Ben huysuz gelin miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdiklariniz gibiyse durum saygısızlık yoksa sorun da yoktur. Mizaciniz böyle demek ki herkes farklıdır. Huysuzluk bişey de yok . Zamanla seversiniz kendinizi rahat hissedersiniz. Eğer çok rahatsız olursanız kv anne benim mizacim böyle umarım yanlış anlamıyorsunuz sizi seviyorum diyebilirsiniz

İnsan kendi akrabasına bile öyle çoşkulu sevgi besleyemiyor kaldı ki eş ailesi.. :) Öyle mıç mıç olunca da kötü oluyor. Mesafeli durmak, saygısızlık etmemek en iyisi. Kimse kimseyi sevmek zorunda da değil. Eşine öyle seviyorum demeye devam et sadece.

Ver coşkuyu :rolleyes:

E onlar hakkında olumsuz bir düşünceniz yok, iyi insanlarmış, siz de saygı duyuyorsanız çok sevmeseniz de olur bence.
Önemli olan saygı.
Keşke sevgi kelebekleri olabilsek ama olmayınca olmuyor. Zorla sevmek olmaz herhalde.
Biraz güleryüz yeterli, bence ideal bir gelinsiniz. Ne fazla mıçmıç, ne de nefret dolu.
Ortada.. İyi böyle iyi ;)

Bilmem daha şen şakrak güleryüzlü olmak isterdim. Biraz durgunum yanlarında.
o yapı meselesidir ya, herkesin bir duruşu var. Ben de kin tutmam mesela, şen şakrağımdır, neşeli coşkulu bir yapım var. Girdiğim ortama hareket gelir. Sadece enerji vampirlerine denk gelirsem içime kaçarım :D bütün neşem söner.

Daha evlenir evlenmez onlarin yuzunden bosanma noktasina kadar geldigim icin ben de esimin annesinden babasindan ablasindan pek hazetmiyorum.senelerdir hic bir sorunum yok simdi bana karsi hepsi de iyi ama ben kinciyim sanirim yaptiklarini hic unutmadim.ne zaman biraz guleryuz gosterecek olsam yasadiklarimi hatirlayip kendimi hemen geri cektim.bi saygisizligim yok ama yakinlik da gostermiyorum sirf bu yuzden.eger sizin bir sorununuz olmadiysa ve yeni evliyseniz yakinlik zamanla olusuyor hemen olan bir sey degil.

Neden oyle dusunuyorsunuz gayet hos nazik bir insansiniz,burdaki yorumlarinizdan taniyorum sizi. Onlar sizin anne babaniz degil esinizin anne babasi,cok da poncik bir insan olamazsiniz ki haliyle. Ben annemin atlar boynuna sarilirim naber kiz derim ama kaynanama hobareyyy naber kiz diyemem yani ;) asiri komik olur. Bence siz boyle iyisiniz aynen devam ;)

Anne babanızla kıyaslamaya gerek yok tabiki onlarlarla yakın ve samimi olduğunuz kadar eşinizin ailesiyle olamazsınız.

Ama ortada bir problem yokken de ekstra bir mesafe koymaya gerek olmadığını düşünüyorum. Normalde insanların yanında nasılsanız onların yanında da öyle olabilirsiniz. Bir tık daha özenli hatta.

Ya mesela annesinin komik(?) bi olayını anlatıyor kahkaha ile canım ya falan yapıyor. Ben de tebessüm ediyorum onun gibi gözlerimden kalp fışkırmıyor 😁 ona mı gıcık oluyor ne.
Eşine de ki" fazla muhabbet tez ayrılık getirir "
Mesafe candır gerisi heyecandır :KK49:

Mesafe iyidir elbette. Ama konusup muhabbet etmek sevmekle alakali bir durumda degildir bence. Surat yapmayın, madem bir kötülükleri yok. Havadan sudan da olsa muhabbet kurmaya calisin.

Ben daha sevgiliyken tanistigim icin samimiyetin dozunu kacirali cok oldu. Şimdide onun ceremesini çekiyorum

Eşinizi sevin başka kimseyi eşiniz dolayısıyla sevmek zorunda falan değilsiniz herkes farklıdır ancak saygı duymak kabalık yapmamak zorundasınız bu konuda sıkıntı yoksa sevgi konusu normal

Eşinizin anne babasını, yeğenini onun gibi sevemezsiniz bu çok normal. Zorlamayın yoksa yapmacık olur. Bu ilişkiler de zamanla rayına oturur, eğer iyi insanlarsa zamanla ısınırsınız.

Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama cokta sevmen gerekmiyor saygisizlik yapma yeterli bence.
Esimin ailesini hic ama hic sevmezdim zamanla alistim sevdim tabii ki sevmedigim huylari var ama ne bileyim allah eksikliklerini de gostermesin.

Güler yüzlülük yapıyla alakalı biraz da.
Zaten eş anne babası, yeğeni ne kadar coşkulu sevilir ki..
Hoş esim benim yeğenim için, çocuğumu bu kadar sevebilir miyim acaba diyordu, aralarındaki iletişim istisnaydi.
Bence normalsiniz..
Sıkıntı yok anlattıklarınız da.

Böyle kendini sorguladigina göre bence huysuz bı gelin değilsin huysuz olsan sorgulayamazdin empati kuran insanlara hep sempatim olmuştur:KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X