- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
çok saçma değil mi yaptığınız şey?
abi gibi arkadaş gibi dakikalarca ne konuşuyorsunuz ayrıca evet çocuk sana zarf atıyor da bence çok gereksiz bi iletişiminiz var.
ah bir bilsem bir bilsemAllassen siz neyin kafasını yaşıyonuz
18 yasinda olunca ortak arkadaslariniz olunca konusacak cok sey bulabiliyorsunuz mesela bir konuda farkli bakis acisi ararsam direk ona sorarim yada o erkek oldugu icin babamla aram bozuksa nasil duzeltecegimi ona sorarim ki bende artik bu durumdan sikildim disardan bakinca yari arkadas yari sevgili gibi sacma sapan bir sekilde duruyoruz neden acilmiyor diye soruyorum arkasliginizin bozulmasindan korkuyor diyorlar
çocuk kaç yaşında ?
yanı okuduğum kadarıyla kafamda işsiz güçsüz öyle içip içip yaa seni mi aradım hatırlamıyorum diyebilecek kadar da salak bi profil canladındı.
bilemiyorum canım kendin bilirsin ama 18 yaşında kızsın üniversiteye gitcen bence bırak bu adamla görüşmeyi kendi yaşıtlarınla takıl.
çocuk kaç yaşında ?
yanı okuduğum kadarıyla kafamda işsiz güçsüz öyle içip içip yaa seni mi aradım hatırlamıyorum diyebilecek kadar da salak bi profil canladındı.
bilemiyorum canım kendin bilirsin ama 18 yaşında kızsın üniversiteye gitcen bence bırak bu adamla görüşmeyi kendi yaşıtlarınla takıl.
hic oyle birisi degil benim aksime liseyi dahi burslu omuyacak kadar zekidir okul okudugu halde suan calisiyorda zaten 1 yas var aramizda o universite 1. sinif
aslinda gitmiyor ben belirsizlikten nefret ederim daha onceden bu belirsizlik yuzunden cok iletisimi kestigim oldu bir yerden geri buluyorSende her şeyin farkındasın, bekliyorsun ki sana açılsın ilişkinizin bir adı olsun.
Lakin karşında ki fena kurnaz ve senin sandığın kadar da ciddi değil.
İlgisi, her aradığında karşında oluşu hoşuna gidiyor değil mi?
dogrudur ama herkesle konusmam tuhafyani ben biraz tuhaf biriyim :) bu ona ozgu bir sitil degil abi demiyorum bazen sanki bazi konularda bana abi havasinda tavir takinip yardimci oldugunu hissediyorumSenden 1 yaş büyük olan birine neden abi diyorsun?
Ayrıca o kişiyle konuşmalarınız çok değişik.
bu ilişkiyi nereye vardırmayı amaçlıyosun?
ben sonuc elde etmek istiyorum iyi yada kotu bir sonuc cunku ben belirsizlikten nefret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?