- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi wonderwoman12
Bu hayatta tek aşık olduğum adamın hayatıma tekrar girmesini bekliyorum galiba o da beni bekliyor ama ona güven olmaz b.k da çıkabilir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hayatta tek aşık olduğum adamın hayatıma tekrar girmesini bekliyorum galiba o da beni bekliyor ama ona güven olmaz b.k da çıkabilir...
ask degil ki o bir iki gun aa bak ne yakisikli cocuk hoslaniyorum diye dolasirdim sonra gecerdi zaten. platonik denebilecegini bile sanmiyorumKucukkendemi hic asik olmadin planotik olrak felan?
Ay ben s.çtım zaten çok güzel oldu çok da iyi oldu ama ben gene hayatıma girsin diye bekliyorum onsuz hayattan zevk alamadım yav üç dört yıldır :)Hayatta tek aşık olduğum adamın ben ağzına s...yım. (söylemeden geçemedim)
Sankim benim de böyle olacak yavKızkardeşim üniversitede okurken mektuplaşırdık.bir mektubunda abla benim sevdigim biri niye yok,hep yalnız mı olacağım demişti.
Bense zırt pırt aşık olan,biriydim.
Ne mi oldu ?o tek kurşunla hedefi vurdu.ilk sevdiği de onu çok sevdi.evlendiler ve tatli mi tatli yegenim var.
Bense aşık oldugum hickimseden bir hayır görmedigim gibi,psikolojik rahatsızliklarla kalakaldım cektigim acilardan hatalardan sıkıntılardan.en sonunda da mantık evliligi yaptım.
Karşına çıkacak doğru insanı bekliyorsun merak etme..
E ne güzel işte,mutluluk,huzur oh missssSankim benim de böyle olacak yav![]()
Sizin durumunuz yani mutlu musunuz mantık evliliğinden benim de öyle olacak gibi işte bilemiyorum gerçi bir şey olduğu yok da ben kendim öyle öngörüyorumE ne güzel işte,mutluluk,huzur oh missss
Herkese iyi akşamlar. Evet belki çok büyük bir dert değil ama acaba bende mi bir problem var diye düşünmeye başladım artık. 23 yaşındayım üniversitede son senem, konuştuklarım oldu şimdiye kadar ve kimseye hoşlantıdan öte bir şey hissedemedim o yüzden de sevgilim olmadı hiç. Asosyal, evden çıkmayan biri de değilim. Sadece kalbim atsın, midemde kelebekler uçuşsun o heyecanı hissediyim istiyorum ama olmuyor işte. Çok mu şey istiyorum? Bende bir sorun mu var sizce? Doğru insan bana denk gelmeyecek sanırım![]()
Üç aylık bebikim varSizin durumunuz yani mutlu musunuz mantık evliliğinden benim de öyle olacak gibi işte bilemiyorum gerçi bir şey olduğu yok da ben kendim öyle öngörüyorum![]()
Nasıl tanıştınız peki arkadaş ortamında falan mı?Ben de senin gibiydim...belki daha asosyal ve mesafeli...26 yasimda asik oldum...onunla evlendim... ne zaman nerde asik olacagin belli olmuyor...vakti gelince kalbin seni dinlemiyor zaten...akisina birak..
eminim cikar biri karsina..
Fizik sayesinde desem...Nasıl tanıştınız peki arkadaş ortamında falan mı?