çok kötü bi durum..düğün yaklaştı herkes daha da gerilir zaten her hareketen bi mana çıkarılır laf sokmalar başlar..
eğer kayınvalidenle birlikte yaşamıyacaksan çok takma derim nişanlın annesini tutup seni ezmiyecekse takma derim.. ama aksi bi durum mevcutsa bu konuyu ailenle paylaş en azından annen kayınvalideni bi şekilde uygun bir dille uyarır ve onlarda ardında ailenin oldugunu bilirler.
madem kaynanan sana bu kadar samimiyetsiz sende kendini paralama hoşgeldin beşgittin dersin evine geldimi önüne çayını verirsin gerisine karışmazsın.
bu hayatta sana ne kadar değer veriliyosa sende insanlara o kadar değer ver kimse içinde canını sıkma
Malesef ki 1.5 sene kadar beraber yaşama durumumuz var..Maddi durumları çok kötü deil ama nişanlımın kredi borçları var toparlayana kdr bende ıyımser yaklaştım çunku benı sevdığınden emındım kayınvalıdemın..bende cok sewerdım ama bunun başıma gelceğini hiç ummazdım nişanlıma ne demelıyım onuda bılmıyorum..
Malesef ki 1.5 sene kadar beraber yaşama durumumuz var..Maddi durumları çok kötü deil ama nişanlımın kredi borçları var toparlayana kdr bende ıyımser yaklaştım çunku benı sevdığınden emındım kayınvalıdemın..bende cok sewerdım ama bunun başıma gelceğini hiç ummazdım nişanlıma ne demelıyım onuda bılmıyorum..
Şu beraber yaşama olayını unut arkadaşım o ev dar gelecek sana daha şimdiden belli. Bu devirde hala beraber oturmayı nasıl kabulleniyorsunuz ben anlamıyorum cidden maddi durumlar mı yetersiz gerekiyorsa 2 yıl beklerim yani kendi evim yuvam olsun diye de o beraber yaşama olayına katlanamam.
Olan oldu da ne demek? Bir şey olmamış ki. Hem evlenmenize ne kadar az zaman kalmış ne var bu kadarcıktan anlam veremedim. Gelinini seven kaynana pek nadir zaten.
ben hiç bişey anlamadım kv.ne demiş onu ayrıca yazarmısın..
çok çekeceksin birlikte oturursanız sana pembe hayaller kurduramayız olacaklar belli
ayrıca nişanlının kredi borcu ne için düğün dernek için mi çekti
Öyleyse nişanlınıza telefonda duyduklarınızı, sizi ne kadar yaraladığını böyle baştan kalpler kırılırsa sonra evde birlikte nasıl yaşayacağınızı, gelecekten korktuğunuzu söyleyin.
Annesinin sizin gözünüzde değerli olduğunu ama bunları duyduktan sonra nasıl yapacağınızı bilmediğinizi söyleyin. Eşiniz ömrü boyunca arada kalacak. Ama söyleyin de kendi başınıza kahrolmayın biraz da nişanlınız nasıl olacağını düşünsün.
45000 tl borç oyyy oy oy sen o eve girersen biraz zor çıkarsın unutma erkek için bi durum yok ana baba yanında karısı yanında yemi suyu önünde daha ne isticek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?