• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Kötü, Acımasız ve Zalim Olmak istiyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Sevgili arkadaşlarım. 37 yaşımı doldurdum artık ve belli bir yaşam tecrübesi edindim.

Bu yaşıma kadar da hep insanları sevdim, anlayışlı, sabırlı, iyi niyetli oldum. Kimsenin kuyusunu kazmadım, dedikodusunu etmedim, yalan söylemedim.

Sevdiğim insanlara kendimden çok değer verip hertürlü fedakarlıkta bulundum. Aileme ,arkadaşlarıma, yaşadığım topluma hep saygılı oldum, zarar vermedim.

İnsanları paraları değil kişiliklerine göre değerlendirdim. Kimseyi küçümsemedim, hor görmedim. Hayvanlara, doğaya kötü davranmadım.

Büyüğüme küçüğüme hoşgörülü oldum hep. Kusurlarını yanlışlarını yüzlerine vurmadım.

İhtiyacı olan herkesin yardımına koştum.

İyi bir eş oldum eşimi ne aldattım ne ihmal ettim nede utandırdım. Ailesine katlandım ki hertürlü rezilliği yapan kayınvalidem ve görümceme rağmen saygıda kusur etmedim.

iyi bir evlat oldum ki annnem babamdan hep hayırdua aldım, onları hiç üzümedim.

İş arkadaşlarıma dürüst oldum , kimsenin omzuna basarak yükselmedim..... vs vs vs

GELİN GÖRÜN Kİ :

Tüm bunlara rağmen hep kazık yedim, hayal kırıklığına uğradım, hiç takdir edilmedim, dedikodum yapıldı, paramdan ve iyi niyetimden yararlanıldı, arkadaş sandığım insanlar tarafından rakip ilan edildim. Yalanlarla kandırıldım, kırıldım, emeklerim boşa gitti, kıskanıldım, iğnelendim,........ daha neler neler.

Şimdi diyorumki iyi olmamak lazımmış. Kötü olduğun zaman daha değerli oluyosun, daha mutlu oluyosun yada daha başarılı oluyosun hayatta.

Şimdi ben Kötü olmak istiyorum! Acımazsız, merhametsi duyarsız biri olmak istiyorum! Yalan söylemek, insanları kullanmak, kandırmak istiyorum! Dedikodu yapmak, kazık atmak, bencil olmak istiyorum!

SÖYLEYİN BAKALIM NASIL KÖTÜ OLURUM BEN?? NE YAPMAM LAZIM?? KÖTÜLÜK SONRADAN ÖĞRENİLEBİLİRMİ SİZCE???

canım seni çok iyi anlıyorum. insanlar öyle nankör ki bazen;sen hep iyi ol,bi kere kötü oldunmu "hııı bak aslında ne kadarda kötüymüş" derler.ama hep kötü olan biri bi kere iyilik yapsın "kız bak aslında ne kadarda iyiymiş" olur. o yüzden ben seneler önce iyi olmayı bıraktım. artık duyarsızım. bi kere uyarıyorum,yapmıyosa keyfi bilir.
sende öyle yap...boş ver ne geriyosun kendinia.s.

Bu saatten sonra istesende olamazsın o bahsettiğin acımasızlık merhametsizlik,duyarsızlık sonradan kazanılmıyor,senin hamurunda vardır o iyi niyet,yardımseverlik kimse için değişmeye farklı olmaya değer mi?Sen o kızıpta keşke böyle olsaydım dediğin duygularla mutlu olabilecekmisin?Herşeyden önemlisi sen artık sen olabilecekmisin?Bunlar eminimki kızgınlıkla söylenen sözler ama insan hayatında öyle şeylerle karşılaşıyor ki hiçkimse için bu fedakarlığı yapmaya değmezmiş diyorsun o yüzden sen eminim bu kızgınlığında haklısın yinede ne olursa olsun sen bildiğinden şaşma.

ah canım hiç çabalama olamazsın o saydıkların sonradan olunmaz içinde vardır insanın bu vakitten sonra olsan olsan duyarsız ve umursamaz olursun kötü ve merhametsiz değil

sen kötü olamazsın ,içinde merhamet ,insan sevgisi ve deger taşıyosan sen kötü olamazsın canım

aynen bizde de ole
ben 20 yasindayim 17 yasimdan belli bunlari ogrendim ben bende dikkat ediyorum cok kisi var etrafimizda bizim de bole sulalenin icinde bile var ama iste ne yapacaksin bence sen kotu olmamaya calis allahim buyuk senin cektigin derterin dermani hakkini vercek senin sakin ole dusunme evet
kotuluk yaparsin iyisin bu dunyada ama bence hic kotuluk yapma bende ole dusunuyorum acaba bende mi yapsam kotuluk
babam iyilik yapti birine bi gun geldi o serefsiz babami bicakladi babam hastanede yogun bakimdaydi ama ona bi sey olsaydi ben o adi kopegi gununu gostertirdim adi serefsiz herif
neyse ki cok sukur babama bi sey olmadi hala yanimizda ve yusuf ismi onun isminde oglum var babamin ismini koyduk cok mutlu babam allahimùa sukur allahim bize bagisladi onu
babam hala insanlara iyilik yapio ve yapmaya da devam edio ben bazen diorum fazla insanlarla icli disli olma diye ama dinlkemio gene gene de devam edecek bence hic yapma biz bunlari atlattik daha beteri olmaz insalah amin
kendine ii bak insanlari bosver seni sinir edenleri seni umursamayani sende umursama ablacim ok

Canim Seni Anliyorum Ama Kötülük Sonradan öğrenilen Birşey Değil Unutmaki Bu Dünyanin Diğer Tarafida Var Hiçbirimiz Kalici Değiliz Bence Böyle Düşünme Ve Herzamanki Gibi Ol

Sabah baya bir öfkeyle yazdım bu satırları. Ama şimdi daha iyiyim hepinize cevapladığınız için teşekkür ediyorum . Sanırım sabrımın sonuna geldim ben :(
Uzun uzun düşündüm bu sabah, hatta iş yerimde kötü olma denemesi bile yaptım. Hayır olmuyor! Malesef bu içten doğuştan gelen bir şey olmalı. HALLEYİN dediği gibi bu saatden sonra becerebilirsem daha duyarsız ve umursamaz olurum. Artık kırılmak ve insanların saçma sapan hareketleri ve sözlerini çekmek istemiyorum. Haksızmıyım sizce???

Arkadaşlar haklı,istesen de olamazsın.Kötülük her insanın içinde vardır biraz ama kalbinde iyilik ve merhamet taşıyan insanlar bunu ne görebilir,ne de kullanabilir.Sen doğru yaşamaya devam et ben diyorum ki bir gün mutlaka iyilik kazanacak..

kendimi anlatmak istesem ancak böyle anlatabilirdimm benim gibi keriz varmı diyodumm bi tane daha varmışşş onu buldummm ne olacak bizimm halimizz beyhann mutlaka çözüm bulmalıyızz yoksa çıldıracağımm ben düşünmektenn

canım ablam benim gel bi öpem seni önce...:)) ah canım benim boşver olma seni çok iyi anlıyorum. bu sölediğin şeyleri bende denedim bi ara. evlendim arkadaşlarımdan darbe yedim. hepsi bıraktı gitti. hiç biri aramaz sormaz. ben arar sorardım hep. baktım aramıyolar evliliğimi bahane ediyolar dedim aramıcam. sonra aylar sonra akıllarına esti bi arkadaşları olduğu aradılar. ama ben dayanamadım yine aradım halada ararım. bu insanın içinde olan bişey ablacım. senin yüreğin yumuşak ne yapsan kötü olamazsan. iyilik yap denize at demişler mahluk bilmezse haluk(allah) bilir. öle yani ablacım. bir süre sonra insan kötü değil ama duyarsız olmayı öğreniyo hakkaten. öğreniyo diyorum çünkü duyarsızda olamıyorum ama öle olmama gerektiğini düşünüp zorla o insanların yaptığı şeyleri düşünmemeye çalışıyom bende... canım ablam takma kafana HEP BÖYLE KAL HEP CANA YAKIN....

aman sakin haaaa...
iyi insan bulmak zorki artik hayatta.bir tane daha kaybetmiyelim.lütfen.

aynen yazdıkların benı anlatıyor.bazen sınırlendıgımde benım kadar kımse olamaz dıyodum.demekkı varmıs.bu saatten sonra ıstesende degısemezsınnn.ben yapamadım sayet

beyhan ve hasibe canlarım beni de katın aranıza.
ben 10 yıl kadar önce beyhancıım dediğini denedim .inan bana daha mutsuz oldum.kötü olamıyordum ama kayıtsız olayım derkende kendini kasa kasa bi hal oluyodum. vicdanım beni rahat bırakmıyodu.ve kendimi iki yüzlü gibi hisstmeye baçlamıştım .çünki kendim gibi değildim.neyse bu halimle olmaya çalışırken olduğumdan daha mutluyum.
artık iyilik yap denize at diyorum.balık bilmezse halık bilir......

hayat bu hepimiz bunlari yasiyoruz...sabir,sabir,sabir,iyiniyete devam arkadaslar...inanin iyiler sonunda mutlaka kazancli cikiyor.

hiç uğraşma kötü olamazsın..kötülük insanın damarlarında dolaşan kan gibidir...o kanı değiştirsek bile yine vucuda uyumlu hale gelir..bazı insanlaı anlamak cidden çok zor...bende anlayabilmiş çözebilmiş değilim..

kızzzzlaaarr;
bu iyi veya kötü olma meselesi değil bence dengeyi kurma meselesi ben kötü olmuyorum ama hakemeyecek kişiler içinde iyilik yapmıyorum sınırlarımı koyuyorum baktımki iyi olma niyetyi yok hiç görmüyorum gözümle onları ne iyi oluyorum o zaman ne kötü sınır koyun sınır bundan ayrısı yok ama hak edenede canım feda öyle doslarım varki benden iyi benden nice iyi olmak güzeldir kızlar bu güzel duyguyu yitirmeyelim litfen ama iyi olmayanlarada mütavazi olmayalım çünkü onlar sonra insanları kullanmayı böyle öğreniyorlar.

bende arkadaşlara katılıyorum bencede bu saatten sonra kötü ve acımasız olamazsın ama bencede olma :1hug: en azından benim yaptığım gibi umursamaz olmaya çalışabilirsin daha çalışma aşamasındayım ama başaracağımdan eminim yoksa hep ben kırılıyorum :kızgın: bundan ötesini de yapamazsın sanırım canım ama yapma boşver zaten a.s. kötü olma umursamaz ol :içelim: emin ol bu bile yeter insanlara yerimseniben umursamazlık gerçekten fazlasıyla sağlam bi tepki a.s:smiley-cool: yerimseniben

Sevgili arkadaşlarım. 37 yaşımı doldurdum artık ve belli bir yaşam tecrübesi edindim.

Bu yaşıma kadar da hep insanları sevdim, anlayışlı, sabırlı, iyi niyetli oldum. Kimsenin kuyusunu kazmadım, dedikodusunu etmedim, yalan söylemedim.

Sevdiğim insanlara kendimden çok değer verip hertürlü fedakarlıkta bulundum. Aileme ,arkadaşlarıma, yaşadığım topluma hep saygılı oldum, zarar vermedim.

İnsanları paraları değil kişiliklerine göre değerlendirdim. Kimseyi küçümsemedim, hor görmedim. Hayvanlara, doğaya kötü davranmadım.

Büyüğüme küçüğüme hoşgörülü oldum hep. Kusurlarını yanlışlarını yüzlerine vurmadım.

İhtiyacı olan herkesin yardımına koştum.

İyi bir eş oldum eşimi ne aldattım ne ihmal ettim nede utandırdım. Ailesine katlandım ki hertürlü rezilliği yapan kayınvalidem ve görümceme rağmen saygıda kusur etmedim.

iyi bir evlat oldum ki annnem babamdan hep hayırdua aldım, onları hiç üzümedim.

İş arkadaşlarıma dürüst oldum , kimsenin omzuna basarak yükselmedim..... vs vs vs

GELİN GÖRÜN Kİ :

Tüm bunlara rağmen hep kazık yedim, hayal kırıklığına uğradım, hiç takdir edilmedim, dedikodum yapıldı, paramdan ve iyi niyetimden yararlanıldı, arkadaş sandığım insanlar tarafından rakip ilan edildim. Yalanlarla kandırıldım, kırıldım, emeklerim boşa gitti, kıskanıldım, iğnelendim,........ daha neler neler.

Şimdi diyorumki iyi olmamak lazımmış. Kötü olduğun zaman daha değerli oluyosun, daha mutlu oluyosun yada daha başarılı oluyosun hayatta.

Şimdi ben Kötü olmak istiyorum! Acımazsız, merhametsi duyarsız biri olmak istiyorum! Yalan söylemek, insanları kullanmak, kandırmak istiyorum! Dedikodu yapmak, kazık atmak, bencil olmak istiyorum!

SÖYLEYİN BAKALIM NASIL KÖTÜ OLURUM BEN?? NE YAPMAM LAZIM?? KÖTÜLÜK SONRADAN ÖĞRENİLEBİLİRMİ SİZCE???

çok haklısın. ben de istiyorum... ama olamıyorum. sonradan da öğrenilemiyor.bence,içten gelen bir şey kötü olmak. ama,.sonradan öğreniliyorsa,bende öğrenmek isterim..:kahve:..

canım benim başıma ne gelirse gelsin kötü olayım diye düşünmedim ama hak etmeyenlere değer vermemeyi öğrendim.Kötülükte yapmıyorum ama onları hayatımdan uzak tutuyorum.Kötü olanlar belki her şeyi kazanmış gibi gözükebilirler ama ben vicdanıma aykırı bi şi yaptığımda onu ne bi iltifatla, ne parayla hiç ama hiç bişi le bastıramıyorum.Sürekli rahatsız olurum unutamam pişman olacağım bi düşüncesizlik yaptığımda.Bence işin sırrı budur.İyiler her zaman vicdanı rahat uyur. Kötülerse vicdanları olduğunu unutacak kadar taş kalplidir ki bu da doyumsuzluk hissi yaratır. Hiç bişiden memnun olmazlar.Bu da onlara kendilerinin yaptıkları en büyük kötülüktür. Her zaman böyle iyi kalman dileğiyle sevgiler.

Back
X