• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN KİRA VERMEK ZORUNDAMIYIM

Ee ne bekliyorsunuz? Bir insan bir taksiciye neden hayatını anlatır ki? Belli ki siz doğru kararlar alabilen, doğru şeyler yapabilen bir insan değilsiniz. Aile büyüklerinizi dinleyin.
aaa taksiciye hayatını anlatıp telefon numarasını alıp veren üye miydi
aman bende yaş falan sorguluyorum bıraktım konuyu

Evlilik böyle bir şey değil.
Allah korusun belki hasta olacaksınız, çalışamayacaksınız. Belki bebeğiniz olacak ara vereceksiniz. O zaman ne olacak ?

yok daha bosanmadık ayırmadık ama babam gel dıyor ban bu admadan koca olmaz dıyor 24 yasındasın tekrar evlenırsın dıyor babama kufuredıyor
Babana küfreden adamla mı evlisin hala? Var ya bazı insanlar gerçekten bu hayatı hak ediyor. Sürünmeye devam.

ya bakın bız evlenırken 6 ay tanıdı benı evlnedı sımdı bana 3 bılezık taktı mobılya taksıtle aldı beyaz esya annesı aldı ceyızı ben aldım sonraa ben ucretlı ogretmenım maasım azdı 2500 falan hepsını ona verdım o ordan ceyızı kapatıp kendıne alıcaktı ama maasın hepsını verınce parasız kaldım ondan aldım gunluk sıgara parası oda verdıgını gerı aldın dıyor nıye alıyorsun dıyor 6 aydır ıyı bır fırmada calısıyorum kira verıyorum falan sonra zınet esyamın hepsını verdım mobılyaya kapattı hepsını borca kapattı susar dıye verdım yok bana kşra verıceksın nıkahtan evlendık dugun yapmadı normal evlılıge gore cok daha uygun bır evlılık oldu aslında bende calıstım ama kabul etmedı kira ver dıyor bunaldım dedım bu ay evıme bıseyler alıyım yenı evlı gıbı ozendım 24 yasındayım calısıyorum evımı guzellestırıyım dedım kucuk odam bos bı oturma grubum var kucuk odama bıseuler yapıyım dıyorum yok dıyor kıra verıcen markete cıkıcan dıyor ya
Neden ayrilmiyorsunuz Allah aşkına?
Tam bir dağ ayisiyla evlisiniz. Çok afedersiniz ama maaşlı kadın buldum diye evlenmiş sizinle. Annenize o... Diyen bir adamla nasıl evli kalabiliyorsunuz? Yaşınız daha çok genç, aklınızı başına alın. Okumuş mesleği olan bir kadınsiniz ne çabuk kanmışsınız taksici adama.

evet o zamanlar oyleydı sonra ben barıstım ama olmadı yıne
Babanız yanınızda daha ne istiyorsunuz? Eşiniz yalancinin teki kesinlikle taksiden yalnızca 7,000 kazanmiyordur, emin olun çok daha fazladır. Önceden kalmış borçları için sizi kullanıyor farkında değil misiniz ? Olmayan bir evliliği niye hâlâ zorluyorsunuz ? Ayrılın bu kan emiciden.

Babanız yanınızda daha ne istiyorsunuz? Eşiniz yalancinin teki kesinlikle taksiden yalnızca 7,000 kazanmiyordur, emin olun çok daha fazladır. Önceden kalmış borçları için sizi kullanıyor farkında değil misiniz ? Olmayan bir evliliği niye hâlâ zorluyorsunuz ? Ayrılın bu kan emiciden.
peki sonra ne yapıcam bana kullanılmıs ürünsün seni kimse almaz dıyor

ya ben bulunuyorum ben zınet esyamı verdım mobılya borcuna verdık ben ne yapsam yaranamadım sureklı 1 yıldır benı evden kovuyor ceyız almadın kira ver vermezsen gıt dıye en son sandıgımla attı kapıya benı babama anneme kufurler ettı kızınıza sahıp cıkmayın kira versın dıyor
Gurur diye bir kavramdan haberin var mı?

eşime dedim ki 1 hafta. once bu ay kira ben vermıycem ev ıcın duvar boyatıcam halı alıcam evın eksıklerı var mutfak muslugu bozuk onları yaptırıcam guzel olsun ev bıraz dedım kira vermezsen evı kapatıyorum senden alıcak param var benım bakıcı degılım ben senınle boyle anlasmadık sen kira verıcektın dedı ceyız almadım ben evlenırken yanı taksıt yaptırdım evlenınce onu ödedim borcla ama zinet esyalarımı verdım mobılya borcuna gıttı kapattı zınetımle mobılyayı sımdı bana sureklı ceyız almadın kira vereceksın vermıyorsan defol gıt dedı bu ay degıl dıger ay verıyım bu ay duvar boyatıp halı alıcam dedım olmaz dedi bende ayrıldım ıyımı yaptım cok bunaldım
Siz evli olduğunuza emin misiniz?

İkinizde iyi değilsiniz. Taksiciye hayat hikayeni neden anlatıyorsun ablacım?
Hic tanımadığın bir adamla hemen evleniyorsun adam para ver diye yırtınıyor ve sen hala yanlış mı yapıyorum diyorsun?
Gerçekten mi ya gerçekten mi soruyorsun bunu

Back
X