Ben kaynana sorunu açmasam olmaz dı

Evliligimin ilk yılları aynen böyleydi hergun beni bekler işlerini yaptırırdi ama tek farkla onca iyi niyetime rağmen benim arkamdan kocamı fistiklerdi aramızı bozardı herkesin yanında canım kızım tek olunca gelin el kızı derdi şimdi tamamen aramız bozuk hiç gitmem evlerine onun öncesi mesafeliydim zaten ayda 1 giderdim değerimi bilmediler bende verdiğim değeri geri aldım şimdi mutluyuz huzurluyuz mesafe herzaman ıyidir başta alıştırmamak gerek

Kesinlikle öyle zaten biraz istediği gibi olmayım hemen tavır alacak gibi Bi hali var

En nefret ettiğim insan tipi. Şunu yap bunu yap diyen, devamlı iş bekleyen insanlar beni deli ediyor resmen. Ben buna katlanamazdim sanırım. Mesafe koymak en iyisi. Gelin demek hizmetçi demek değil.

Kadında pek sorun göremedim siz alıştırmışsınız çünkü. Şimdi mesafe koymak zor gelir tabi. Ama duruşunuzu kırmadan bozmazsanız zamanla ona da alışır

Benimki de seninki gibi tek eksiği ne savunur ne över. Ben de yaptım senin gibi hep baktım olmuyo tepeye çıkıyor çekildim artık değmiyor

Aynı dertten bende muzdaribim. Ama benden Allah için ev işi beklemiyor. Sürekli akrabalarının yanında birlikteyiz çanta gibiyim yani. Zor durum gerçekten. En güzeli mesafe koymak fakat bunu yapsan da kötü gelin olma durumun var. Yüzyüze konusmak en iyisi ben öyle yapacağım inşallah. Herkesin özel bir hayatı var ben kv ile evlenmedim ki oğluyla evlendim. Bazen içimden diyorum kv boşanmak istiyorum

Beni seven bir kvdem olsa idi gezer,tozardim. Yapı gereği samimi bir insanım,çağırdığı da gitmek istemezsen bugün gelmeyecem ama yarın gelirim derdim.Temizlik konusu günlük islerse yapmam,lakin büyük işlerde yardim ederdim.
Bunlar sadece varsayım,çünkü beni seven bir kv yok ortada. Sevseydi iyiydi

Yeni evliyken, kızımlar bitanem ler sizi cok seviyorum lar gercekten cok üstüme düştüler, 1haftalıl evliyken 1 gün bile gitmesek yüzümüze sizi cok özledik dün gece gelmediniz gözümüz yollarda kaldı, neyse üzmemek adına hergün gittim kv hergün akraba gezmeleri e götürdü hergün arar canın sıkılmasın bize gel derdi, neyse sabah giderdim aksam evime dönmek isteyince morali bozulurdu bende cok sıkıldım bu durumdan yavas yavas mesafe koyum dedim 2, 3 günde gitmeye basladım birde ne duyum arkamdan ayda gidiyormusum gibi konusuyormus, anladımki beni seviyorum ayagına birliğe alıstırcaklar, yeni evliyken bir iyilikte bulundum kayınvalideme kışlık konserve veya halı yıkayacgn zaman önemli işlerinde beni çağır gelirim dedim ve gittim, sehirde büyüdüm bu tür işlerden anlamam ama yaşıdır dedim yaptım, aradan zaman gecmeden kpeder evi bastı siz yakın oldugunuz halde 3 günde gelirseniz uzakta olsanız hiç gelemezsiniz evlat degilsiziniz, eşime karıyı alana kadar evlatmısın, büyük sorunlar yaşadık, sessiz sakın kv arayıp biz seni gelin diye aldık bir güne birgün benim işlerime yardımcı oldun mu dedi bayram temizliğine gidememiştim onu yüzüme vurdu, bende ben hizmetiniz degilim ihtiyacın varsa sana hizmeti tutalım dedim bunu da herkese yaymışlar, öyle yada böyle boşanma aşamasına da gelsek suan istediğim zaman gidiyorum onlara bunu gösterdim ben istediğim zaman gidiyorum, hatta suan daha iyiyiz yeri geliyor pasta yapıp götürüyorum, hatta hergün gittiğimde oluyor, 10 günde gittiğimde, onlara hayır demeyi öğrendiğimden beridir iyiyim, şakayla karısı lafımı da sokuyorum, bu arada görümcelerimden de cok cektim görümcem arayıp annemlere neden gitmiyorsun diye hesap sordugu bile oldu, ayarımo çektim kocamla aram bile acıldı. Bak tiki bana bulaşıklarında sessiz kalmıyorum zamanla laf sokmaları azaldı suanda gül gibi geviniyoruz Allah bozmasın, hatta görümcem ben kv 3müz tatile bile gidicez, eskiden kocamı ben göndermiyom sum gibi gelmiyonuz gitmiyonuz yaptıklarında daha cok soguyordum zoraki gidiyordum, suanda samimi bi şekilde cagurdıklsrı için daha fazla yan yanayız. Siz eşinizin ailesine yeri gelir 10 günde yeri gelir hergün gelirim imajı verirseniz, yanı buna alıştırırsanız bir problem olmaz

Kendi annenizle de tatile gidebiliyor musunuz ? Bence çok ta resmiyet koyamamışsınız kayınvalideyle tatile mi gidilir ya...

Kendi annenizle de tatile gidebiliyor musunuz ? Bence çok ta resmiyet koyamamışsınız kayınvalideyle tatile mi gidilir ya...
Benim anlatmak istediğim ben istediğim sürece giderim mesela hergün gidicem veya belirli günlerde kv ile olacagım diye koşullamıyorum kendimi, tatile görümcem samimi bir şekilde davet etti isteyerek gidiyorum ilk deneyimim olucak baktım tatilim kötü gecti bir daha asla gitmem,.

Allah aşkına yıl olmuş 2019 kayınvalideniz köyden kara cahil gelin almış gibi diyeceğim ama artık köy kızları da gayet akıllı bilinçli maşallah sizi saf iyi nyetli bulmuş ondan övüyor 2 isteğini yapmadan senden kötüsü olmaz belli ki siz köle kendi kızı prenses yok ya başka? bence bu sorunu eşinize anlatın herkes haddini bilsin yani...

Senle o bir değilsin ne demek? Senin görevin ne demek? Çok mu safsın anlamadım.En nefret ettiğim şeylerden biridir kıyas ki kaynanamdan büyük ölçüde bu sebepten soğudum kızıyla kıyaslar hep beni.Şu iki cümleden birini duysam senede bir ancak görürdü beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…