ben isin icinden çıkamıyorum siz akil verin. :((

Bu ne bicim turde bir iliski ben anlamadim bence bu bos seylere kaya yoracagina gercekten sinavina calisip gelecegine kafa yorsa daha mantikli ve yararli olacak. Farzetki cocuk senden hoslaniyor eee yani ne olacak ?
Birakin bu sileri yaa hayatta herseyin bir sirasi var once okulunu kazan oku buyu olgunlas o sirada tonla erkek cikar karsina herseyi zamaninda yasamak en mantiklisi.

düşü nuyorum kisilik olarak iyi ama tip filan bence hayir bwn pek hoslandigimi düşünmüyorum:))

düşü nuyorum kisilik olarak iyi ama tip filan bence hayir bwn pek hoslandigimi düşünmüyorum:))

Eeeee sana cevap atmadı diye dert edindiysen arkadaş olarak görmüyorsundur. Mesela bi kız arkadaşın sana cevap atmasa bu kadar sallamazsın ama hoşlandığın biri atmayınca işte böyle "ama neden cevap atmadıııı" triplerine girersin. Ya da çocuğun senden hoşlandığını düşünüyorsun ve her daim seninle ilgilensin istiyorsun. İkisinden biri işte, seç beğen...

mantikli aslinda ama ben annemde bana geri donus ypmayinca veya en yakin arkadasim neden aradin diye sormayincada ainir oluyorum kizdigim nokta su zaten ara diyip arayinca acmamasi bir sey diyorsan arkasinda dur laf agizdan bir kere cikar

benim sinav ders konusunda sikintim yok gecen gun tarih cografyada istersen ko u anlatayim dedi ki ben zaten okul birincisiyim bu sene okulla ayni anda goturdugum için sikinti sadece

benim sinav ders konusunda sikintim yok gecen gun tarih cografyada istersen ko u anlatayim dedi ki ben zaten okul birincisiyim bu sene okulla ayni anda goturdugum için sikinti sadece
üniversite sınavından kaç puan aldın
bence belirsizlik bazen iyidir.
çok zorlamamalısın

mantikli aslinda ama ben annemde bana geri donus ypmayinca veya en yakin arkadasim neden aradin diye sormayincada ainir oluyorum kizdigim nokta su zaten ara diyip arayinca acmamasi bir sey diyorsan arkasinda dur laf agizdan bir kere cikar

İşte annene, arkadaşına da sinir olursun ama uzun uzun konu açmazsın

Ya boşver canım, çocuk sana yol yapıyor ama tam olarak da ne istediğinin farkında değil. Muhtemelen aklında başkası var, seni de el altında tutuyor olabilir.

O değil çocuktan hoşlanırsan ve yarın öbür gün öteki kızla çıkarsa sen üzülürsün. Değer mi?

bencede en guzeli bisvermek ya haklisiniz kalmis zaten sinavima 1 ayim eve gideyim 1 edebiyat denemesi cozeyim kendime geleyim

cok yuksek bir sey degil sinavda hastalaninca ygs den 300 yaptim ama iatedigim yer geliyor sadece lys de sikmam lazim :)
sık bence
bu anlattığın erkek arkadaş için . abi için ise belirsiz kalsın daha iyi. sevmedim tavrını. el altında bulunduruyor seni diyebilirim ancak
kız arkadaşsız kalırsa sevgili bulamazsa sana yazar o zaman ancak.
düşüncem bu canım. yaşın genç . okulunu kazan git. orada aklıbaşında Allah korkusu olan birini bulursun inşallah. Allah korkusu olan insan aldatmaz, arkadan iş çevirmez , seni kullanıp atmaz

Bencede namaz kilmayan kisiyle olmaz adam Allahi bIRAKMIS BENIMI BIRAKMAYACAK :)

Bencede namaz kilmayan kisiyle olmaz adam Allahi bIRAKMIS BENIMI BIRAKMAYACAK :)
namaz kılsa süper olur
namaz kılmasa bile Allah korkusu olup ona göre yaşayan biri olursa başın ağrımaz hiç bi zaman bence
o kişiyi görünce sen zaten hissedersin.
bu ara erkekler hep kullanıp bırakıyor kızları. gözlemlediğim bu.

aslinda gitmiyor ben belirsizlikten nefret ederim daha onceden bu belirsizlik yuzunden cok iletisimi kestigim oldu bir yerden geri buluyor
uf ben sana diyim ikinizde brbirinizi seviyorsunuz ama farkında degilsiniz.
farkında olsanız bile bunu birbirinize söylemmişsiniz.
söylemeyinde. ikinizde küçüksünüz.

o seni seviyor da kaybetmek istemiyor. korkak bence.
teyyyy lise zamanlarında benzer bir durum geçmişti başımdan, oradan biliyorum :)
hem yaşınız küçük. önce ünv bitsin, sevgi devam ediyorsa bulur seni illa ki.

'yeri gelince abi gibidir'
Neden itici geliyor bu tanimlama bana bu kadar yav?

Elbet abi gibi insanlar olabilir.. Ama iletisiminiz cok sacma ve gereksiz gibi canlandi gozumde.. Hem seni icip icip aramasi ne demek? Nerden buluyor bu haddi ve cesareti?

abi ayağı................................der giderim sevgili yavrum boşlukları sen doldur ne saçma ilişkiler yaşıyorsunuz yahu az akıl pliiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…