BEN İYİ BİR EŞ VE İYİ BİR ANNE OLAMADIM:(

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar bugün sinir krizi geçirdim karnımın altını falan sıktım 2.5 aylık hamileyim...
Eşime saldırdım (eşimin stresten uzak durması lazım rahatsız)Kendime zarar verdim ve bunları çoğu kez tekrarlıyorum:KK43:
Şuan karnım ve belim biraz ağrıyor sinir ağrısı gibi..
Bebeğime bişey olmuşmudur sizce internetten okuduğum kadarıyla aşırı stres bebeğin beyin gelişimini gerilere itiyormuş:KK43:
Kendimi çok kötü hissediyorum eşimede bebeğimede zarar veriyorum ne biçim insanım ben:KK43:Şuan vicdan azabından ölecem hem eşimi üzdüm hemde bebeğimin beyin gelişimini etkiledim belkide:KK43:
(Psikoloğa git diyenlere:Randevu aldım burda bir arkadaşın tavsiyesiyle 2 ay sonra görüşmem var)
(Bu benim ikinci gebeliğim ilki antidepresanlardan dolayı anomali gebelik oldu ve alındı)

2 ay sizin durumunuz için çok geç olur bu gidişle.
2 ay sonra görüşmem

çok geç değil mi

bence bebek geliyor ve sizin durumunuz acil

zira ilaç vs de sıkıntılı
Aslında hiç gitmeyecektim burdaki bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gidiyorum ilaç içipte bebeğime zarar vermek istemiyorum daha ilk gebeliğimde ki acı olayı atlatamadım

Aslında hiç gitmeyecektim burdaki bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gidiyorum ilaç içipte bebeğime zarar vermek istemiyorum daha ilk gebeliğimde ki acı olayı atlatamadım

ilaç içmeseniz de görüşülür konuşulur gerekirse de ona göre ilaç verilir

ilaç almayıp da ya kendinize daha fena bir şey yaparsanız

bir de eşim sinirlenmeyecek diye kendime yaptım diyorsunuz

siz de sinirlenmeyeceksiniz ama

ya bir çözüm yolu arayın ya da biraz siz biraz eşiniz stresi bölüşün

daha yolun başındasınız siz de bu stresi kaldıramayacak gibisiniz

tekrar geçmiş olsun

Sağolun kızlar sebep taa küçüklüğümden geliyor amcamınoğlu tarafından tacize uğradım ve ailem arkamda durmak yerine babam 10 gün sonra o kişiyle bişey yokmuş gibi konuştu yıkıldım resmen o zamanlar küçük olduğum için pek bişey lerde hissedememiştim zararları şimdi ortaya çıkıyor ve daha birçok şey yaşadım

Ah canım benim geçmiş olsun..neden bu haldesin?hemen panik olma belkide bebeğine hiçbirşey olmamıştır. Yarın bir ultrason yaptır bir için rahat etsin..sorun neyse bir an önce halletmeye bak hamileyken daha çok etkiler seni herşey çünkü. .
Sağol canım ama halledilecek bir mesele değil yada ben halledemiyorum çıkmazdayım anlayışın için çok teşekkür ederim canım

Back
X