ben isin icinden çıkamıyorum siz akil verin. :((

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
yaklasik 2.5 senedir tanigim bir arkadasim var baska bir sehirde oturan telefondada konustugum birisi en kisa konusmamiz 40 dk filan derttasim gibi birisi yeri gelir abi olur yeri gellir arkadas . ama konusmalarindan sonra sergiledigi tavirlar sikinti ve benim kafami cok karistiriyor konusmalarini arkadasima anlatiyorum o sana zarf atiyor bence senden hoslaniyor diyor mesela 2 gun once konustuk iste bunun bir donem takinti yaptigi kiz vardi ben sevmiyordun bence takintiydi o dedim cok seviyor olsan kiz kiskandigi halde benle konusmazdin ki ben sana konusmamayi teklif ettim dedim cevap verdi iste konusmayi birakmadigim tek kisi sendin sonra dondü birde su vardi dedi , sonra onla konusurken tanimadigim birisi bana mesaj atti bunu duyunca mesaj atan kisiye abaza vs saydirdi, ben bu sene sinava hazirlaniyorum bana sey diyor hep
seni sinava hazirlaniyorsun diye mesaj atmiyorum seni bıraktım sanma , yada bir donem icki kullaniyordu cok sukur birakti icip icip ariyor yada mesaj atiyordu sorunca icmistim hatirlamiyorum diyor son konusmamizda ben ondan birsey istedim yarin arayip tekrar isterzen yaparim dedi yarin tekrar konusalim diye sart sundu bende aradim ama acmadi geri donmedi mesajda atmadi cok sinir oldum siz olsaniz napardiniz ?

18 yasinda olunca ortak arkadaslariniz olunca konusacak cok sey bulabiliyorsunuz mesela bir konuda farkli bakis acisi ararsam direk ona sorarim yada o erkek oldugu icin babamla aram bozuksa nasil duzeltecegimi ona sorarim ki bende artik bu durumdan sikildim disardan bakinca yari arkadas yari sevgili gibi sacma sapan bir sekilde duruyoruz neden acilmiyor diye soruyorum arkasliginizin bozulmasindan korkuyor diyorlar

çocuk kaç yaşında ?

yanı okuduğum kadarıyla kafamda işsiz güçsüz öyle içip içip yaa seni mi aradım hatırlamıyorum diyebilecek kadar da salak bi profil canladındı.

bilemiyorum canım kendin bilirsin ama 18 yaşında kızsın üniversiteye gitcen bence bırak bu adamla görüşmeyi kendi yaşıtlarınla takıl.

hic oyle birisi degil benim aksime liseyi dahi burslu omuyacak kadar zekidir okul okudugu halde suan calisiyorda zaten 1 yas var aramizda o universite 1. sinif

hic oyle birisi degil benim aksime liseyi dahi burslu omuyacak kadar zekidir okul okudugu halde suan calisiyorda zaten 1 yas var aramizda o universite 1. sinif

evet yaşıtmışsınız o halde neden abi gibi oluyor sana anlamadım.
belki gerçekten sınavı bitirmeni bekliyordur sana açılmak için.

bilemiyorum da bence saçma bi iletişim tarzınız var bişey yapmak için ertesi güne konuşma şartı koymak falan

Sende her şeyin farkındasın, bekliyorsun ki sana açılsın ilişkinizin bir adı olsun.
Lakin karşında ki fena kurnaz ve senin sandığın kadar da ciddi değil.
İlgisi, her aradığında karşında oluşu hoşuna gidiyor değil mi?

aslinda gitmiyor ben belirsizlikten nefret ederim daha onceden bu belirsizlik yuzunden cok iletisimi kestigim oldu bir yerden geri buluyor

Senden 1 yaş büyük olan birine neden abi diyorsun?
Ayrıca o kişiyle konuşmalarınız çok değişik.
dogrudur ama herkesle konusmam tuhafyani ben biraz tuhaf biriyim :) bu ona ozgu bir sitil degil abi demiyorum bazen sanki bazi konularda bana abi havasinda tavir takinip yardimci oldugunu hissediyorum

Abi diyince 30 yaşında falan sandım, 19 yaşında mıymış?

Bence çocuğun aklı hala o kızda ama olmazsa diye seni yedekte tutuyor sanki. Yok sınavın varmış, yok mesaj atmayayım, rahatsız etmeyeyim, ilişkiye başlamayayım. Erkekler bu kadar detay düşünen varlıklar değildir canım, bi kızdan hoşlandılar mı hemen sahip olmak isterler.

Ayrıca sen bayağı bayağı çocuktan hoşlanıyorsun farkında mısın? Bence adım atmıyorsa hiç uğraşma, çek kendini geri. Gerçekten derslerine, sınavına odaklan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…