Ben kaynana sorunu açmasam olmaz dı

Freelady

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
208
87
13
Bayanlar kayınvalidemle aram iyidir sadece benden çok fazla beklentiye giriyor her gün geliyim gidiyim istiyor sürekli işini göreyim onunla misafirliklere gideyim kızı gibi görüyor bir yandanda ama her ne olursa olsun anne kız ilişkisi olmuyor işte, evliliğimn ilk ayları baya iyimserdim hergün gidip geliyordum bize gelirken gördüğü kardeşi annesi flan mahallede kimi görüyorsa alıp geliyordu seslenmiyordm taki görümcem le aynı yaşta olmama rağmen bana sen onla bir değilsin senin görevin daha fazla muamelesi yapılana kadar, sonra elimi eteğimi çektim fazla yüz göz olmamak için haftada Bi kere gidiyorum onada sürekli gelmiyorsun etmiyorsun diyor, eşime bile Selma neden gelmiyor diyormuş sık sık
Eşim bana gitde bide laf etmesin diyor. Ama işte başka konularda var kızlar mesela bir misafirliğe gitsek çay içilse her boşalan bardağı benm doldurmamı istiyor zaten yapıyorum gittiğim yerde yardımcı oluyorum boşalan bir bardağı görmesem onu başkası alsa onu benm doldurmamı istiyor neymiş laf ederlermişş bu kadın niye böyle yani anlamıyorum. Sürekli bana arada iki günde bi uğra millet laf eder geliniyle arası kötü derler diyor
Sık sık yanında benide alıp Bi yerlere gitmek istiyor bende başlarda ki gibi artık her dediğine evet demiyorum bu sefer bozuluyor.
Başlarda çok iyiydim her yaptını alttan aldım evime sık sık bana sormadan misafir getirdi seslenmedim Bi yere gittimizde herşeye yardım etmeme rağmen yaranamadım
Arada gittim evini temizledim flan yani kendimden çok ödün verdim. Baktm olmuyor maymun gözünü açtı hesabı
Artık evini flan temizlemiyorum yeri geldiği zaman lafımıda esirgemiyorum
Haftaya günü var o gün ne yapcaz flan dedi bende sabah yardıma gelirim inş dedim.
Bu sefer cumarteside gelde evi Dib bucak görelim diyor
Hayır zaten akşama kadar evde boş oturuyorm sıkılıyorum yatmaktan diyor ben senin evini niye görcem ki yaşlı flan da değil
Zaten benim boş vaktim olmuyor kendime İnternet üzerinden bir iş kurdun onunla bütün günüm geçiyor zaten
Aslında iyi niyetli Bi insan yanı öyle eşimi fitneleyip salıyım flan değil sadece benden çok fazla beklentiye giriyor kendisi kaynanasına yapmış zamanında şimdi benden bekliyor.sizce yardıma gitmeli miyim?
Biz eşimle tartışınca hep beni savunur eşimede karının kıymetini bil onun gibisini bulamassn diye kızar.
Kalabalık bir misafirim geleceği zaman sabahtan yardıma gelir tek başıma bırakmaz beni. İnsanlara karşı beni kötüleme sürekli benim gelinim şöyle iyi böyle iyi diye över.
Zaten benimde ona karşı Bi saygısızlığm olmadı.
Ama işte iyiliğini yanında canımı sıkan konularda üste yazdıklarım
Sizce ne yapmalıyım?

Konuyu yanlis yere acmissiniz.
Mesafenizi bozmayin acikca soyleyin derdinizi.Yaranmaya da calismayin . Zamanla alisir .

Konu yanlış yerde cnm

Ay valla hiç hoşlanmam öyle vıcık vıcık ilişkilerden... Herkesin kendi hayatı, işi-gücü var. Usülünce söyleyin “insanlara ne der diye, yasa onlara iyi görünmek için ‘desinler’ için kendimizi bu kadar yıpratmayalım, birbirimizden sıkılmayalım anne” diye.

O sana misafirinde vs yardim ediyorsa sende musaitsen ona yardim edebilirsin ama haftada birden fazla gitmene gerek yok. Misafirlige gittiginizde sana cay doldur falan diyorsa ya duymamazliktan gel vazgecsin vazgecmiyorsa cocuk degilim beni uyarma tarzinda bir konusma yapabilrisin. Evine misafir cagirmasina fln izin verme bence bunun disinda cok sorun yok iyi biri ama sonucta oda bir kayinvalide oldugu icin kizini senden daha farkli görüyordur. Yinede coklarina gore sanslisin sadece sık gitme olayinda taviz verme gitme yani :)

Ya sizi kırmak için demiyorum ama "evliliğinizin ilk aylarında baya iyimser" olmasaydınız şu an bu kadar beklenti içinde olmazdı kayınvalideniz.

Her neyse. Bu saatten sonra yapacağınız şey bir şey yapmak istemediğinizde net olarak kendinizi ifade etmeniz. Eşinize de beni sıkıştırma ki ben kendim hoş gönülle yapayım ne yapacaksam diye güzelce açıklayın. Bir süre istikrarlı bi şekilde devam ederseniz kayınvalideniz zaman içinde sizden yana olan beklentilerini en aza düşürür diye umuyorum.

Zaten baştaki gibi değilim o yüzden bu tepkileri eşime niye gelmiyor flan demeleri

Bence temizliğini falan yapma. Evet ilk başta alıştırmışın ama bir yok iki yok dedikçe değişecektir emin ol. Tescilledim kanıtladım yaşlı olsa hasta olsa amenna ama eli ayağı tutuyor sağlıklıysa gerek yok. Çocuğun var mı bilmiyorum ama iki gün sonra çocuğun olunca ben çocuğa bakayım sen şu evi temizleye gelir muhabbet gerek yok.Mesafe mesafe mesafe

Bence kalbini kirmadan idare etmeye devam edin.
İyi huylarina gore kotu huylarini gormezden calisin.
Benim kv-de 1 tane bile iyi huy yoktu )))
Ben ilk aylara göre hayır diyebiliyorum eskisi gibi sık gitmiyorum ama dediniz gibi beni çok sevdiğini biliyorum ve bu yüzden sürekli beklenti içinde gelsin konuşalım edelim vakit geçirelim beraber misafirliklere gidelim beraber gezelim ama bunun yanında bazen canımı sıkan olaylarda oluyor mesela fikirlerimiz çok zıt yaptığım çoğu şeye karışıyor spora gidiyorum gitme neyin var senin zaten zayıfsın ama bunu sürekli söylüyordu sonra Bi gün burda çok laf söz ederler hergün çıkıp gidiyor diye diyor. yani benim çevremizde bunlar gayet güzel şeyler ama ona farklı geliyor. Bi gün görümcemlere gittik uzak şehirdeler eşimin Bi gömleğini arıyordum valizde nerde flan acaba koymamış mı dedim. Orda bana diyor ki ben eşimin herşeysini koydum niye oğlum mu koycaktı sen koycaktı diyor çok sinirim bozuldu o an
Ama onun dışında iyi aslında öyle fitne kıskançlık çekemem gibi huyları yok işte

Sosyal hayatına karıştırma sakın.. Sporuna laf söyleyemesin öyle ayarla mesafeni aman diyim iyiyim iyiyim dersin bianda kötü oluverirsin el kızısın sonuçta

Galiba bir az eski kafada. Benim kv de dugunden sonra evden disari cikmayin yeni gelin cikmaz derdi))) o tarz insanlarin kafa yapisi oyle. Kirildiginiz noktalari açik sekilde soyleyin. Eger sizi gercekten seviyorsa kirmamaya calisir. İcinizde biriktirirseniz kadindan sogursunuz, yuzunu dahi gormez istemezsiniz.

Z
Ben kayınvalidenizin iyi huylarını beğendim..
Kolay kolay kimse oğlunu atıp gelinini savunmaz.
Ayrıca el öpme ile ağız kirlenmez..
Ben sorun göremedim.
aten bu yüzden bende ona şimdiye kadar hiç Bi saygısızlık etmedim zıtlaşmadım istediği benden ne beklediği varsa elimden geldiğince tamam dedim ama sorun çok fazla beklentiye girmesi iki günde bir gitmemi istiyor haftada bir iki kez gidiyorum ona bile hayıflanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum bazen

Evet eski kafalı biraz benim yaptıklarım ona tuhaf geliyor

Yemin ederim kendi kayinvalidemi gördüm .. O da beni hep tutardi evimiz çok yakındı hergün ondaydim akşam eşim gelince eve geçerdim. Misafirim gelecegi zaman yardıma gelirdi aynısını benden de beklerdi, her gelen misafirine güleyim isterdi az moralim bozuk olsa millet ne der aralari bozukmu derler, hep çanta gibi yanında gezdirmek isterdi.. Şimdi ayrı sehirlerdeyiz, su an anlıyorum ki ne kadar yipranmisim. Simdilerde görümcemle aram bozulunca ve kayinvalideme görümcem hakkında bir iki eleştiri yapınca baktım hoooop bana davranışları o melek gibi olan hep beni düşünen kaynanam nasıl değişti.

yani sen bu kadar kendini parala 2 gün ard Arda surat asmana bakar kayınvalidenin sana tavır koyması.. Boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…