- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
-
Canım bir abla olarak tavsiyem okuluna git gel dersini çalış M ile E ile işin olmasın bir daha rüşvet versen bu günlerin geri gelmez tadını çıkar
E hoca ayrımcılık mı yapıyor bilemem de ....
Bir öğretmenin lise öğrencisine , oğlunun fotoğrafını gösterip , seni oğluma alacağım demesi ne kadar çirkin !
E hocaya değil yakın olmak , uzak durmak gerek bence .
Öğretmen / öğrenci ilişkisinin b..u çıkmış resmen .
Ayrımcılık yapmak öğretmen için derste olur, notu fazla verir, derste sürekli ona söz hakkı verir, sözlusunu yükseltir, ki bu hiçbir zamana kabul edilemez bir şeydir. Yakın olup olmamakla alakalı bir şey bu. Hepimiz herkese karşı aynı duyguları beslemiyoruz illa ki bi tık yukarıda olan kişiler oluyor hayatımızda, öğretmeniniz de belli ki o öğrenciye daha çok değer veriyor. Ama yaptığı yine de doğru değil okul ortamında herkese eşit yaklaşmak durumunda, öğrencilerin başarıları, ders olan ilgileri yönünden bir olumsuzluk yaşanmaması adına dikkat etmesi gerekir. Öğretmeniniz arayabilir de okul dışı buluşup bir şeyler de yapabilirler. Siz öğretmeninize düşkün olduğunuz için biraz kıskanma girmiş devreye bence siz de çekmeyin kendinizi gidin yanına muhabbet edin halini hatırını sorun, sadece o öğrenci yok yani koca okulda o nasıl karşılık verirse versin öğretmeninize olan muhabbetinizi geri çekmeyin.
Çok tatlısın...
N = sen isen edebiyatşiir
E = edebiyat hocası
M = okul birincisi kız ise....
Acaba diyorum havadan nem kapmış olma olasiligin yüzde kaç?
E Edebiyat hocası değil adının baş harfi ayrıca ben Türkçe'yi ilkokuldan beri seviyorum adımın baş harfi de B. Ayrıca bir öğretmenin öğrencisine oğlunun resmini göstermesi ne kadar doğru?
E hoca ayrımcılık mı yapıyor bilemem de ....
Bir öğretmenin lise öğrencisine , oğlunun fotoğrafını gösterip , seni oğluma alacağım demesi ne kadar çirkin !
E hocaya değil yakın olmak , uzak durmak gerek bence .
Öğretmen / öğrenci ilişkisinin b..u çıkmış resmen .
E hoca şikayet edilse , altından pis kokular çıkacaktır .
Bunlarin yarisi çoluk cocugun uydurmasi emin olabilirsiniz.sanane guzelim bunlardan?
sen okuluna git gel.
ogrenci ogretmen arasinda o kadar sIki fiki iliski olmaz,cok itici.
Bunlarin yarisi çoluk cocugun uydurmasi emin olabilirsiniz.
Ben de ogretmenim, telefonda konuşuyorum mesela, ekranda kizimin fotografi var. Cocuk fark ediyor bunu bakmak istiyor gosteriyorum.
Aradan 5 dk geciyor bir baskasi geliyor, ogretmenim siz falancaya kizinizi gostermissiniz bana gostermediniz kustum vs..
Tabi benim ogrencilerim ortaokul cocugu, bunlar lise ogrencisi ama belli ki muhabbet hep ayni donuyor.
tabi dogrudur,kendi kendine gelin guvey oluyor cogu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?