Hayır kesinlikle öyle biri değilim.
Aslında kendimden nefret ediyorum,çok güvensizim.İnsanlar gerizekalı olduğumu falan söylüyor,notlarımın çok iyi olduğu halde.Dediklerine göre zeki değiliM.Motivasyonumu kırdı zamanla bu şimdi hiç çalışmıyorum soğudum,ben gerizekalıyım.
Hırslıydım ve başarılıydım eskiden şimdi tam tersiyim.Hiçbişeyden de mutlu olmuyorum.Bence ben dünyanın en işe yaramaz ve zavallı insanıyım.
Hayır kesinlikle öyle biri değilim.
Aslında kendimden nefret ediyorum,çok güvensizim.İnsanlar gerizekalı olduğumu falan söylüyor,notlarımın çok iyi olduğu halde.Dediklerine göre zeki değiliM.Motivasyonumu kırdı zamanla bu şimdi hiç çalışmıyorum soğudum,ben gerizekalıyım.
Hırslıydım ve başarılıydım eskiden şimdi tam tersiyim.Hiçbişeyden de mutlu olmuyorum.Bence ben dünyanın en işe yaramaz ve zavallı insanıyım.
Teşekkür ederim,senin de aşağı kalır yanın yok.
çok karamsar konuşuyorsun
herkes söylüyor ama ben de söyleyeyim
daha yolun başındasın, küçücüksün sen daha ortaokul öğrencisisin
olayları akışına bırak
boşver zeki değilsen de değilsin
herkes mükemmel mi sanki
yüklenme kendine bu kadar
Benim bir ay sonra sinavim yok.
yavrum ne diyorsun sen böyle? karşımızda hiç te gerizekalı biri değil,aksine çok zeki biri duruyor.ben görüyorum.bu aşikar.ama şimdi yapman gereken ne?hemen toparlanıp kendine güvenmen.hiç kimse kusursuz değil ve inan sana hakaret edenlerin zekası,güzelliği,başarısı senden fazla değil.eğer öyle olsa idi sana sataşmazlardı.kıymetini,değerini bil.Allah inancın varsa kuran oku,namaz kıl.maneviyatını güçlendir.kendi kendinin doktoru ol.bu ne yaaa genç yaşta neler yazmışsın.unut bunları hayattan keyif almaya bak.televizyondaki gerizekalıları görmüyor musun ne kadar mutlular:) sen de mutlu olmaya bak.
Hayatta da bir başarın.Anca dolan buralarda.Ayrıca kendinden yaşça küçük kişilerle polemiğe girerek seviyeni belli ediyosun bravo.Seninle kavga etmiycem.
Çok depresifim,çok umutsuzum bunalımdayım ve yapamıyorum.Zavallıyım ama bunu bana sen söyleyemezsin.Hakkın yok çünkü daha fazla cevap vermeyeceğim Allah ıslah etsin.
neden hemen saldırıyor bazı insanlar anlamadım .konu açmaya korkuyoruz . belirli kişiler var her konuya yorumlarını görüyorum hep olumsuz . tek işleri kkda takılmak sanırım gece gündüz burdalar anlamadım gitti bir insanın hiç mi işi olmaz . anca tatillerde girebiliyorum . neyse konu sahibi böle düşünme .sen değerlisin . herşey iyiye gidicek hep böle düşün . sınav stresi seni bu duruma sokmuş . herşey geçici .
sınavlara da gitmiyorum artık,rekorum da kırıldı zaten tam puan almış bi arkadaşım.
aslında evet,yani bilmiyorum.
bilmiyorum hiçbi şeyi.
az çok ders çalışmam gerektiğini biliyorum ama olmuyor,odaklanamıyorum.bi satırda sıkılıyorum.kendime inancım kalmıyor sonra.
zaten gerizekalıyım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?