Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç dert etme canım heyecanlı olman gayet normal fakat ilk 5 dakikadan sonra geçer hemen alışırsın.Ayrıca branşın ne bilmiyorum ama ilk derslerin olduğu için konuya hazırlıklı git,kafanda dersi planla.Ciddi ol fakat çocukların korkacağı kadar da değil ciddi olunca baştan hoşlanmayabilirler senden kafana takma 1-2 haftaya iyi niyetini anlarlar ve severler senihihoyyyt
Kızlar selam...
Ben Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. yaşım 20. Bi dersanede deneyim olsun diye haftasonları öğretmenlik yapmaya başladım. ama......
Minyon olarak tabir edilen türdenim kızlar. Boyum çok kısa, yüzüm çok küçük gösteriyor. Bazı 8. sınıf öğrencileri bile benden daha uzun ve yapılı.. Bi de sesim zayıf. Yani yüksek sesle konuşamıyorum. Sesimi daha da yükseltmeye çalıştığımda öksürmeye başlıyorum. mafoldumben Ve en büyük sorunum 'biraz hızlı konuşuyorum' bunun için kurslar dersler aldım ama yok olmuyor yavaşlayamıyorumbazen o kadar hızlı konuşuyorum ki kendim de anlamıyorum kaydirigubbakcemile3
Daha hiç ders anlatmaya sınıfa girmedim. Yarın gidicem ama ne yapacağımı bilmiyorum. Ya beni umursamazlarsa, dinlemezlerse? Yıllardır bu işin dersini görüyorum okullarda, ama hiç gerçekten bi sınıfın önüne geçip ders anlatmadım ki!
Eğitimci arkadaşlar siz zorluk yaşadınız mı ilk başta sınıfınızda kontrolü ele almakta? Bazıları diyor ki sert ol. ben sert hocalarımı hiç sevemezdim. Tamam laubali de olmak kötü ama ben hep asık suratlı mı durmalıyım öğrenci karşısında? Karakter olarak sürekli gülümseyen biriyim.. Kısacası Bana bi yol gösterin kızlar. Çok heyecanlıyım....
haftada iki kez topluluk önüne çıkan biri olarak birkaç noktaya değinmek isterim.. bir defa konuşurken arada kendi kendine kulak vermen gerekiyor ki hızlı konuştuğunun farkına var ve yavaşla.. eğer hızlı konuşursan söylediklerin anlaşılmayacağından ilgileri kayacaktır..
konuşma yaparken mutlaka tonlamalı konuş.. sabit bir ses tonu hem takip etmeyi zorlaştırır hem de ilgi çekmez..
aynı zamanda yavaş konuştuğunda hem sana daha fazla düşünme zamanı kaldığı için hem ııı gibi anlamsız sesler çıkarmazsın hem de daha güzel cümleler kurarsın..
derse başlamadan önce sıcak bir başlangıç için o gün olan komik birşey anlatıp ilgi çekebilirisn.. olan bir olay yuyoksa uydur bence ben bazen öyle yapıyorum :) buzları ilk dakikadan kırmak önemli..
yarın için bolll şans a.s.
ay caniiim beniim :))) hayırlı olsun :))) ay çok sevindim ya :))))))
ne desem bilemedim ki deneyimli ve bilgi sahibi arkadaslar zaten gerekli herseyi söylemiş :)) ben anlamam zaten öğretmenlik isinden :))
ay çok tebrik ederim seni :))) yarının nasıl geçtiğini mutlaka yaz tamam mı çatlarım meraktan :) bol şans hayatım :) yaparsın hiç sıkılma :)))
benim abimde sınıf öğretmeni ilk günkü otorite sonlaradan sağlanmaz der hep ilk otoriteni koyucaksın yoksa başa çıkamazsıın derdi bence de ilk günden otoriteni göster koskoca öğretmensin yhaa:lepi::lepi: zamanla alışırısın benim abimde fazla sesl, konuşmazdı günler ballı süt içerdi boğazları çok ağırırdı .Allah yardımcı olsun canım inş. çok güzel bir gün geçirirsin
ballı süt mü bilmiyorumkismile
ben de yanıma bi küçük şişe su alayım bari, arada içerim kaydirigubbakcemile5
bu yüzdende devamlı tuvalete gitme birde heyecandanşakkıdışakkıdı