Kızı yanında değil şuanValla kizi varmis yardim etsin. Islerim var gelemem diyiver.
Zaten baştaki gibi değilim o yüzden bu tepkileri eşime niye gelmiyor flan demeleriYa sizi kırmak için demiyorum ama "evliliğinizin ilk aylarında baya iyimser" olmasaydınız şu an bu kadar beklenti içinde olmazdı kayınvalideniz.
Her neyse. Bu saatten sonra yapacağınız şey bir şey yapmak istemediğinizde net olarak kendinizi ifade etmeniz. Eşinize de beni sıkıştırma ki ben kendim hoş gönülle yapayım ne yapacaksam diye güzelce açıklayın. Bir süre istikrarlı bi şekilde devam ederseniz kayınvalideniz zaman içinde sizden yana olan beklentilerini en aza düşürür diye umuyorum.
Ben ilk aylara göre hayır diyebiliyorum eskisi gibi sık gitmiyorum ama dediniz gibi beni çok sevdiğini biliyorum ve bu yüzden sürekli beklenti içinde gelsin konuşalım edelim vakit geçirelim beraber misafirliklere gidelim beraber gezelim ama bunun yanında bazen canımı sıkan olaylarda oluyor mesela fikirlerimiz çok zıt yaptığım çoğu şeye karışıyor spora gidiyorum gitme neyin var senin zaten zayıfsın ama bunu sürekli söylüyordu sonra Bi gün burda çok laf söz ederler hergün çıkıp gidiyor diye diyor. yani benim çevremizde bunlar gayet güzel şeyler ama ona farklı geliyor. Bi gün görümcemlere gittik uzak şehirdeler eşimin Bi gömleğini arıyordum valizde nerde flan acaba koymamış mı dedim. Orda bana diyor ki ben eşimin herşeysini koydum niye oğlum mu koycaktı sen koycaktı diyor çok sinirim bozuldu o anBence kalbini kirmadan idare etmeye devam edin.
İyi huylarina gore kotu huylarini gormezden calisin.
Benim kv-de 1 tane bile iyi huy yoktu )))
Sosyal hayatına karıştırma sakın.. Sporuna laf söyleyemesin öyle ayarla mesafeni aman diyim iyiyim iyiyim dersin bianda kötü oluverirsin el kızısın sonuçtaBen ilk aylara göre hayır diyebiliyorum eskisi gibi sık gitmiyorum ama dediniz gibi beni çok sevdiğini biliyorum ve bu yüzden sürekli beklenti içinde gelsin konuşalım edelim vakit geçirelim beraber misafirliklere gidelim beraber gezelim ama bunun yanında bazen canımı sıkan olaylarda oluyor mesela fikirlerimiz çok zıt yaptığım çoğu şeye karışıyor spora gidiyorum gitme neyin var senin zaten zayıfsın ama bunu sürekli söylüyordu sonra Bi gün burda çok laf söz ederler hergün çıkıp gidiyor diye diyor. yani benim çevremizde bunlar gayet güzel şeyler ama ona farklı geliyor. Bi gün görümcemlere gittik uzak şehirdeler eşimin Bi gömleğini arıyordum valizde nerde flan acaba koymamış mı dedim. Orda bana diyor ki ben eşimin herşeysini koydum niye oğlum mu koycaktı sen koycaktı diyor çok sinirim bozuldu o an
Ama onun dışında iyi aslında öyle fitne kıskançlık çekemem gibi huyları yok işte
Galiba bir az eski kafada. Benim kv de dugunden sonra evden disari cikmayin yeni gelin cikmaz derdi))) o tarz insanlarin kafa yapisi oyle. Kirildiginiz noktalari açik sekilde soyleyin. Eger sizi gercekten seviyorsa kirmamaya calisir. İcinizde biriktirirseniz kadindan sogursunuz, yuzunu dahi gormez istemezsiniz.Ben ilk aylara göre hayır diyebiliyorum eskisi gibi sık gitmiyorum ama dediniz gibi beni çok sevdiğini biliyorum ve bu yüzden sürekli beklenti içinde gelsin konuşalım edelim vakit geçirelim beraber misafirliklere gidelim beraber gezelim ama bunun yanında bazen canımı sıkan olaylarda oluyor mesela fikirlerimiz çok zıt yaptığım çoğu şeye karışıyor spora gidiyorum gitme neyin var senin zaten zayıfsın ama bunu sürekli söylüyordu sonra Bi gün burda çok laf söz ederler hergün çıkıp gidiyor diye diyor. yani benim çevremizde bunlar gayet güzel şeyler ama ona farklı geliyor. Bi gün görümcemlere gittik uzak şehirdeler eşimin Bi gömleğini arıyordum valide nerde flan acaba koymamış mı dedim. Orda bana diyor ki ben eşimin herşeysini koydum niye oğlum mu koycaktı sen koycaktı diyor çok sinirim bozuldu o an
Ama onun dışında iyi aslında öyle fitne kıskançlık çekemem gibi huyları yok işte
aten bu yüzden bende ona şimdiye kadar hiç Bi saygısızlık etmedim zıtlaşmadım istediği benden ne beklediği varsa elimden geldiğince tamam dedim ama sorun çok fazla beklentiye girmesi iki günde bir gitmemi istiyor haftada bir iki kez gidiyorum ona bile hayıflanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum bazenBen kayınvalidenizin iyi huylarını beğendim..
Kolay kolay kimse oğlunu atıp gelinini savunmaz.
Ayrıca el öpme ile ağız kirlenmez..
Ben sorun göremedim.
Evet eski kafalı biraz benim yaptıklarım ona tuhaf geliyorGaliba bir az eski kafada. Benim kv de dugunden sonra evden disari cikmayin yeni gelin cikmaz derdi))) o tarz insanlarin kafa yapisi oyle. Kirildiginiz noktalari açik sekilde soyleyin. Eger sizi gercekten seviyorsa kirmamaya calisir. İcinizde biriktirirseniz kadindan sogursunuz, yuzunu dahi gormez istemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?