Ben hıcmı evlenemıyecegım !

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
okadar yanlız hıssedıorumkı kendı 6 ay once benı terk eden sevgılım hala aklımda ve bılıorumkı benı ıstemeyenı benımde ıstememme lazım ama becermeıorum bır turlu gecmıo sevgım özlemım sankı baskasıda cıkmayacak gıbı gelır karsıma sankı hıc evlenemeyecegım gıbı gelıyor

yeni bir ayrılık yaşamışsın bu duygu içinde olman gayet normal herşeyi zamana bırak ve seninde dedigin gibi seni istemeyeni sen hiç isteme haaa bide çivi çiviyi söker demişler bi dene istersen seni bırakıp gideni beklemenin bir anlamı yok dimiii?????

Son düzenleme:
Şu an böyle düşünüyorsun,

sonra başka biri görürüsün Analar ne mübarek insanlar neler doğurmuş dersin

Ayrılık daha yeni sayılır...

Karşınıza elbette birileri çıkacak,iyilerde olacak,kötülerde ve hatta onun gibilerde...

Bunların hepsi size tecrübe olacak,doğru insanı seçmenize yardımcı olacak...

Yeniden seveceksiniz,evleneceksinizde...

Şuan imkansız gibi görünsede bilin ki kısmetiniz bir yerlerde

ve vakti zamanının gelmesini bekliyor.

Ben de zaman zaman böyle karamsar oluyorum mav. Yaşın kaç? Severek veya bazı şeyler içinde kalarak ayrıldıysan böyle hissetmen normal, zamanla düzeleceksin de yeni birinin karşına çıkması meselesi biraz karışık, umarım brownimin de dediği gibi bir yerlerde bekleyen birileri vardır bizleri.

Ben de zaman zaman böyle karamsar oluyorum mav. Yaşın kaç? Severek veya bazı şeyler içinde kalarak ayrıldıysan böyle hissetmen normal, zamanla düzeleceksin de yeni birinin karşına çıkması meselesi biraz karışık, umarım brownimin de dediği gibi bir yerlerde bekleyen birileri vardır bizleri.

ilk zamanlar böyle olur canımmm..Allahtan hayırlısını istee herşeyin bi vakti zamanı varr herşey geçicek hiçbi acı ilk tazeliğini korumaz Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herşey göönlünce olsunnnn

acele edip sağlıksız bi evlilik yapacağına bırak geçsin zaman elbet çıkar karşına mutlu olabileceğin bi insan

Karşına sevebileceğin başka biri çıktığında aklına bile gelmez üzülme.. Geçici bir duygusal boşluk anlayacağın..

aman evlenıp de ne yapacan been sevdıgım adamla evlendım ama bın pısmanım sımdı bır cocukluyum ve bosanmak ıcın kendımı yırtıyorum

aman evlenıp de ne yapacan been sevdıgım adamla evlendım ama bın pısmanım sımdı bır cocukluyum ve bosanmak ıcın kendımı yırtıyorum

doğru söylüyosunuz aşk evliliklerinin sonu böyle oluyor genelde

benim de bi zamnlar aşık olduğum biri vardı.. hep bekledim onu ama sonradan ne kadar karaktersiz biri olduğunu anladım
onunla evlenseydim hayatım cehennem olacaktı belki de
şimdi karşıma tam bana uygun biri çıktı, aşk var mı yok mu bilmiyorum ama seviyorum ve mantıken de mutlu olacağımı düşünüyorum

mantıklı düşünün her zamn aşk geçicidir
evlenirsiniz inş doğru tercih yapın

ben hazıranda 28 oluyorum cok mutsuzum karsıma neden kımse cıkmıyor begenen bırı bıle cıkmıo yaa bakımlıyım alısyorum begenılıorum ama neden kımse yok neden cok uzgunum bugun ısyerınde gezı duzenlıyolar herkez nısanlısını esını getırecek ben yanlızım deger veren kımse yok bana neden cıkmıor

Yalnızda olsan da her zaman mutlu olmayı bil. ben herzaman hep benden aşağıdakilere bakıp mutlu olmayı deniyorum benim üstümdekilere bakınca da huzursuz oluyorum. Etrafındaki evli veya nişanlı mutsuz çiftleri görünce iyi ki ben bunlar gibi değilim diyorsundur.Eminimki Allah senin karşına birisini çıkaracaktır daha zamanı vardır biraz sabrt derim Mutluluklar her zaman seninle olsun kalbini karartma

umarım cıkar karsıma cıkmıo ama yanı ısteyen bıle yok es dost

altı ay sevdiğin insanı unutmak için çokta uzun olmayan bir süre gibi geliyor bana
ama hayat herşeye rağmen devam ediyor..
ben hiçmi evlenemeyeceğim dememelisin
rabbim hakkın da ne hayırlıysa onu versin dilerim
yaşın kaç?

yasım 28 canım gec kaldım

28 yaşında da olsan 38 de olsan hiçbir şey için geç değildir
benim teyzem 50 de evlendi
şükür çok mutlu
herşeyde bir hayır vardır
kafana takma evlenmek için evlenirsen boşanmak için gün sayadabilirsin
oluruna bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…