ortada hiçbişi yokken fenalık geçirdi..telefonda duyduklarımda şöyle..
"Seninki aradı..O zaten oncedende bellıydı..Ben ağzının payını vermeyı bilirdim..Biraz para gordu böyle oldu vs vs .."
Olaysa sadece nişanlımın onu bi konuda eleştirmesi..yanlış anlaşılabılır bişi söyledin anne demiş okdr yani..
konuşmalıyım evet sakinleşemiyorum..kahroldum kahroldum verdığım karar mı yanayım duyduklarıma mı yanayım.. kımseye anlatamadığıma mı yanayım evde despot bi uvey babamla ona boynu eğik sessiz bi annem var kıme anlatayım derdımı bılwemedım
tatlım halin zor Allah yardımcın olsun
peki neden düğünü ertelemiyorsunuz
yani yanlış anlama fikir vermek için söylüyorum
bu kadar borçla evlenmektense bir iki yıl sonra hem daha rahat edip hem kendi evinde oturman daha iyi olmaz mı
böyle bişi olcağını en azından sezseydım yapmazmıydım herşey hazırlandı tarıhler alındı paraları verıldı kahroluyorum ınan evet bunu kabul etmekle hatalıyım bu konuda kımseye verebılcek bi cevabım yok ama bundan sonrasındada akıl sağlığımı nasıl koruycağımıda bılmıyorum
Haklısın ıkımızde farkındayız bunun ama o kadar ıyıydı ki herşey ya evlenıp birbirimize kavuşup böyle bi başlangıç yapardık yada ıkı sene beklemek zorunda kalırdık borçların bıtmesını ayrı şehirlerdeyız cokta sevıyoruz bırbırımızı ozlem var cok kabul ettim zaten çalışıcam akşamdan akşama bişi olmaz dedım ama benım anlamadığım bi anda değişim nasıl olur..herşey guzelken bi anda nası değişir insan çözemıyorum ..Allahım aklımı koru ..
kayınvaliden sağ gösterip sol vuran türden sanırım. bence nişanlına ben sizi duydum de söyle şimdi söylemezsen daha kötü olur ileride vallahi umarım kayınvaldien başına daha büyük sorun çıkarmaz biraz baskın bir karakter sanırım sizde sü,rekli melek gibi durmak zorunda değilsiniz onların yanında olduğunuz gibi davranın yardım ediyorlar diye olmadığınız gibi davranırsanız sonunda patlarsınız sıkmayıjn canınızıda inş bundan sonra kötü şeyler duymazsınız
bu olay olduğundan beri sağlıklı düşünememeye başlamıştım..Nedenler Nasıllar surekli beynımde ucuşmaya başlamıştı düşünmeden edemıyordum..dün psikologa gittim ve ilaç aldım..Senin değil nişanlının annesinin gelmesi gerek asıl dedi bana..Nişanlım içinde çok kötü bir dönem oldu..Kendi oğlunun mutluluğunu önemsemez gibi davranışlar sergilediği için..Bu yuzden her fırsatta annesıne şurda kalcağımız 1.5-2 sene bişi sonra çekip gitcez demeye başlamışş..Sırf bu sebepten midir bilmem ilginç bi şekilde annesi bugun beni sormuş..Napıyor? Beni soruyor mu? Geldiğinde ne yapayım? Benim köftemi sever o vs gibisinden.. Bense sürekli farklı ruh halıyle davranan ınsanlara asla alışamam.bi insan ya ak der ya kara der..onun dengesiz davranışı benım aklımla oynuyor..Yinede böyle olsun canımı yesın dedım nişanlıma ama olay laçka olursa pek iyi sonuçlar doğurmıcak gibi ne dersiniz ? :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?