yasım 28 canım gec kaldım
cıkarmı karsıma
amın ınsallah benı bekleyen bırı vardır mutlu olacagım...benı terk eden ınsanı hala cok sevıyorum asla donmeycekmıs sevmıomus ıstemıomus benı ....ben sankı hep evde kalacam gıbı gelıor
küçücüğüm yazmışım o kadarda küçük değilim ben senden küçüğüm yazmak istemiştim
mutlaka olacaktır böyle biri
belki gelmesi için biraz daha zamana ihtiyacı vardır
mutlaka olacaktır böyle biri
belki gelmesi için biraz daha zamana ihtiyacı vardır
Oof of kızlar bu konuda o kadar çok teselliye ihtiyacım var ki, arkadaşı teselli edecek cümle bulamıyorum.
ben hazıranda 28 oluyorum cok mutsuzum karsıma neden kımse cıkmıyor begenen bırı bıle cıkmıo yaa bakımlıyım alısyorum begenılıorum ama neden kımse yok neden cok uzgunum bugun ısyerınde gezı duzenlıyolar herkez nısanlısını esını getırecek ben yanlızım deger veren kımse yok bana neden cıkmıor
İnsan kaç yaşında olursa olsun sevgilisi yoksa geç kaldım sanıyor. Sevgi ihtiyacıyla ilgili bu durum, yaşla değil.
ben hazıranda 28 oluyorum cok mutsuzum karsıma neden kımse cıkmıyor begenen bırı bıle cıkmıo yaa bakımlıyım alısyorum begenılıorum ama neden kımse yok neden cok uzgunum bugun ısyerınde gezı duzenlıyolar herkez nısanlısını esını getırecek ben yanlızım deger veren kımse yok bana neden cıkmıor
sendemi canım ya
Merhaba saciuzunaklikisa umarım iyisindir:) Tespitin çok doğru sevgiye ihtiyacımız var ama ne bileyim bu sevgi ihtiyacının sonu nereye varacak.Hem sevilmek istiyorum hem de yaklaşan herkesten septisizm derecesinde kuşkulanıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin
Ben de ben de( O kadar yalnızlık hissediyorum ki bazen bunca insan arasında bu kadar yalnız olunur yani. Bazen de bi ilişkiyi yürütmeye bile üşendiğimi fark ediyorum çok saçma bir durumdayım ve bunu aşamadım bilmiyorum psikolojim bozulursa veya sağlığım diye korku geliyor bazen. Sürekli düşünmek ve üzülmek... Nereye kadar.
bu üşengeçlik dugusunu ben de buara fazlasıyla yaşıyorum..
önümde duruyor ama benim elimi bile kıpırdatacak halim yok ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?