Ben hiç anne olamayacağım

senin regl dönemine daha vardı galiba

çok haklısın a.s
yorumunu çook begendim.a.s.

bir tanıdığımızın yıllar sonra önce bir oğlu ardında da ikizleri oldu. hiç umudunu kaybetme. henüz ikinci aşılanmanı olmussun defalarca deneyenler var.tıp o kadar ilerledi ki neredeyse sıfır sperm sahibi erkeklerin bile çocukları oluyor. abimler 3 sene sonunda direkt tüp bebek denediler ve meleğimiz inşallah 1 ay sonra doğacak. umarım sen de bir an önce alırsın kuzunu kollarına.

evet kızlar 8 gün vardı ve dayanamayıp test yaptım ..

idrar testi ama sonuç negatif çıktı....

şimdi 4 günüm kaldı inşallah adet olmam ve hamileyimdir....

evet kızlar 8 gün vardı ve dayanamayıp test yaptım ..

idrar testi ama sonuç negatif çıktı....

şimdi 4 günüm kaldı inşallah adet olmam ve hamileyimdir....

Tatlım takıntı haline getirme lütfen
Stres bu tip olaylarda çok etkili bir faktör
Strese girip işleri iyice zorlaştırma.
Bırak zamanı geldiğinde,sen istemiyorum desende o sana gelecek zaten.
Biraz zaman tanı kendine ve bebişine
Ben gönülden inanıyorum senin yavrunu kucağına alacağına.
Dualarım seninleŞeniz

canım sen böyle kötü düşünüp kötü enerjileri kendine çekersen hem sonuçlar kötü olur hemde sen iyice bunalırsın.
kafana takmayıp psikolojini düzeltip bebeğin olcağına inanmalısın.
inan hayat mucizelerle dolu. Rabbim o kadar büyükki..
yıllardır çaba harcayıpta bebek sabhibi olanları tanıyorum. bence sende umudunu yitirmemelisin Allah ın gücüne gider. Rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
ama önce aklındaki kötü şeyleri terk etmen gerek.. inşallah güzel haberlerinide okuruz

canım benim seni anlıyorum ama bunu bir problem gibi haytının ortasına koyma yasını bilmiyorum ama önünde cok zamanın olacak herseyin hayırlısını iste bence allahtan hersey cocuk değil eğer mutluysan yuvanda elbet birgün olacaktır üzülme kendini motive edecek bişeyler bul kafanı biraz olsun dagıt bence

herşeyin hayırlısı arkadaşım, demek senin kaderinde bu varmış. Hem ne var ki, çocuk sahibi olmak çok güzel birşeydir eminim ama bunu hayattaki tek hedef haline getirmemeli kadınlar. Kendini boşluğa düşürme, depresyona girme.. Olumsuz düşünmek olumsuzlukları çeker. Kendini rahatlat, derin bir nefes al ve kendine olan inancını tazele. Eğer hayırlı olacaksa bana bir evlat ver Ya Rabbim diye duanı et, gerisi senden çıkar.. Üzülmekle değişmez bu durum lütfen kendini yıpratma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…