- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
Evet biraz annemin kızıyım ama tek fark var babannem gerçekten fena bi kaynanaydı :))demek ki seninde mizacın böyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biraz annemin kızıyım ama tek fark var babannem gerçekten fena bi kaynanaydı :))demek ki seninde mizacın böyle.
o yapı meselesidir ya, herkesin bir duruşu var. Ben de kin tutmam mesela, şen şakrağımdır, neşeli coşkulu bir yapım var. Girdiğim ortama hareket gelir. Sadece enerji vampirlerine denk gelirsem içime kaçarımBilmem daha şen şakrak güleryüzlü olmak isterdim. Biraz durgunum yanlarında.
Ne yapman lazımmış?sen zaten benim ailemden pek kimseyi sevmiyorsun diyor.
Ya mesela annesinin komik(?) bi olayını anlatıyor kahkaha ile canım ya falan yapıyor. Ben de tebessüm ediyorum onun gibi gözlerimden kalp fışkırmıyorNe yapman lazımmış?
Önlerinde sevinçten palende mi atman gerekiyormus![]()
Eşine de ki" fazla muhabbet tez ayrılık getirir "Ya mesela annesinin komik(?) bi olayını anlatıyor kahkaha ile canım ya falan yapıyor. Ben de tebessüm ediyorum onun gibi gözlerimden kalp fışkırmıyorona mı gıcık oluyor ne.