BEN İYİ BİR EŞ VE İYİ BİR ANNE OLAMADIM:(

Regina Brett demiş ki;

1. Hayat adil değildir ama yine de iyidir.
2. Şüphe ettiğinizde, karşınıza çıkan adımı küçük atın.
3. Hayat çok kısa, tadını çıkarın.
4. İşiniz hastalandığınızda sizinle ilgilenmeyecek. Arkadaşlarınız ve aileniz elinizi tutacak.
5. İhtiyacınız olmayan şeyler almayın.
6. Her tartışmayı kazanmak zorunda değilsiniz. Kendinize karşı dürüst kalın.
7. Biriyle beraber ağlayın. Yalnız ağlamaktan iyidir.
8. Tanrı’ya sinirlenebiliriz zaman zaman. O bunu kaldırabilir.
9. Anlamı olan şeyler için kendinizi saklayın.
10. İş çikolataya gelince değişir, boşuna direnmeyin.
11. Geçmişinizle barışın ki, şu anı bozmasın.
12. Çocuklarınızın sizi ağlarken görmesi kabul edilebilir.
13. Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Onların serüveninin ne olduğunu bilmiyorsunuz.
14. Eğer bir ilişki bir sır olarak kalmalıysa, içinde size de yer yoktur.
15. Hayatta her şey aniden değişebilir.
16. Derin nefes alın. Zihninizi açar.
17. İşinize yaramayan eşyalarınızdan kurtulun.
18. Sizi öldürmeyen her şey gerçekten de sizi daha güçlü kılar.
19. Mutlu olmak için hiçbir zaman geç değildir. Ama bu da size bağlıdır.
20. Hayatta gerçekten sevdiğiniz şeyin peşinden giderken, ¨hayır¨ı cevaptan saymayın.
21. Mumlarınızı yakın, güzel çarşaflarınızı serin, havalı iç çamaşırlarınızı giyin. Özel günleri beklemek için saklamayın. Bugün o özel gün.
22. İyi hazırlanın ama sonra akışına bırakın.
23. Eksantrik olun. Mor giymek için yaşlanmayı beklemeyin.
24. En önemli cinsel organ beyindir.
25. Mutluluğunuzdan sizden başka kimse sorumlu değildir.
26. Başınıza gelen her kötü şeye üzülmeden önce kendinize şu soruyu sorun: ¨Bundan 5 yıl sonra bunun bir önemi olacak mı?¨
27. Her zaman yaşamayı seçin.
28. Affedin ama unutmayın.
29. İnsanların sizin hakkında ne düşündüğünü önemsemeyin.
30. Zaman her şeyin ilacıdır. Zaman vermeyi bilin.
31. Durum ne kadar iyi ya da kötü olursa olsun, değişecektir.
32. Kendinizi çok ciddiye almayın. Kimse almayacaktır.
33. Mucizelere inanın.
34. Tanrı sizi Tanrı olduğu için seviyor, yaptıklarınızdan ötürü değil.
35. Hayatı izlemeyin, katılımcı olun.
36. Yaşlanmak erken ölmekten her türlü daha iyidir.
37. Çocuklarınızın yalnızca bir çocukluğu olacak.
38. Sonunda önemli olan sevginizdir.
39. Her gün dışarı çıkın. Mucizeler sizi dışarıda bekliyor.
40. Eğer bütün sorunlarımızı toplayıp bir yere atsaydık, başkalarının sorunlarını gördüğümüzde ancak kendi sırtımızı sıvazlardık.
41. Özenti vakit kaybından başka bir şey değildir. Sahip olduklarınızla mutlu olun.
42. En iyisi henüz hayatınıza girmedi bile.
43. Kendinizi nasıl hissederseniz hissedin, kalkın, giyinin ve çıkın.
44. Verici olun.
45. Hayat hediye paketiyle sunulmamış olsa da yine de bir armağandır.

Bence bir kaçını bile denemeye bugünden başlasan (hepimiz başlasak), çok şey değişecek...

Stresli hamilelik geçirirsen bebeğin herşeyi hisseder. Çok yakın bir arkadaşımın hamileliği çok sıkıntılı geçti, bebeği 1,5 yaşında uyumuyor, yemiyor, susmuyor. Çok zor bir çocuk. Bu durumu hamilelikteki sıkıntılara bağlıyorlar. Bu sinirle huysuz bir çocuğun olursa çok büyük bir sorun olur senin için. İlaçsız terapiyi özel danışmanlık merkezleri yapıyor genelde. Özel hastanelerdeki psikologlarda yardımcı olabilirler. Maalesef devlet hastanelerinde ilaçsız bir çözüm üretmiyorlar. Psikiyatriste değil, psikoloğa gitmelisin. Ve tadavi olmayı bunu aşmayı istemen, çabalaman lazım. Uzmanlar sadece yol gösterici olacak sana.

Sen meziyetli bir insan olsan şu yorumu yapmazsın!
Bu dünyada sizin gibi önyargılı iğrenç insanlardan dolayı masum insanların hayatı kararıyor..
Ben dengesiz bir insan olsam şu yorumuna oturup ağlarım harap ederim kendimi,ama inanın değmez,çünkü kötü kalpli insanlardan çektim çekeceğim kadar.
Benim yaşadıklarımı inşallah sizde yaşarsınız diyecem ama demiyorum çünkü ben İNSANIM.
Bir daha da sakın benim konularıma yorum yazmayın hakkımı helal etmiyorum sizin gibilere!

Hayattaki rollerimiz uzun bir çizgi gibi. Eş olarak, ebeveyn/evlat olarak bazen en dibe çöküyoruz bazen de zirveye kadar çıkabiliyoruz. Sürekli bir zikzak... Yaşayan, mücadele eden hiç kimsenin çizgisi dümdüz değil. Çünkü yaşıyoruz hala hayattayız. Bu çok normal, olağan bir şey. Canınızı sıkmayın. Bunlar hep tecrübe. Bir daha ki sefere aynı hareketleri tekrar etmeyeceksiniz. Öğreniyorsunuz işte. Deneye deneye, olduğu kadar. Üzerinde durmayın, devam edin.

Tamm canım eşime söyleyeyimde arasın.
Allah razı olsun senden zor dönemlerimde hep yanımda oldun Rabbimde zor zaman yaşatmasın sana ve senin gibi koca yürekli insanlara yaşatsın bile her daim yanınızda olacak kişilerle karşılaştırsın inşallah:)

bir de doktora çok geç gideceksiniz, değiştirme imkanınız varsa değiştirin, yoksa bu konularda kitap okuyabilir, annelik konusunda video izleyebilir ve pedagogları takip edebilirsiniz.

mesela Adem Güneş pek sevilmez belki, o yüzden direk tavsiye edemeyeceğim, ama adamın ses kayıtlarını dinlediğimde ben inanılmaz huzur buluyorum, ses tonu, yavaş anlatışı, konuşması falan bile insanı sakinleştirebiliyor.
siz de sizi etkileyen bir pedagog, psikolog veya hayat koçunun videolarını izleyebilirsiniz.

Sizi iyi gelen şeyi bulup, takipçisi olmalısınız.
enerjinizi başka yöne kaydırmalısınız, agresifliğinizi belki bir işe veya bir hobiye yönlendirmelisiniz.

Allah razı olsun bence bazı insanlar insanlık duygusunu kaybetmiş hepsini Allaha havale ediyorum

hamilesiniz bu ne büyük bi mucize farkında mısınız ? Bakın bende hamileyim ama belirsizlikler içindeyim daha kesemi göremedim durmayan kanamam var ...
Ne olduda karnınızı sıkacak kadar kendinizi kaybettiniz

Allah razı olsun:)Gerçekten öyle değilmi?
Ben zaten bebeğime zarar veremem onu çok seviyorum inanın.
Dün gece onu düşünerek uyabildim anca..Burdaki bazı arkadaşlar konuş dedi konuştum Özür diledim ve nasıl iyi geldi bir bilsen:)
Zaten kasıtlı yapmadımda nefes alamadığım için göğsümü karnımın sol alt tarafını sıktım ama hani nefes darlığı çekerken bir yerlerden kuvvet almaya çalışırsın ya öyle oldu.Yani bilinçli yapmadım ama ona rağmen çok pişmanım çokkk

Psikolojik problemleriniz varken,ilac kullaniyorken neden hamileligi ertelemediniz?

2 ay uzun bir sure. Hemen terapiye baslayin. Hobi edinin, sizi mesgul edecek seyler ile ugrasin. Papatya rezene cayi icin sinirleri yatistirir.

Sağol canım benim eşim işte aradım söyledim arayacak canım.Randevu alınca yazarım:)
Allah senden razı olsun ben hep düşünürdüm kötü insanlardan gerçekten varmı yoksa sadece dizilerde filmlerde mi var diye ama varmış ama şuna da inandım ki iyi insanlarda var ve ben şuanda sadece iyi insanları görmek istiyorum Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah

bu notu bi yere kaydedeyim..:)
Teşekkür ederim...:)

Çok anlayışlı canım yani bu hayatta tek şansım o onu çok seviyorum oda beni çok seviyor hatta boşanalim dedim seni üzmek istemiyorum dedim kabul etmedi.
Allah razı olsun sizlerden

Rabbimden sana sağlıklı olmanı diler doğmamış yavrunada sağlıklı doğmasını ve ona çok güzel annelik yapmanızı dilerim. .Allah yar ve yardımcın olsun
Aminn Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

ben de ara sıra okuyorum, insanın aklını başına devşiriyor.
benimdee <3<3<3
böle şeyleri okudukça daha iyi daha mutlu oluyorum tekrar ettiğimde var
lise yıllarimda bu gibi şeyleri bulup keserdim gazeteden. günlüğüme yapıştiriyordum. ahh ahh:)
okuyordum hep ne mutlu bize.:)

çok üzüldüm cnm toparlan lütfen karnındaki nin ssna ihtiyacı var annesi eminim ki merhametli bir insansın pişmanlık duyman bunu gösteriyor hormonlar seni eke geçirmiş tatlım düzelecek herşey sakin ol

Son düzenleme:
Bence anneliğe henüz hazır olmayabilirsiniz ... Keşke önce kendinizi iyileştirip öyle hamile kalsaydınız

2 ay uzun bi süre yakın zamana randevu alma imkanın varsa hemen al..
allah yardımcın olsun kardeşim,Sen çok güzel bir anne olucaksın inşallah güzel düşün,güzel şeyler olsun
Allah razı olsun Rabbim bana o güzel duyguyu tatdırsın sizlerede yaşamadığınız güzel duygular tatdırsın
zaten şimdi eşim randevu almaya çalışıyor alırsa mutlaka yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…