Kesinlikle öyle zaten biraz istediği gibi olmayım hemen tavır alacak gibi Bi hali varYemin ederim kendi kayinvalidemi gördüm .. O da beni hep tutardi evimiz çok yakındı hergün ondaydim akşam eşim gelince eve geçerdim. Misafirim gelecegi zaman yardıma gelirdi aynısını benden de beklerdi, her gelen misafirine güleyim isterdi az moralim bozuk olsa millet ne der aralari bozukmu derler, hep çanta gibi yanında gezdirmek isterdi.. Şimdi ayrı sehirlerdeyiz, su an anlıyorum ki ne kadar yipranmisim. Simdilerde görümcemle aram bozulunca ve kayinvalideme görümcem hakkında bir iki eleştiri yapınca baktım hoooop bana davranışları o melek gibi olan hep beni düşünen kaynanam nasıl değişti.
yani sen bu kadar kendini parala 2 gün ard Arda surat asmana bakar kayınvalidenin sana tavır koyması.. Boşver.
Benimki de seninki gibi tek eksiği ne savunur ne över. Ben de yaptım senin gibi hep baktım olmuyo tepeye çıkıyor çekildim artık değmiyorBayanlar kayınvalidemle aram iyidir sadece benden çok fazla beklentiye giriyor her gün geliyim gidiyim istiyor sürekli işini göreyim onunla misafirliklere gideyim kızı gibi görüyor bir yandanda ama her ne olursa olsun anne kız ilişkisi olmuyor işte, evliliğimn ilk ayları baya iyimserdim hergün gidip geliyordum bize gelirken gördüğü kardeşi annesi flan mahallede kimi görüyorsa alıp geliyordu seslenmiyordm taki görümcem le aynı yaşta olmama rağmen bana sen onla bir değilsin senin görevin daha fazla muamelesi yapılana kadar, sonra elimi eteğimi çektim fazla yüz göz olmamak için haftada Bi kere gidiyorum onada sürekli gelmiyorsun etmiyorsun diyor, eşime bile Selma neden gelmiyor diyormuş sık sık
Eşim bana gitde bide laf etmesin diyor. Ama işte başka konularda var kızlar mesela bir misafirliğe gitsek çay içilse her boşalan bardağı benm doldurmamı istiyor zaten yapıyorum gittiğim yerde yardımcı oluyorum boşalan bir bardağı görmesem onu başkası alsa onu benm doldurmamı istiyor neymiş laf ederlermişşbu kadın niye böyle yani anlamıyorum. Sürekli bana arada iki günde bi uğra millet laf eder geliniyle arası kötü derler diyor
Sık sık yanında benide alıp Bi yerlere gitmek istiyor bende başlarda ki gibi artık her dediğine evet demiyorum bu sefer bozuluyor.
Başlarda çok iyiydim her yaptını alttan aldım evime sık sık bana sormadan misafir getirdi seslenmedim Bi yere gittimizde herşeye yardım etmeme rağmen yaranamadım
Arada gittim evini temizledim flan yani kendimden çok ödün verdim. Baktm olmuyor maymun gözünü açtı hesabı
Artık evini flan temizlemiyorum yeri geldiği zaman lafımıda esirgemiyorum
Haftaya günü var o gün ne yapcaz flan dedi bende sabah yardıma gelirim inş dedim.
Bu sefer cumarteside gelde evi Dib bucak görelim diyor
Hayır zaten akşama kadar evde boş oturuyorm sıkılıyorum yatmaktan diyor ben senin evini niye görcem ki yaşlı flan da değil
Zaten benim boş vaktim olmuyor kendime İnternet üzerinden bir iş kurdun onunla bütün günüm geçiyor zaten
Aslında iyi niyetli Bi insan yanı öyle eşimi fitneleyip salıyım flan değil sadece benden çok fazla beklentiye giriyor kendisi kaynanasına yapmış zamanında şimdi benden bekliyor.sizce yardıma gitmeli miyim?
Biz eşimle tartışınca hep beni savunur eşimede karının kıymetini bil onun gibisini bulamassn diye kızar.
Kalabalık bir misafirim geleceği zaman sabahtan yardıma gelir tek başıma bırakmaz beni. İnsanlara karşı beni kötüleme sürekli benim gelinim şöyle iyi böyle iyi diye över.
Zaten benimde ona karşı Bi saygısızlığm olmadı.
Ama işte iyiliğini yanında canımı sıkan konularda üste yazdıklarım
Sizce ne yapmalıyım?
Yeni evliyken, kızımlar bitanem ler sizi cok seviyorum lar gercekten cok üstüme düştüler, 1haftalıl evliyken 1 gün bile gitmesek yüzümüze sizi cok özledik dün gece gelmediniz gözümüz yollarda kaldı, neyse üzmemek adına hergün gittim kv hergün akraba gezmeleri e götürdü hergün arar canın sıkılmasın bize gel derdi, neyse sabah giderdim aksam evime dönmek isteyince morali bozulurdu bende cok sıkıldım bu durumdan yavas yavas mesafe koyum dedim 2, 3 günde gitmeye basladım birde ne duyum arkamdan ayda gidiyormusum gibi konusuyormus, anladımki beni seviyorum ayagına birliğe alıstırcaklar, yeni evliyken bir iyilikte bulundum kayınvalideme kışlık konserve veya halı yıkayacgn zaman önemli işlerinde beni çağır gelirim dedim ve gittim, sehirde büyüdüm bu tür işlerden anlamam ama yaşıdır dedim yaptım, aradan zaman gecmeden kpeder evi bastı siz yakın oldugunuz halde 3 günde gelirseniz uzakta olsanız hiç gelemezsiniz evlat degilsiziniz, eşime karıyı alana kadar evlatmısın, büyük sorunlar yaşadık, sessiz sakın kv arayıp biz seni gelin diye aldık bir güne birgün benim işlerime yardımcı oldun mu dedi bayram temizliğine gidememiştim onu yüzüme vurdu, bende ben hizmetiniz degilim ihtiyacın varsa sana hizmeti tutalım dedim bunu da herkese yaymışlar, öyle yada böyle boşanma aşamasına da gelsek suan istediğim zaman gidiyorum onlara bunu gösterdim ben istediğim zaman gidiyorum, hatta suan daha iyiyiz yeri geliyor pasta yapıp götürüyorum, hatta hergün gittiğimde oluyor, 10 günde gittiğimde, onlara hayır demeyi öğrendiğimden beridir iyiyim, şakayla karısı lafımı da sokuyorum, bu arada görümcelerimden de cok cektim görümcem arayıp annemlere neden gitmiyorsun diye hesap sordugu bile oldu, ayarımo çektim kocamla aram bile acıldı. Bak tiki bana bulaşıklarında sessiz kalmıyorum zamanla laf sokmaları azaldı suanda gül gibi geviniyoruz Allah bozmasın, hatta görümcem ben kv 3müz tatile bile gidicez, eskiden kocamı ben göndermiyom sum gibi gelmiyonuz gitmiyonuz yaptıklarında daha cok soguyordum zoraki gidiyordum, suanda samimi bi şekilde cagurdıklsrı için daha fazla yan yanayız. Siz eşinizin ailesine yeri gelir 10 günde yeri gelir hergün gelirim imajı verirseniz, yanı buna alıştırırsanız bir problem olmazBayanlar kayınvalidemle aram iyidir sadece benden çok fazla beklentiye giriyor her gün geliyim gidiyim istiyor sürekli işini göreyim onunla misafirliklere gideyim kızı gibi görüyor bir yandanda ama her ne olursa olsun anne kız ilişkisi olmuyor işte, evliliğimn ilk ayları baya iyimserdim hergün gidip geliyordum bize gelirken gördüğü kardeşi annesi flan mahallede kimi görüyorsa alıp geliyordu seslenmiyordm taki görümcem le aynı yaşta olmama rağmen bana sen onla bir değilsin senin görevin daha fazla muamelesi yapılana kadar, sonra elimi eteğimi çektim fazla yüz göz olmamak için haftada Bi kere gidiyorum onada sürekli gelmiyorsun etmiyorsun diyor, eşime bile Selma neden gelmiyor diyormuş sık sık
Eşim bana gitde bide laf etmesin diyor. Ama işte başka konularda var kızlar mesela bir misafirliğe gitsek çay içilse her boşalan bardağı benm doldurmamı istiyor zaten yapıyorum gittiğim yerde yardımcı oluyorum boşalan bir bardağı görmesem onu başkası alsa onu benm doldurmamı istiyor neymiş laf ederlermişşbu kadın niye böyle yani anlamıyorum. Sürekli bana arada iki günde bi uğra millet laf eder geliniyle arası kötü derler diyor
Sık sık yanında benide alıp Bi yerlere gitmek istiyor bende başlarda ki gibi artık her dediğine evet demiyorum bu sefer bozuluyor.
Başlarda çok iyiydim her yaptını alttan aldım evime sık sık bana sormadan misafir getirdi seslenmedim Bi yere gittimizde herşeye yardım etmeme rağmen yaranamadım
Arada gittim evini temizledim flan yani kendimden çok ödün verdim. Baktm olmuyor maymun gözünü açtı hesabı
Haftaya günü var o gün ne yapcaz flan dedi bende sabah yardıma gelirim inş dedim.
Hayır zaten akşama kadar evde boş oturuyorm sıkılıyorum yatmaktan diyor ben senin evini niye görcem ki yaşlı flan da değil
Zaten benim boş vaktim olmuyor kendime İnternet üzerinden bir iş kurdun onunla bütün günüm geçiyor zaten
Aslında iyi niyetli Bi insan yanı öyle eşimi fitneleyip salıyım flan değil sadece benden çok fazla beklentiye giriyor kendisi kaynanasına yapmış zamanında şimdi benden bekliyor.sizce yardıma gitmeli miyim?
Biz eşimle tartışınca hep beni savunur eşimede karının kıymetini bil onun gibisini bulamassn diye kızar.
Kalabalık bir misafirim geleceği zaman sabahtan yardıma gelir tek başıma bırakmaz beni. İnsanlara karşı beni kötüleme sürekli benim gelinim şöyle iyi böyle iyi diye över.
Sizce ne yapmalıyım?
Kendi annenizle de tatile gidebiliyor musunuz ? Bence çok ta resmiyet koyamamışsınız kayınvalideyle tatile mi gidilir ya...Yeni evliyken, kızımlar bitanem ler sizi cok seviyorum lar gercekten cok üstüme düştüler, 1haftalıl evliyken 1 gün bile gitmesek yüzümüze sizi cok özledik dün gece gelmediniz gözümüz yollarda kaldı, neyse üzmemek adına hergün gittim kv hergün akraba gezmeleri e götürdü hergün arar canın sıkılmasın bize gel derdi, neyse sabah giderdim aksam evime dönmek isteyince morali bozulurdu bende cok sıkıldım bu durumdan yavas yavas mesafe koyum dedim 2, 3 günde gitmeye basladım birde ne duyum arkamdan ayda gidiyormusum gibi konusuyormus, anladımki beni seviyorum ayagına birliğe alıstırcaklar, yeni evliyken bir iyilikte bulundum kayınvalideme kışlık konserve veya halı yıkayacgn zaman önemli işlerinde beni çağır gelirim dedim ve gittim, sehirde büyüdüm bu tür işlerden anlamam ama yaşıdır dedim yaptım, aradan zaman gecmeden kpeder evi bastı siz yakın oldugunuz halde 3 günde gelirseniz uzakta olsanız hiç gelemezsiniz evlat degilsiziniz, eşime karıyı alana kadar evlatmısın, büyük sorunlar yaşadık, sessiz sakın kv arayıp biz seni gelin diye aldık bir güne birgün benim işlerime yardımcı oldun mu dedi bayram temizliğine gidememiştim onu yüzüme vurdu, bende ben hizmetiniz degilim ihtiyacın varsa sana hizmeti tutalım dedim bunu da herkese yaymışlar, öyle yada böyle boşanma aşamasına da gelsek suan istediğim zaman gidiyorum onlara bunu gösterdim ben istediğim zaman gidiyorum, hatta suan daha iyiyiz yeri geliyor pasta yapıp götürüyorum, hatta hergün gittiğimde oluyor, 10 günde gittiğimde, onlara hayır demeyi öğrendiğimden beridir iyiyim, şakayla karısı lafımı da sokuyorum, bu arada görümcelerimden de cok cektim görümcem arayıp annemlere neden gitmiyorsun diye hesap sordugu bile oldu, ayarımo çektim kocamla aram bile acıldı. Bak tiki bana bulaşıklarında sessiz kalmıyorum zamanla laf sokmaları azaldı suanda gül gibi geviniyoruz Allah bozmasın, hatta görümcem ben kv 3müz tatile bile gidicez, eskiden kocamı ben göndermiyom sum gibi gelmiyonuz gitmiyonuz yaptıklarında daha cok soguyordum zoraki gidiyordum, suanda samimi bi şekilde cagurdıklsrı için daha fazla yan yanayız. Siz eşinizin ailesine yeri gelir 10 günde yeri gelir hergün gelirim imajı verirseniz, yanı buna alıştırırsanız bir problem olmaz
Benim anlatmak istediğim ben istediğim sürece giderim mesela hergün gidicem veya belirli günlerde kv ile olacagım diye koşullamıyorum kendimi, tatile görümcem samimi bir şekilde davet etti isteyerek gidiyorum ilk deneyimim olucak baktım tatilim kötü gecti bir daha asla gitmem,.Kendi annenizle de tatile gidebiliyor musunuz ? Bence çok ta resmiyet koyamamışsınız kayınvalideyle tatile mi gidilir ya...
Kendiniz seve sevemi gidiyorsunuz tatileKendi annenizle de tatile gidebiliyor musunuz ? Bence çok ta resmiyet koyamamışsınız kayınvalideyle tatile mi gidilir ya...
Allah aşkına yıl olmuş 2019 kayınvalideniz köyden kara cahil gelin almış gibi diyeceğim ama artık köy kızları da gayet akıllı bilinçli maşallah sizi saf iyi nyetli bulmuş ondan övüyor 2 isteğini yapmadan senden kötüsü olmaz belli ki siz köle kendi kızı prenses yok ya başka? bence bu sorunu eşinize anlatın herkes haddini bilsin yani...Bayanlar kayınvalidemle aram iyidir sadece benden çok fazla beklentiye giriyor her gün geliyim gidiyim istiyor sürekli işini göreyim onunla misafirliklere gideyim kızı gibi görüyor bir yandanda ama her ne olursa olsun anne kız ilişkisi olmuyor işte, evliliğimn ilk ayları baya iyimserdim hergün gidip geliyordum bize gelirken gördüğü kardeşi annesi flan mahallede kimi görüyorsa alıp geliyordu seslenmiyordm taki görümcem le aynı yaşta olmama rağmen bana sen onla bir değilsin senin görevin daha fazla muamelesi yapılana kadar, sonra elimi eteğimi çektim fazla yüz göz olmamak için haftada Bi kere gidiyorum onada sürekli gelmiyorsun etmiyorsun diyor, eşime bile Selma neden gelmiyor diyormuş sık sık
Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?