- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Ovv, yapma. Ozaman gidip ailesini sarsasım geldi.
İnsanın üstüne öyle baskı yaparsan "ya başaramazsam, en iyisi çalışmayım da 410dan yüksek alamadığımda bahanem olsun -zaten çok çalışamamıştım- derim en azından" gibi bi'düşünce yerleşiyo.
Ya da tam tersi kocaman bi'hırs geliyo, sınav zamanı da eller titriyo.
Benim annem de böyleydi 90 alırsın neden 100 değil, anne sınav çok zordu bi'kişi yüksek almış derdim neden o sen değilsin derdiOyüzden taktirsiz geçirmediğim okul dönemimde bi'dönem hiç bi'şey alamadım diye eve gitmek istememiş saatlerce ağlamıştım çok şükür anlamıştı ogün.
Bence tüm bunları at kafandan düşükte alsan ailen seni daha az sevmeyecek ya da tam tersi. Sadece başarılı olman evlatları olduğun için onların da egosunu okşayacak.
Sen ne yaparsan kendi geleceğine yapacaksın, aile, el en fazla bir der iki der diyeceği lafı.
işte sırf bu yüzden bütün eğitim hayatım sınıf ortalaması hakkında söylediğim yalanlarla doludur

konu sahibi, bak ne güzel fikir vermişler sana, kendini yerden yere vurma artık.. önemli olan azim, gerisi hayatın sana ne getireceği ile ilgili.. kasma kendini depresyona girecek kadar