Ben huysuz gelin miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saygısızlık olmadığı sürece mesafeli olmanız güzel bence çok muhabbet tez ayrılık getirir derler bu çizgide devam edin daha az başınız ağrır ☺️ Bende başlığı görünce bir olay oldu sandım tek derdiniz bu olur umarım evliliğinizde 🙋‍♀️

Abartmayın gayet normal bu. Bana eşimin yeğenleri sokaktaki yabancı çocuklarmış gibi geliyor. Binde bir görüyorum, kan bağı vs yok. Arkadaşlarımın çocuklarını daha çok seviyorum. Coşkulu sevemem bu yüzden.
ailesinin de muhakkak bi samimiyetsizliğini görmüşsünüzdür. Bn gördüğüm için sevemiyorum

bır saygısızlık yapmadıgınız surece bu yazdıklarınızda asla sorun yok burdan bakınca huysuz gorunmuyorsunuz :)
coşkuyla sevmek nedir ya,kendi kanından biri olmayan yabancı insamları ne kadar coşkulu sevebilirsin.Saygısızlık yapma,sorumluluklarını yerine getir o kadar..

Bu cok normal. Kocamın yegenını kendı yegenım gibi nasıl seveyim? Bırı elimde buyumus bırıyle simdı tanısmısım?

Coskuyla sevmek nedir ki, ben kendimi bile Coskuyla sevmiyorum kaynanamı neden ve hangi gerekçeyle Coskuyla seveyim. Mesela geldıgınde mehter marsıyla mı karşılayım kapıda.. Ooo kocamı doguran kutsal kadın sen geldin evime 40 yıllık beton cayır cımen oldu mu diyim, Allahım ya.

Saygısızlık yapmadığınız surece sıkıntı yok bunda.

Bu cok normal. Kocamın yegenını kendı yegenım gibi nasıl seveyim? Bırı elimde buyumus bırıyle simdı tanısmısım?

Coskuyla sevmek nedir ki, ben kendimi bile Coskuyla sevmiyorum kaynanamı neden ve hangi gerekçeyle Coskuyla seveyim. Mesela geldıgınde mehter marsıyla mı karşılayım kapıda.. Ooo kocamı doguran kutsal kadın sen geldin evime 40 yıllık beton cayır cımen oldu mu diyim, Allahım ya.

Saygısızlık yapmadığınız surece sıkıntı yok bunda.
Hahahha coşku kelimesine çok takılan olmuş. Yani orada içten gelen bi sevgiden bahsettim hani böyle kendi anne babamıza içimiz titrer ya. Elbette öyle bir sevgi bekleyemem ama bana zararı dokunmamış iyi insanlara karşı çok sevgi hissetmemek beni rahatsız etmişti.
Doğanın kanunu buysa sorun yok😁

Hahahha coşku kelimesine çok takılan olmuş. Yani orada içten gelen bi sevgiden bahsettim hani böyle kendi anne babamıza içimiz titrer ya. Elbette öyle bir sevgi bekleyemem ama bana zararı dokunmamış iyi insanlara karşı çok sevgi hissetmemek beni rahatsız etmişti.
Doğanın kanunu buysa sorun yok😁
Aynen ya bosver saygı olsun kafi

Kızlar selam.

Beni biraz rahatsız eden bir konu var, kendimle ilgili.
Kayınvalidem kayınbabam iyi hoş insanlar ama ben onları sanırım çok sevemiyorum. Daha sıcak daha iyi olmak istiyorum ama yok bu tabloda sorun bende 😰
İçimde onlara karşı bir duvar var kötü davranmıyorum ama çok da sempati hissetmiyorum. Birazcık da eşim fark ediyor durumu, sen zaten benim ailemden pek kimseyi sevmiyorsun diyor. Hayır seviyorum gayet iyi insanlar neden sevmeyeyim diyorum ama yeğenlerini, annesini filan onun gibi coşkulu sevemiyorum haliyle.

Kendi annemle babamı düşünüyorum, onların nasıl bir geline sahip olmasını istiyorsam öyle olabilsem keşke..
Çok da sevgi pıtırcığı olunmasına gerek yok bence, saygı, düşünceli ve merhametli olmak yeterli bence çok takılmayın gebelik hassas dönem ;) Sağlıklı doğumlar dilerim :KK200:

İçinden gelmiyorsa numara yapmak zorunda kalacaksın en iyisi olduğun gibi olmak hersey karşılıklı ya onlarda sana samimi yakın davransaydi sende karşılığını verirdin diye düşünüyorum

zamanla yamanmisliklar arttikca baglar olusur,
yoksa esinizle bir imza attiniz diye degil.

Hamilesiniz,
bu sureciniz ve dogum sonrasi guzel gecerse,
cocugunuzu buyuturken iyi destek alirsaniz,
bir bakmissiniz artik cok farkli yerdeler gozunuzde.

Ben 8 senedir evliyim, esimin yegeni 2 yasindaydi evlendigimde, ailedeki tek kiz,
nasil seviyorum ben de bir bilseniz,
ama ilk evlendigimiz yillarda sorsaydiniz, e bebek iste der gecerdim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X