ben hiç anne olamayacak sanirim

Çok gençsin canım daha
Bu şekilde stress yaptıkça olmaz
Başka şeylerle meşgul et kendini
Çalışmıyorsan çalış,dışarıda çalışmıyorsan evde br şeyler üret,hobiler edinmeye bak,neye ilgin varsa yemek,seyahat,kitap vs
Bebek konusunu takıntı yapmamaya çalış

Yoruldum,bıktım, tukendim, hayattan bezdim..
5 yıllık evliyim 2 aşılama 2 tup bebek hepsi negatif..
Ama ne bende ne esimde hiçbir sorun yok ..
Hatta ben 22 yaşındayım saka gibi ..
Isyan etmiyorum çünkü ona bile hakkım yok..
Esimde yoruldu artık tedavi medavi yok bitti dedi.
Görmediğim doktor kalmadı bütün yöntemler denendi..
Bütün tedavi yöntemlerini biliyorum geçende doktora dedim ..
Beni yanına hemşire olarak al..okumamisim ama yasamisim dedim..:oha::kızgın:birde geçen yanında gorumcem diyor ki ben yaza bir tane daha çocuk istiyorum falan :işsiz::skandal:bu hemencecik olan birseyse bizde neden olmuyor biz mi yolu bilmiyoruz yanlış yolda ilerliyoruz acaba :KK75::ruh:
cnm sen benimi anlattin yaa burda beni taniyanlar okusa iki hesabim var sanicak vallahi.
ama tek fark ben bu yaziyi gecen yil yazmis olmaliyim:KK53:cunku yasim 23 ve 6 yillik evliyim.
bende 2 asilama ve 1 tup tedavisi oldum.ikinciye hazirlaniyoz :KK17:

cnm sen benimi anlattin yaa burda beni taniyanlar okusa iki hesabim var sanicak vallahi.
ama tek fark ben bu yaziyi gecen yil yazmis olmaliyim:KK53:cunku yasim 23 ve 6 yillik evliyim.
bende 2 asilama ve 1 tup tedavisi oldum.ikinciye hazirlaniyoz :KK17:
merhaba canim desene ayniyiz malesef hiç hamile kaldım mi ??

merhaba canim desene ayniyiz malesef hiç hamile kaldım mi ??
yok cnm ya hamileligin h 'sini yasayamadim arasira gunum gecince bi havalanmalar falan oldu ama sonra yere cakildim iste simdi hamis kalsamda zor inanicam galiba doguma kadar kimse beni inandiramiycako_Ohatta bebek anne demeye baslayinca anlarim anne oldugumu:KK70:(((((((tabi olursa:oops:

yok cnm ya hamileligin h 'sini yasayamadim arasira gunum gecince bi havalanmalar falan oldu ama sonra yere cakildim iste simdi hamis kalsamda zor inanicam galiba doguma kadar kimse beni inandiramiycako_Ohatta bebek anne demeye baslayinca anlarim anne oldugumu:KK70:(((((((tabi olursa:oops:
demeeee öyle kız offf karnimizda hissettiğimiz an anne olduğumuzu anliyacaz bence ...rabbim sevdiği insanları sinarmis çok şükür demekten başka çaremiz yok :(

sen yasadin mi cnm dusuk kurtaj fln oldumu hic ?
evet canım hamileyimmmm diye haykirdigim anlar oldu 2.5 yıl sonra olmuştu o m ucizem kalbi durdu ama ... kısa sürdü 2.5 aylıkken kürtaj oldum..
sizde sorun falan var mi birde tup bebeği nerde yaptırdınız..

rabbim o profildekino sana bana yasatsinrabbim ..
bizi çocuk sevgisinden,kokusundan mahrum biraktirmasin inşallah...

demeeee öyle kız offf karnimizda hissettiğimiz an anne olduğumuzu anliyacaz bence ...rabbim sevdiği insanları sinarmis çok şükür demekten başka çaremiz yok :KK43:
tabi ki halimize cok sukur en azindan umudumuz var .
misal maddi durum olmayanlar, rahimi spermi olmayanlar ,umutsuz olan cok.
AMA COK SUKUR RABBIME UGRASABILIYOZ EN AZINDAN ...

evet canım hamileyimmmm diye haykirdigim anlar oldu 2.5 yıl sonra olmuştu o m ucizem kalbi durdu ama ... kısa sürdü 2.5 aylıkken kürtaj oldum..
sizde sorun falan var mi birde tup bebeği nerde yaptırdınız..
ayy cnm gecmis olsun. uzuldum ama biliyonmu benden bi adim ilerdesin bnce. keske bende bi kez yasasaydim o duyguyu.
o zaman bilirdim ki kalabiliyom tedavisiz fln.bu kadar cok umutsuz olmazdim.yani hic olmiycak gibi hissediyorum artik.

canım yaşın çok genç bence bu kadar stres yapmandan belki de olmuyodur.akışına bırak bır sure bakalım. yani ara vermek dha dogru sankı.başka şeylerle oyalan bir sure bır bakarsın ummadıgın anda hamıle kalmışşın :KK3:

ben fransadayim cnm burda parise gittik memnun kalmadim asilama yapan doktorum turktu.
simdi biraz daha evime yakin bi merkeze basvurduk tup icin.1 saat yol gidiyoruz .doktorum yabanci.bakalim nasip artik...

ayy cnm gecmis olsun. uzuldum ama biliyonmu benden bi adim ilerdesin bnce. keske bende bi kez yasasaydim o duyguyu.
o zaman bilirdim ki kalabiliyom tedavisiz fln.bu kadar cok umutsuz olmazdim.yani hic olmiycak gibi hissediyorum artik.

ne ilerisi kız belki rabbim o duyguyu bana yasatti bir daha yasamiyacam belki ...
benimde seninde olacak bak gor ..

ne ilerisi kız belki rabbim o duyguyu bana yasatti bir daha yasamiyacam belki ...
benimde seninde olacak bak gor ..
ya ne bilim iste cnm hep cevremde gordugum kadariyla bi kez dusuk yasayanlar yine kaliyor hamile.
eltim kurtaj oldu.8 ay fln cok uzuldu olmuyo fln diye.ama oldu yine.
annem bnden once cok dusukler yasamis.sonra 4 kardes olduk iste.
illa fabrika uretime geciyo bi sekilde .seninkide olmussa gerisi gelir bence.
hamileliginde tedavi gormusmuydun?

canım yaşın çok genç bence bu kadar stres yapmandan belki de olmuyodur.akışına bırak bır sure bakalım. yani ara vermek dha dogru sankı.başka şeylerle oyalan bir sure bır bakarsın ummadıgın anda hamıle kalmışşın :KK3:
aynen dedigin gibi canim ara vermisiz suanda zaten :( 5 yıl olunca insan takıyor ..yaa hiç hamile kalamazsam diye..

ya ne bilim iste cnm hep cevremde gordugum kadariyla bi kez dusuk yasayanlar yine kaliyor hamile.
eltim kurtaj oldu.8 ay fln cok uzuldu olmuyo fln diye.ama oldu yine.
annem bnden once cok dusukler yasamis.sonra 4 kardes olduk iste.
illa fabrika uretime geciyo bi sekilde .seninkide olmussa gerisi gelir bence.
hamileliginde tedavi gormusmuydun?
1.5 yıl oldu kurtsj yapali hala olmadı..
ardından 2 tup bebek tedavisi geçirdim tutmadı ..inşallah dedigin gibidir..

Back
X