Canım eşimden yana sıkıntım yok dediğim gibi beni eski olaylarda etkilemiyor bilinç altımda olmasının dışında daha bir sürü sorun var burda açıklayamayacağım şekildeZaten hamileliğin ilk ayları duygusal dengesizlikler yaşanıyo seninki sinir olarak göstermiş kendini
El üstünde tutulacak dönemdesin üzme üzdürme canım.
Canım 2. sayfada anlattım bak istersenneden sinir krizi geçirdin cnm yapana değil yaptırana bakmalı su an gebesin hormonların altüst oldu sinir krizleri geçirmen normal ve bebege hiç bişey olmadı korkma o kadar cimcikle biişey olmaz tekme yada düşmeyle zarar gelebilir neden antidepresan kullandınız sorabilir miyim.
Evet galiba hep bastırıyoruz kendimizi mesela 1 ay oldu cips koymadım ağzıma ama adını söylerken bile ağzım sulanıyor sağlıksız diyebazılarını hayatıma yedirdim, gerçekten işe yarıyor,
-ihtiyacım olmayanı almıyorum,
-hayat kısa diyorum her gün kendime
-benim hakkımda ne düşünüyorlar diye endişe etmiyorum,
-yaşlanmayı seviyorum,
-çocuklarımın çocukluğuna önem veriyorum,
-özenti diye bir şey yoka yakın,
-ve tabi ki çikolataya direnmiyorum :)
diğerlerinde ise henüz çıraklık yapıyorum.
Evet galiba hep bastırıyoruz kendimizi mesela 1 ay oldu cips koymadım ağzıma ama adını söylerken bile ağzım sulanıyor sağlıksız diye
Yani biz duygularımızı bastırdığımızdanmı oluyor acaba
Eşimi üzmeyeyim diye neredeyse yine bir aydır ağlamadım sızlanmadım ama dün çok fena patladım
Alıcam zaten ama ailem arkamda gerçekten durmadı davranışlarımı hep normal olarak gördüm onlarda bırakın bi destek aldırmayı bana inanmadılar bile yani evlenene kadar bir sorun yok zannediyordum hala daha yoktu bu son bir aya kadarKeşke bütün bu sorunları evlenmeden önce giderseydiniz daha birçok şey yaşadım diosunuz ve herşeyin farkındasınız aslında.. burda birsinin tavsiyesi ile 2 ay sonra randevum var gibilerinden söyleyerek yanlış anlamadıysam hala tedaviye de sıcak bakmıosunuz. İlk öncce hasta olduğunuzu, bbu yaptıklarınızın normal olmadığını kabul edin bence ve randevuyu daha önceki tarihlere alın derim
Allah razı olsun randevuyu erkene alacam:)Selamlar, Sonucta bu hastalık ve sizin tercih ettiğiniz bir durum değil.. Bunun bilincine varıp kendinizi suclamaktan vazgecın...
Kendinizi telkin etmeye calısın.. Munkun oldugunca sizi buhran durumuna sokacak konuların ıcıne gırmeyın.. Mutlaka terapilere baslayın.. Cok gecmıs olsun.
Can'ım çok sert olmuş eleştirin onun yerine koy kendini ve hormonlarıda hesapla kat rica ediyorum ve ilk konu açtığında bir pişmanlık var bunuda göz ardı etme derim iyi günlerKarnındaki bebeğe bile bunu yapıyosan doğunca haberlerde izleriz artık cani anne diye. Kendinizi anneliğe hazır hissetmiyorsanız doğurmayın. Herkes anne olmak zorunda değil.
Tamm canım çok sağol bu çay işini bilmiyordumçayı doktora sormadan kullanmayasın, hamilelikte pek çok bitçi çayı önerilmez.
bir de çok kendine yüklenme, öncesinde sorun yaşamayan bizler bile hamilelik etkisi ile bazen saçmalayabiliyoruz.
Terapinin yetmediği ilaçlı tedaviye yönlendirilen durumlar var. Sizin yaşadığınız şey oldukça ağır ilaçsız yetersiz kalabilir. Hamileliğiniz sizi daha da zorlayabilir. Gerçekten iyi bir dr a görünün. Hangi ildesiniz, maddi açıdan rahat mısınız?Canım gittim özel danışmanlarada ve 3 üde ilaç destekli terapi yaptı
Ama yakın zamanda gidecem dr eşim randevu almaya çalışıyor
Can'ım çok sert olmuş eleştirin onun yerine koy kendini ve hormonlarıda hesapla kat rica ediyorum ve ilk konu açtığında bir pişmanlık var bunuda göz ardı etme derim iyi günler
Ana siz benim yazdıklarımı okumamışsınız ki!cbebege zarar vermek için karnini siktiysan dogunca nasil başa cikacaksin? ben ve esim sakin insanlariz ancak cocuklar cileden cikariyor. Allah korusun sen bu cocugun caninada zarar verebilirsin.
gecmisi niye bu kadar takinti yaptin. takinti yapinca geri geliyor mu? malesef biz bayanlarin içerisinde tacize ugramayan hemen hemen yoktur. hayatimiz boyunca bununla yasayamayiz.
Bunu araştıracam canım çok sağolgeçmişte yaşanan kötü anıları hastalarının belleğinden atan psikiyatristler var duymuştum.
bardak boşaltma yöntemi idi ismi yanılmıyorsam.
onu bir araştır ve ruhunu o kötü anılardan kurtar canım.
Tamam haklısın hepimiz üzüldük ama insan istedikten sonra değişir belki karnındaki Melek'ten güç alarak bütün bunları aşacak dilerim herşey çok güzel olur bu günleri geride kalır @Hertain de bu konuda çabalıyor bence düzelecek herşeyMesele yalnızca kendisini ilgilendirseydi daha anlayışlı daha telkin edici bir destek mesajını elbette hakederdi. Ama ruhsal anlamda problemleri olup bunu henüz çözmeyi başaramamış birinin anne olması çok riskli. Bebeğe üzüldüm
Sen hangi sıfatla bunları yazıyorsun kimsin!?Karnındaki bebeğe bile bunu yapıyosan doğunca haberlerde izleriz artık cani anne diye. Kendinizi anneliğe hazır hissetmiyorsanız doğurmayın. Herkes anne olmak zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?