- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Son günlerde iyice sorgulamaya başladım kendimi. Kızım için bir şey yapmıyorum. 14 aylık oldu ve ben gerçekten çok yetersiz kalıyorum çok. Oyun oynuyoruz ama o kadar uzun sürmüyor. O daha çok gezmeyi karıştırmayı tercih ediyor. Ayrıca hamileyim ve bazen yatıp uzanıyorum ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Farklı bir şey yapamıyorum. Zeka kartı gösteriyorum mesela anlatıyorum, kitap okuyorum ama yo bunları tercih etmiyor. Yırtmak bağırmak daha güzel geliyor ona sanki. Gün sonunda onan uyurken bakınca her seferinde bugün bir şey yapamadım onun için hissi oluyor. Sonra ev temizliği mesela yemek o kadar zor geliyor ki. Yapmak istemiyorum sanki içimden gelmiyor. Ev işi yemek yaparsam kızım kalıyor yapmasam eşim çok dikkatli yapamıyor. Yardım etse de çok değil. Olmuyor yani günün sonunda bende hep bir pişmanlık hissi yarın her şeyi yapacağım hissi oluyor sabah yine aynı şey. Bu neden böyle hasta mıyım acaba ben ya. Özellikle kızım konusunda ciddi pişmanlık oluyor farklı şeyler yapabilirdim diyorum ama o farklı şeyler ertesi günde olmuyor. Ne olacak nasıl yapacağım. Özellikle kızım için napacağım ben ya.