Ben hıcmı evlenemıyecegım !

yasım 28 canım gec kaldım

canım benim hiçte geç kalmış sayılmazsın
elbet senin için yazılan bir yerlerde seni bekleyen bir diğer yarın vardır
sabret ve dua et herşeyin hayırlısı

amın ınsallah benı bekleyen bırı vardır mutlu olacagım...benı terk eden ınsanı hala cok sevıyorum asla donmeycekmıs sevmıomus ıstemıomus benı ....ben sankı hep evde kalacam gıbı gelıor

cıkarmı karsıma

çıkar tabiki de merak etme sen. Daha 28'miş yaşın ben senden küçücüğüm ama sende gençsin mutlaka çıkar ama biraz sabır gerekli bu işler için hayırlısı olsun. Umarım istediğin gibi birini bulursun mutlu olman dileğiyle

İnsan kaç yaşında olursa olsun sevgilisi yoksa geç kaldım sanıyor. Sevgi ihtiyacıyla ilgili bu durum, yaşla değil.

amın ınsallah benı bekleyen bırı vardır mutlu olacagım...benı terk eden ınsanı hala cok sevıyorum asla donmeycekmıs sevmıomus ıstemıomus benı ....ben sankı hep evde kalacam gıbı gelıor

bi anda nasıl böyle düşman olabiliyorlar şaşırıyorum

küçücüğüm yazmışım o kadarda küçük değilim ben senden küçüğüm yazmak istemiştim

Son düzenleme:
kardesim bende 5 ay oldu ayrilali:) bende 27yim:)) isin ilginc tarafi evlenmicem diye uzulmuyom daha oncedende korkuyodum zaten.. bende evlilik fobisi var yaf.. evliligi hep son durak gibi goruyom ...hizli yasadigimdan degil ama bende baglanma sorunu var sanirim..

fakat suna hep inanmisimdir.. Allah bizim icin en uygun olani mutlaka cikartir.. herkese gore birileri mutlaka vardir.. cikmiyosada oyle hayirlidir.. hayirlisi icin dua et... yoksa o disardan mutlu gibi gorunen ciftlerin ne sorunlari var bi bilsen.. bekarliginda evliliginde imtihani ayri iste..

Seni cok iyi anliyorum arkadasim...Bende 32 yasimdayim, 1 sene önce ayrilikla sonuclanan 11 senelik bir iliskim vardi...Ondan sonra bir baskasini asla sevemem zannediyordum ama oluyormus...Bu senenin basinda baska birine asik oldum, sanki ömrümüz boyunca birbirimizi beklemisiz gibi hissettik ikimizde...Nitekim bundan bir ay önce kendisi ayrildi benden...Kendimi nasil hissettigimi tahmin edebilirsin...Ama bu isler nasip kismet meselesi sanirim, olmayinca olmuyor iste...

bılmıyorum ama bırının cıkmasını ıstıyorum ben gönlüm bırını evmekten yana hep benı seven bırı olsun bende onu seveyım cok cok ıstıyorum

mutlaka olacaktır böyle biri
belki gelmesi için biraz daha zamana ihtiyacı vardır

Ben Haziran'da 35 e giriyorum be canım olmadımı olmuyor.Ama üzme kendini, bekarlığında rahatlıkları var falan diye düşün.Bazen bende çok takıyorum bunu kafama ama yaşayıp gidiyoruz işte.Herşeyin hayırlısı

İnsan kaç yaşında olursa olsun sevgilisi yoksa geç kaldım sanıyor. Sevgi ihtiyacıyla ilgili bu durum, yaşla değil.

Merhaba saciuzunaklikisa umarım iyisindir:) Tespitin çok doğru sevgiye ihtiyacımız var ama ne bileyim bu sevgi ihtiyacının sonu nereye varacak.Hem sevilmek istiyorum hem de yaklaşan herkesten septisizm derecesinde kuşkulanıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin

bence geç kalınmış bişey yok henüz benim teyzemde 30 yaşında evlendi şimdi bi kızı var
çokta mutlular...
hayatta herşey biz insanlar için evlenmeyende çok akrabam var kendileri istemiyolar..
şöyle düşünün evlenip mutsuz olan o kadar çok insan varki hemde sevdiği kişiyle evlenip
bunlar nasip kısmet işi..

sendemi canım ya

Ben de ben de ( O kadar yalnızlık hissediyorum ki bazen bunca insan arasında bu kadar yalnız olunur yani. Bazen de bi ilişkiyi yürütmeye bile üşendiğimi fark ediyorum çok saçma bir durumdayım ve bunu aşamadım bilmiyorum psikolojim bozulursa veya sağlığım diye korku geliyor bazen. Sürekli düşünmek ve üzülmek... Nereye kadar.

Merhaba canım iyi sayılırım sağol, hayat devam ediyor işte her şey yolunda aslında ama mesela yaz geldi ben koca yazı evde yalnız geçiricem gibi görünüyor, bazen imkanlarının olması da yetmiyor, yalnız kalmak çok kötü.

Ben de güvenemiyorum canım biri benden hoşlanıyor mu başlıyorum hemen şöyle yapmak için midir, böyle mi düşünüyor, hep onun tavırlarına göre yönlendiriyorum kendimi çünkü erkekler çok yalancılar ve sen tam bağlandığın anda değişebiliyor ya da toz olabiliyorlar. Onun için gururumu ön plana alıyor ve ben de septik septik yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…