- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
2,5 senede karşıdan bi adım gelmediyse sen bi adım at.
bana karsi tavri bu sene degisti ama sadece 2.5 senedir tanisiyoruz bide ben onu cok engelledim de bana iyi bile dayandi2,5 senede karşıdan bi adım gelmediyse sen bi adım at.
bana karsi tavri bu sene degisti ama sadece 2.5 senedir tanisiyoruz bide ben onu cok engelledim de bana iyi bile dayandi
yaklasik 2.5 senedir tanigim bir arkadasim var baska bir sehirde oturan telefondada konustugum birisi en kisa konusmamiz 40 dk filan derttasim gibi birisi yeri gelir abi olur yeri gellir arkadas . ama konusmalarindan sonra sergiledigi tavirlar sikinti ve benim kafami cok karistiriyorkonusmalarini arkadasima anlatiyorum o sana zarf atiyor bence senden hoslaniyor diyor mesela 2 gun once konustuk iste bunun bir donem takinti yaptigi kiz vardi ben sevmiyordun bence takintiydi o dedim cok seviyor olsan kiz kiskandigi halde benle konusmazdin ki ben sana konusmamayi teklif ettim dedim cevap verdi iste konusmayi birakmadigim tek kisi sendin sonra dondü birde su vardi dedi , sonra onla konusurken tanimadigim birisi bana mesaj atti bunu duyunca mesaj atan kisiye abaza vs saydirdi, ben bu sene sinava hazirlaniyorum bana sey diyor hep
seni sinava hazirlaniyorsun diye mesaj atmiyorum seni bıraktım sanma , yada bir donem icki kullaniyordu cok sukur birakti icip icip ariyor yada mesaj atiyordu sorunca icmistim hatirlamiyorum diyor son konusmamizda ben ondan birsey istedim yarin arayip tekrar isterzen yaparim dedi yarin tekrar konusalim diye sart sundu bende aradim ama acmadi geri donmedi mesajda atmadi cok sinir oldum siz olsaniz napardiniz ?
düşü nuyorum kisilik olarak iyi ama tip filan bence hayir bwn pek hoslandigimi düşünmüyorum:))Abi diyince 30 yaşında falan sandım, 19 yaşında mıymış?
Bence çocuğun aklı hala o kızda ama olmazsa diye seni yedekte tutuyor sanki. Yok sınavın varmış, yok mesaj atmayayım, rahatsız etmeyeyim, ilişkiye başlamayayım. Erkekler bu kadar detay düşünen varlıklar değildir canım, bi kızdan hoşlandılar mı hemen sahip olmak isterler.
Ayrıca sen bayağı bayağı çocuktan hoşlanıyorsun farkında mısın? Bence adım atmıyorsa hiç uğraşma, çek kendini geri. Gerçekten derslerine, sınavına odaklan...
düşü nuyorum kisilik olarak iyi ama tip filan bence hayir bwn pek hoslandigimi düşünmüyorum:))
mantikli aslinda ama ben annemde bana geri donus ypmayinca veya en yakin arkadasim neden aradin diye sormayincada ainir oluyorum kizdigim nokta su zaten ara diyip arayinca acmamasi bir sey diyorsan arkasinda dur laf agizdan bir kere cikarEeeee sana cevap atmadı diye dert edindiysen arkadaş olarak görmüyorsundur. Mesela bi kız arkadaşın sana cevap atmasa bu kadar sallamazsın ama hoşlandığın biri atmayınca işte böyle "ama neden cevap atmadıııı" triplerine girersin. Ya da çocuğun senden hoşlandığını düşünüyorsun ve her daim seninle ilgilensin istiyorsun. İkisinden biri işte, seç beğen...
benim sinav ders konusunda sikintim yok gecen gun tarih cografyada istersen ko u anlatayim dedi ki ben zaten okul birincisiyim bu sene okulla ayni anda goturdugum için sikinti sadeceBu ne bicim turde bir iliski ben anlamadim bence bu bos seylere kaya yoracagina gercekten sinavina calisip gelecegine kafa yorsa daha mantikli ve yararli olacak. Farzetki cocuk senden hoslaniyor eee yani ne olacak ?
Birakin bu sileri yaa hayatta herseyin bir sirasi var once okulunu kazan oku buyu olgunlas o sirada tonla erkek cikar karsina herseyi zamaninda yasamak en mantiklisi.
üniversite sınavından kaç puan aldınbenim sinav ders konusunda sikintim yok gecen gun tarih cografyada istersen ko u anlatayim dedi ki ben zaten okul birincisiyim bu sene okulla ayni anda goturdugum için sikinti sadece
mantikli aslinda ama ben annemde bana geri donus ypmayinca veya en yakin arkadasim neden aradin diye sormayincada ainir oluyorum kizdigim nokta su zaten ara diyip arayinca acmamasi bir sey diyorsan arkasinda dur laf agizdan bir kere cikar
cok yuksek bir sey degil sinavda hastalaninca ygs den 300 yaptim ama iatedigim yer geliyor sadece lys de sikmam lazim :)üniversite sınavından kaç puan aldın
bence belirsizlik bazen iyidir.
çok zorlamamalısın
bencede en guzeli bisvermek ya haklisiniz kalmis zaten sinavima 1 ayim eve gideyim 1 edebiyat denemesi cozeyim kendime geleyimİşte annene, arkadaşına da sinir olursun ama uzun uzun konu açmazsın
Ya boşver canım, çocuk sana yol yapıyor ama tam olarak da ne istediğinin farkında değil. Muhtemelen aklında başkası var, seni de el altında tutuyor olabilir.
O değil çocuktan hoşlanırsan ve yarın öbür gün öteki kızla çıkarsa sen üzülürsün. Değer mi?
sık bencecok yuksek bir sey degil sinavda hastalaninca ygs den 300 yaptim ama iatedigim yer geliyor sadece lys de sikmam lazim :)
Bencede namaz kilmayan kisiyle olmaz adam Allahi bIRAKMIS BENIMI BIRAKMAYACAK :)sık bence
bu anlattığın erkek arkadaş için . abi için ise belirsiz kalsın daha iyi. sevmedim tavrını. el altında bulunduruyor seni diyebilirim ancak
kız arkadaşsız kalırsa sevgili bulamazsa sana yazar o zaman ancak.
düşüncem bu canım. yaşın genç . okulunu kazan git. orada aklıbaşında Allah korkusu olan birini bulursun inşallah. Allah korkusu olan insan aldatmaz, arkadan iş çevirmez , seni kullanıp atmaz
namaz kılsa süper olurBencede namaz kilmayan kisiyle olmaz adam Allahi bIRAKMIS BENIMI BIRAKMAYACAK :)
uf ben sana diyim ikinizde brbirinizi seviyorsunuz ama farkında degilsiniz.aslinda gitmiyor ben belirsizlikten nefret ederim daha onceden bu belirsizlik yuzunden cok iletisimi kestigim oldu bir yerden geri buluyor
o seni seviyor da kaybetmek istemiyor. korkak bence.Bencede namaz kilmayan kisiyle olmaz adam Allahi bIRAKMIS BENIMI BIRAKMAYACAK :)
abi ayağı................................der giderim sevgili yavrum boşlukları sen doldur ne saçma ilişkiler yaşıyorsunuz yahu az akıl pliiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzyaklasik 2.5 senedir tanigim bir arkadasim var baska bir sehirde oturan telefondada konustugum birisi en kisa konusmamiz 40 dk filan derttasim gibi birisi yeri gelir abi olur yeri gellir arkadas . ama konusmalarindan sonra sergiledigi tavirlar sikinti ve benim kafami cok karistiriyorkonusmalarini arkadasima anlatiyorum o sana zarf atiyor bence senden hoslaniyor diyor mesela 2 gun once konustuk iste bunun bir donem takinti yaptigi kiz vardi ben sevmiyordun bence takintiydi o dedim cok seviyor olsan kiz kiskandigi halde benle konusmazdin ki ben sana konusmamayi teklif ettim dedim cevap verdi iste konusmayi birakmadigim tek kisi sendin sonra dondü birde su vardi dedi , sonra onla konusurken tanimadigim birisi bana mesaj atti bunu duyunca mesaj atan kisiye abaza vs saydirdi, ben bu sene sinava hazirlaniyorum bana sey diyor hep
seni sinava hazirlaniyorsun diye mesaj atmiyorum seni bıraktım sanma , yada bir donem icki kullaniyordu cok sukur birakti icip icip ariyor yada mesaj atiyordu sorunca icmistim hatirlamiyorum diyor son konusmamizda ben ondan birsey istedim yarin arayip tekrar isterzen yaparim dedi yarin tekrar konusalim diye sart sundu bende aradim ama acmadi geri donmedi mesajda atmadi cok sinir oldum siz olsaniz napardiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?