gider..şu yaşadiklarinda hatayi birazda ke dinizde arayin derum ben.

Nankör olana hizmet edilmez..su istese vermezdim ben olsam.ben şimdi onuda yanliş yaparim 40 saat çenen durmaz hiç gerek yok der işime bakardim ben olsam..ama siz bu kabuğu bianda kiramazsiniz gibime geliyor

Back
X