Ben korkak bir aptalım

Vay be yazdıklarınızla bir yaşıma daha girdim ne saf kadınlarız.

Sana da geçmiş olsun bacım. Ayağını sert bas. Çocuğun için inan ki o pislik adamdan ayrılmaz daha iyi.

evet canım tespitin dibi bu. Para, mevkii bazı insanları gerçek anlamda bozar. Karakteri oturmamışsa hele. Ama bu seni üzmesin kendine olan güvenin sarsılmasına izin verme sorun belli. Bilinçaltına sakın kendinle ilgili bir olumsuzluk kodlama. Maalesef şuan bizimle aynı cins olan kadınlarda çok large bir hale geldiler. Yuvası var evli çocuğu var demiyor. Bu zaaflı erkekleri avuçlarına alıyorlar. Emin ol sonunda çok pişman olacak ama bu onun sorunu. Sen önüne bak sakın ardına değil.Kuzuları nasıl okuturum bu olaydan en az nasıl yara alırlar bunun yollarını ara. Elalem örgütününde çenesine bakma ışığına içine evlat sevgine dön. Ama kuruş bırakmaz madem öyle maddi neyi varsa al. Sakına bu konuda affedici olma. Bedelini ödetebildiğin kadar ödet. Çocuğunun rızkını yedirtme kimseye. Sen çok değerli bir kadınsın bunu hergün söyle kendine..

Bu fiziksel bir zarar olmayabilir ama rezil edebilirsiniz. Ben aldatan eşimi herkese rezil ettim. Utançtan ve pişmanlıktan mide ve tansiyon hastası oldu. Epey ilaç kullandı. Boşanmak da en büyük ceza oldu ona. Saygın ve sevilen biri iken yerin dibine battı. En iyi yol rezil etmek.

Okurken benim içim soğudu ohh olsun

Naptınız

Evet ama insn kırılma yaşıyor ne de olsa.Mesela benden sonra evlenir mutlu okursa çok sorgularım kendimi niye beni öyle sevmedi diye güzel mi değildim huyum mu pisti.Njye bana o değeri vermedi diye?Biliyorum benden kaynaklı bir şey değil mayası bozuk ama insan gece yatınca bunlar aklına geliyor

En yakın arkadaşlarına her şeyi anlattım ve attığı mesajları vs gösterdim. Ortak birkaç arkadaşımıza ve ailesine yolladım yediği haltları. Mesajlaştığı kadınlardan birinin eşini birinin de nişanlısını buldum ve anlattım her şeyi. Sanal yolla aldattı beni de. Ben de uğraştım durdum hepsi ile.ayrıca boşanırken de her şeyi aldım. Zaten kendisi de verme konusunda sıkıntı çıkarmadı. Gerçekten üzüldü. Çok pişman oldu yaptıklarına ama affetmedim hiç.

Benim okuduğum lisede kıs kıs ayak numaran kaç diye soran tipler vardı. Bir kız arkadaşıma sorduğumda öğrendim. Genelde ayağı büyük olan erkeklerin penisi büyük olur diye bir kanı varmış

Ayy kadınlarda mı evliydiRezillik...
Onlara ne oldu peki, ayrıldılar mı?

Ayy kadınlarda mı evliydiRezillik...
Onlara ne oldu peki, ayrıldılar mı?
Hiç bilmiyorum ama birinin nişanlısı şok geçirdi. Ama o kadar çok kişi ile konuşmuş ki, 6-7 tanesi evli. Çocuklu kadın. Bide isimlerini, şehirlerini vs hep söylemişler. Bir sürü açık, çıplak resim video atmışlar. İyi cesaret valla. Aldatması hep sanal olduğu için çoğu hakkında bilgim Sınırlıydı. O yüzden de ne olduğunun peşine pek düşmedim Kendi derdime yanmaktan

Sapık kocanı boşamakla kalmamış, bir de amme hizmeti yapmışsın. Tebrik ediyorum.

Ben de düşündüm ama arkadaşlarına anlatsam nolacak ki görüşüp konuşurlar hicbir şey olmamış gibi ama evet onume gelene anlatacağım yediği boku aman anlaşamadık boşandık demeyecegim

Yalniz sizin adınıza çok sevindim benim de sicilimde böyle bir başarı hikayesi olsun isterdim

evlendim şiddet görerek iki ayda evi terk ettim. Detayları var tabi ben daha davayı açmadan sevgili buldu, şuan onunla nişanlandılar.

Bebekken annemle babam boşanmışlar ben hatırlamıyorum. Hatırladığım şeyler o evden o eve sürünmem. Bİ annem bi babam.
Babamın evlenmesi, Üvey annemin eziyetleri o mükemmel anlaştığım babamın eşi kızmasın diye bizimle dısarda görüşmesi, annemin çalısıp didinip ayakta kalması. Anneannem bakmıstı ama hiç istememişti 25 yasına kadar fazlalık olarak yaşadım.

Taki memur oldum evden cıktım o zamanda çok kötü bir tercih yapıp evlendim. Şimdi ayaklarımın üzerindeyim ama bazen diyorum ki keşke babam başımda olsaydı. Ayrılmasalardı evet aldatılmak çok acı ama bazı şeyler o aldatılmaktan daha fazla acıtıyor.

Belki bencilce ama keşke ayrılmasalardı diyorum.

Ya deme böyle isteçocuğumu tabi ki çok düşünüyorum gerekiyorsa onun için ömür boyu evlenmem ama asla kimseye ezdirmem.Bir de bu artik hata falan değil arsizlasmak evet senin gideceğini bile bile asıldım kiza diyor adam.Daha ne yapabilirim ki yatağımiza mi atmasını bekleyeyim.Adamin karakteri olmuş yavsamak biraz güzel alımlı birini görsün hemen yürüyor böyle saygın olmayan karaktersiz bir adamla bir omurdense tek ölmeyi tercih ederim

şuan geçmişimi hatırlayınca gözlerim doldu. Tüm yorumları okudum herkes boşan gebert öldür donuna kadar al demiş herkes. Kimse çocuğu düşünmüyor.

bak benim çocuğum yok bana karısan eden yok iki aylık bi evlilik ona rağmen toplum içinde "dul" olarak görülüyorum.

Bu benim için hiç problem değil kimin ne dediğini umursamam ama bende 3 4 yaşlarındaydım. Annem maddi manevi eksik bırakmadı tertemiz pırıl pırıl giydirir ama olmuyor babanın yerini kimse tutumuyor annem evlenmedi, 30 yasındayım şimdi keşke evlenseydi diyorum.

Biraz sakinleş lütfen, ben ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Onun acı çekmesini istemek onu rezil etmek. Ama olmuyorlar.

Bak benim birinci evliliğimdi adamın ikinci evliliğiydi, şuan üçüncü ile evleniyor kızın ilk evliliği.onlara hiçbir şey olmuyor. Ben rezil etmedim ama şiddet gördüğümü ister istemez iş arkadaşlarımız tüm çevremiz bildiği halde hiçte dışlanmadı. Genç bir kızla evleniyor. Sakin ol senin bi çocuğun var. Doğuda çocuğu kime bırakacaksın baba diye ağlayınca nasıl görüştüreceksin.
Şiddet gördüğüm gece ceketimi alıp cıktım evimi düzenimi baska bir şehirde kurdum ama emin ol. 400 bin liralık ev seni mutlu etmeyecek.
Meditasyon yap, doğru karar vermek için destek al lütfen sakin ol tüm mesajlarında sadece öfke gördüm.

Siz sanıyor musunuz ki mutsuz bir çiftin olduğu evde mutlu büyüyeceksiniz. Sürekli aldatılan bir anne, sürekli kavga, gece uykundan uyanacaksın korkacaksın. Böyle bir hayatınız olsaydı da keşke boşansalardı da bunları yaşamasaydım diyecektiniz.
Diyen kuzenim var ordan biliyorum. Teyzeme sürekli der, hayatımı yaktınız, sizden kaçmak için başka şehre gittim erkenden kurtulamadım da der. Sürekli kavgalı ortamda huzursuz ortamda da mutlu büyüyen bir insan ben görmedim.
Benim ablam boşandı, kimse de dul demiyor. Kızı gayet mutlu bir çocuk.

mutlu gibi görünebilir tabii. ama seni aldatan bunu hep yapar. dediğin gibi maya. dilerim sana da adam gibi adam çıkar karşına da o bunları hisseder gerçi hissetse nolcak. ama emin ol pişman olacak sen kendini enerjini koru. kötü hissedecek hiç bir sebep yok

Abiye hanım, şöyle de birşey var ki bu adam artık konu sahibi ile evli kalmak istemiyor. Vakit ayırır da hiç değilse konu sahibinin mesajlarının hepsini okursanız anlarsınız. Ne diyeydik yani,yapış bırakma mı diyeydik efendim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…