Ben Kimle Konuşcağımı Bilmiyorum

işin zor canım yaa...aynı evde çok zor olur...
borcunuzda çokmuş..sen çalışıyomusun...

tatlım halin zor Allah yardımcın olsun
peki neden düğünü ertelemiyorsunuz
yani yanlış anlama fikir vermek için söylüyorum
bu kadar borçla evlenmektense bir iki yıl sonra hem daha rahat edip hem kendi evinde oturman daha iyi olmaz mı

böyle bişi olcağını en azından sezseydım yapmazmıydım herşey hazırlandı tarıhler alındı paraları verıldı kahroluyorum ınan evet bunu kabul etmekle hatalıyım bu konuda kımseye verebılcek bi cevabım yok ama bundan sonrasındada akıl sağlığımı nasıl koruycağımıda bılmıyorum

Kötü niyetli kaynana ile baş etmek zor ,eğer senin kötü biri olduğunu oğluna ıspatlarsa aranızı kaynana her zaman bozacak kadında hayat deneyimide var,seninle uğraşacak ,oğlundan şimdiden seni kıskanmaya başlamış ,genelde böyle başlar

Canım senin adına üzüldüm.
Kv bunları söyleyince nişanlın ne dedi onu anlamadım
K.v nin yanına bir kere taşınıldı mı ayrı eve çıkılması çok zor oluyor.1 2 3 derken tıkılmış kalmışsın oraya burda kadınlar hep bundan dertli,ayrıca borç da çokmuş seni üzmek istemem ama o borç 1 senede bitmez

Allah sabır selamet versin

Hepinize teşekkur ederım en azından dınledığınız ıçın..biraz cıkıp dolaşmalıyım yoksa kendıme gelemıycem Allah razı olsun sızden

Beraber oturacaksanız bu neyin borcu anlamadım?

çok üzüldüm durumuna...ama lütfen aynı evde yaşama olayını bırak,isterse peynir ekmek yiyin ama kendinize ait evde huzurlu olsun.bu kadın seni mutsuz eder,belli ki arkadan iş çeviren biri..aynı eve girmen bile bile lades demen olur.

insanlar keşke karşısındakinin yüzüne söyleyemediği şeyi arkasından da söylemeseler..

bi tabir vardır ya köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diye kayınvalideniz belli ki bu taktiği uygulamış her şey kesinleşene kadar iyi kaynana sonra gerçek yüzler..
kendini insanlara iyi gösterdi ki sonradan insanlar aa o kadın çok iyi öyle yapmaz gelinde hata vardır dedirtmek için..

kayınvaliden sağ gösterip sol vuran türden sanırım. bence nişanlına ben sizi duydum de söyle şimdi söylemezsen daha kötü olur ileride vallahi umarım kayınvaldien başına daha büyük sorun çıkarmaz biraz baskın bir karakter sanırım sizde sü,rekli melek gibi durmak zorunda değilsiniz onların yanında olduğunuz gibi davranın yardım ediyorlar diye olmadığınız gibi davranırsanız sonunda patlarsınız sıkmayıjn canınızıda inş bundan sonra kötü şeyler duymazsınız

nişanlımla konuştum Allah'a çok şükür ki benim yanımda..Sakinleştim biraz diyebilirim..Şu düğünü kzasız belasız atlatalımda bende şımdıkı gıbı ıyı huylu olcağımı sanmıyorum..Hani diyorlar ya gelin şöyle yapıo böyle yapıo die..Farkettim ki zorla kötü gelin yaptırıyorlar insanı..Etkiye tepki oluyor herşey..Allahım gücümü elimden almasın kımseye ben demiştim dedirtmiycem..Alnımın akıyla cıkıcam bu işin içinden inşallah..

sessiz kalmayın bence mesela kayınvalideye o dakika şöyle bir msj çok güzel olurdu...
sevgili kayınvalidecim,konuşmalarını ve hakkımda söylediklerini bir bir duydum...
meğer sen ne çok severmişsin beni nasılda içinde tuttun bunları,insan bukadar saklarmı sevgisini...
emin olki bu duygularına karşılık bende seni bukadar çok sevmekten çekinmeyeceğim...

bu olay olduğundan beri sağlıklı düşünememeye başlamıştım..Nedenler Nasıllar surekli beynımde ucuşmaya başlamıştı düşünmeden edemıyordum..dün psikologa gittim ve ilaç aldım..Senin değil nişanlının annesinin gelmesi gerek asıl dedi bana..Nişanlım içinde çok kötü bir dönem oldu..Kendi oğlunun mutluluğunu önemsemez gibi davranışlar sergilediği için..Bu yuzden her fırsatta annesıne şurda kalcağımız 1.5-2 sene bişi sonra çekip gitcez demeye başlamışş..Sırf bu sebepten midir bilmem ilginç bi şekilde annesi bugun beni sormuş..Napıyor? Beni soruyor mu? Geldiğinde ne yapayım? Benim köftemi sever o vs gibisinden.. Bense sürekli farklı ruh halıyle davranan ınsanlara asla alışamam.bi insan ya ak der ya kara der..onun dengesiz davranışı benım aklımla oynuyor..Yinede böyle olsun canımı yesın dedım nişanlıma ama olay laçka olursa pek iyi sonuçlar doğurmıcak gibi ne dersiniz ? :18::18:

psikolojiniz daha evlenmeden önce bu kadar bozulduysa o eve girdikten sonraki halinizi düşünemiyorum. yerinizde olsam düğün tarihini erteletir yine girmezdim o eve. evliliğin ilk yılları çok önemlidir, bile bile ateşe yürümeyin derim.

Evlenmekten vazgeçtim diye konu açıyorlar sonra abi5
Bile bile lades umarım damat vicdanlı çıkar anasına
Uymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…