Ben insan değilim.

hahaaa sen çok yaşa emi geçmişime götürdün beni.

biz ilk okulda baya düşük eğitim veren bi okuldaydık hocamızda ölesine okuttu bizi desem yeridir. sonra orta okula başladım ilk defa yazılı sınav gördüm. hiç unutmam aynı gün tarih ve coğrafya sınavı hemde ilk. hafta sonu oturdum kitap başına bide tek çocuğum yol gösterecek nasıl çalışıcağımı söyleyecek kimse yok. başladım ağlamaya akşam oldu bi sayfa bile okumamışım. mal gibi ağlıyorum. annem babam gaz versin pofpoflasın diyemi bekliorum ama oda değil ne istediğimide bilmiyorum tam ergen piskolojisiydi. akşam balkona çıktım babamla annemde orda benim gözler kan çanağı. babam noldu dye sordu yapamıyorum olmuyo çok zor diye mızırdanmamla annem bi bastı bana kalayı. yapanlar nasıl yapıyo senin kafan çalışmıyomu ağlıycağına otur iki sayfa oku yapamıycağınız şeyi isterlermi sizden. ben yine zırlayınca şimdi ya git zırlamadan dersini çalış yada zırlamaya devam edeceksen okul mokul yok sana boşuna okulun sırasını işgal etme diye bastı kalayı. ben o gazla bi çalışmışım iki sınavda süper geçti. belki seninkide böyle soğuk duş etkisi yapar.

yapmıyor,olmuyor.değişmiyor düşüncelerim

:)) benim de aklıma bişey geldi buna benzer.

Ortaokuldaydım bir ödevim vardı neyse bir tripler evde bir kapı çarpmalar oflama puflamalar yazık annecim de kızım neyin var diyor konuşmuyorum vs hop içeri odaya kaçıyorum en sonunda kitabın başındayım ama kafa dalmış gitmiş uhuuu... annem geldi neyin var kızım neyini eksik ettik niye böyle yapıyosun söyle de bilelim derdini ben yine kimse beni anlamıyor gitçem ben işte istemiyorum (bir sürü ergen zırvalığı) arkam dönük tabii o sırada bir sessizlik oldu annem tepki vermiyor allah allah diyorum içimden etkili oldu konuşmam diye düşünürken o sırada sırtıma bir patlattı annem yemin ediyorum beynime kan gitti o korkuyla koluma da bir cimcik ohh sana hiçbir iş yaptırmıyorum sıkıntı yaşama diye elimden geleni yapıyorum senin tek görevin derslerine asılmak dedi ve bir sürü laflar (tabi sakin sakin demedi bunları:)

Sonra da ne mi oldu bir kafam çalıştı tıkır tıkır valla şimdi bazen anneme derim az mı dövdün beni inkar eder sonra da iyi yapmışım oh elime sağlık şimdi bak adam oldun der.

hocalarım azarlıyor beni tık yok.

sen kendıne ben aptalım gerizakalıyım dersen mıllet neler sölemezki yavrum bu devirde o.... bile kendıne o.....

dedirtmıyoken yanı senın kendıne böle sölemen normal degıl ( şöle bir söz vardı kendı kendıne konuşuyosan sorun

degıl ,ama birde dönüp kendıne cevap verıyoran işte ozaman aklından şüphe et dr.git diye )

sen önce kendınle barışmalısın okulda birinciyim diyorsunya arkdaşların sen zekı degılsın nasıl anlıyoun eauhuhuhu

yaptıklarında senın dıyıcegın notlar konuşuyo ben konuşmam ıspatın var sanane mılletten mıllet senı çekemıyordur

kıskanıyorsur başarıyı kım kıskanmazki ??

özgüvenını yükselt önce en kısa zamndada bu ruh halınden kurtul git bir kuaföre ımaj yaptır gıyım tarzını degiştir stil oluştur

önce sen kendıne güven ınan sonra başkalarıda sana ınansın

Bak scherzy,

Bunalimdasin. 14 yasinda depresyon ilaci aliyorsun. Ders calismayi sevmiyorsun. Kim sever ki zaten. Beklentilerin seni zora sokuyor. 480 mi bekliyorsun , kafadan attim ama , 480 olmayinca neden calisayim ki diyorsun. 480 alsan cok iyi ama alamazsan da ne var ki.

Beklentilerini dusur, kendini rahatlat, arada kendine odul (film, gezi, cikolata vs vs... ) ver, dersini calis, sinavina gir. Bekledigin puan olmazsa uzulme. Hayat cok kisa, bir bakmissin 25 , bir bakmissin 35 olmussun. Kendine iskence cektirmeyi birak artik .

Ben yine de senin basarili olacagina inaniyorum. Neden mi, cunku cok zekisin ve dusundugunden daha basarilisin.

demek ergenlikle ilgili bişi. annelerin eli öpülür ne diyim. şimdi çıt kırıldım bi anne olsa o pskolog pu pedegok gezerdin ama tek çimdikte halletmiş işi tebrikler anneyede :)

Cok gercekcidir annem oyle sacma biseye aglasam ne var ne oldu git yuzunu yika derdi:) babasiz büyüttü bizi canim annem...
Valla simdi ergenlik daha vahim bir hal aldi anne babalar da ne yapacagini bilemiyor kizsa da etkilemiyor kusse de psikologa goturse de care olmuyor. Dün gorduk aşırı justin hayranlarini korkuyorum cocuk sahibi olmaya annemin ogretilerini uygulasam nasil olur acaba ters teper mi ne bileyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…