- 5 Kasım 2016
- 13
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi wonderwoman12
Peki daha önce ilişkiniz olmuş muydu hiç?Valla ben gerçek aşkı 26da buldum.
Yaşın genç bulursun biraz bekle diyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki daha önce ilişkiniz olmuş muydu hiç?Valla ben gerçek aşkı 26da buldum.
Peki daha önce ilişkiniz olmuş muydu hiç?
Cherry benim sıkıntım ben aşkı buluyorum da aşk beni bulmuyorValla ben gerçek aşkı 26da buldum.
Cherry benim sıkıntım ben aşkı buluyorum da aşk beni bulmuyor
27 bitiyor, yakında İsmail YK'ya bağlarım "beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez, yoksa ben zurna mıyım he" diye![]()
Genelde böyle sonlaniyor maalesefHerkes mi aynı şeyi söylerneyse darısı başıma demiyorum
Amin demeli miyim emin değilimDarısı isteyenlerin başına![]()
![]()
![]()
Bir arkadaşım rüyasında beni doğumgünümden sonra, uzun boylu yapılı bir beyle görmüş. Şu an tek ümidim o rüya, doğumgünüm de geliyor bakalım bekliyorum artıkSen yine 27sin ben 29 bekarım dgünüme de az kaldı. Konuşturma şimdi beni leym27 dedin canımı yedin o yüzden hiç şikayet etme derim
![]()
bilemiyorum hiç son zamanlarda bunu çok düşünüyorum bir çok yaşanmışlık evet acısıyla ve tatlısıyla ama bunları düşünen tek taraf benim sanki tek baışma yaşamışım hissi varÇöp de olsa bir yaşanmışlık var ama değil mi? Bence her halukarda değer
Oo düğün ve gerçek aşk :) cherry ben yalnızsın sanıyordum yorumlardan :))Sen yine 27sin ben 29 bekarım dgünüme de az kaldı. Konuşturma şimdi beni leym27 dedin canımı yedin o yüzden hiç şikayet etme derim
![]()
Oo düğün ve gerçek aşk :) cherry ben yalnızsın sanıyordum yorumlardan :))Sen yine 27sin ben 29 bekarım dgünüme de az kaldı. Konuşturma şimdi beni leym27 dedin canımı yedin o yüzden hiç şikayet etme derim
![]()
Ben işte bennnnn . hiç hissetmedimHerkese iyi akşamlar. Evet belki çok büyük bir dert değil ama acaba bende mi bir problem var diye düşünmeye başladım artık. 23 yaşındayım üniversitede son senem, konuştuklarım oldu şimdiye kadar ve kimseye hoşlantıdan öte bir şey hissedemedim o yüzden de sevgilim olmadı hiç. Asosyal, evden çıkmayan biri de değilim. Sadece kalbim atsın, midemde kelebekler uçuşsun o heyecanı hissediyim istiyorum ama olmuyor işte. Çok mu şey istiyorum? Bende bir sorun mu var sizce? Doğru insan bana denk gelmeyecek sanırım![]()
Sevemiyorum işte sorun orada. Tatlı çocukmuştan öteye gidemiyorHoşlanmak sonradan aşka dönüşüyorki yakınlaştkça
Bir de ben de o kelebekleri merak ederim hep ama yapı meselesi herkeste yok bence onlar:) bazıları sadece hoşlanınca bile hissediyor onları öyle şeyleri belirleyici görme bence
Yani sev gitsin seni seveni sen de seviyorsan:) kelebek filan bekleme![]()
İşte öyle biri çıkcakki karşına birden bi bakcaksın sevgilisinizSevemiyorum işte sorun orada. Tatlı çocukmuştan öteye gidemiyor
aşk acidir azizim çiledir..Herkese iyi akşamlar. Evet belki çok büyük bir dert değil ama acaba bende mi bir problem var diye düşünmeye başladım artık. 23 yaşındayım üniversitede son senem, konuştuklarım oldu şimdiye kadar ve kimseye hoşlantıdan öte bir şey hissedemedim o yüzden de sevgilim olmadı hiç. Asosyal, evden çıkmayan biri de değilim. Sadece kalbim atsın, midemde kelebekler uçuşsun o heyecanı hissediyim istiyorum ama olmuyor işte. Çok mu şey istiyorum? Bende bir sorun mu var sizce? Doğru insan bana denk gelmeyecek sanırım![]()
Oo düğün ve gerçek aşk :) cherry ben yalnızsın sanıyordum yorumlardan :))
Platonik aşk öneririm.
Sorumluluk yok, beklenti yok, kavga yok, trip yok.
Al kahveni eline okulun bahçesinde otur gözüne birini kestir facesini instasını bulmaya çalış (burası çok heyecanlı) sonra ilişkisinin olup olmadığını araştırmak ayrı bir gerilim, sonra ilişkisinin olmadığını öğrenirsen ağzın kulaklarında olursun, okulda onu görünce midende kelebekler uçuşur (tam istediğin) ha ilişkisi varsa da aşk acısı çekersin (acısı bile güzel) platonik candır.
Ciddiyim bak dalga geçmiyorum, en azından kafalar rahat oluyor.![]()
Emaan salla. Zararın oldu mu onlara yoo. Kendi kendine söylenmişsin birşey olmaz :)Öyle de hızımi alamayıp tüm kiz arkadaslarimla konsey olusturup sevgilisinin orasina burasina laf atiyorduk yetmedi wp grubundan fotograflarini elestiriyorduk dusununce uzuluyorum ayip etmisiz![]()