Ben kötü bir insan mıyım?

nurtenpoker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
24
0
86
54
Balıkesir
:jeyyar:bana yıllarca acı çektiren hatta tokat atan eşimle olan büyük sevgimizi nerdeyse bitiren kaynanam hastanede durumu çok kötü değil onu ziyarete gittim üstüme düşen her şeyi yaptım buolaya sevinmedim ama hiçmihiçte üzülmedim yoksa ben artık kötü bir insanmıyımsengözlerimebaksanab

bazı yaşananlar insanların sana karşı olan tavırlarından meydana gelen bi acımasızlık hani o bana bunları yaptı ben ona neden üzüleyim düşüncesi kötülükle alakalı değildir bence hissettiklerin bazen banada olur bende düşünüyorum acaba ben kötü bi insan olmayamı başlıyorum diye ama anlaştığım beni seven benim sevdiğim birisine bişey olduğu zamn farklı oluyo :)

maalesef yapılanlar unutulmuyor kolay kolay ve o insanlara karşı olan duyguları köreltiyor.
yaşadığınız tamamen budur bence

Ben suna ınanıyorum kımse kımseyı sevmek zorunda dııl ama saygı duymak zorunda bu kadar davranısından sonra tabıkı onu sevemezsın zaten anlamıs dıılım neden ucuncu sahıslar evlılıge karısırlar
mirmirmirmir Sen bı kucuk olarak buyuk bır sekılde gorevını yapmıssın kotu bırı olsaydın saygısız bırı olsaydın hastaneye de gıtmezdın

bazı ınsanlar kincidir kolay affetmezde dıyebılırız sızınkıde o hesap ama sıze tokat atana karşı cok normal bır duygu yaşıyorsunuz

ben aslında çok çabuk affeden merhametli bir insanım hiç küsduramam ama nedense kaynanamı affedemiyorum çünkü geçmişimiz çok kötü neyse arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim şimdilik bukadar by

tokat atması son noktadır bence.. o dua etsinki rabbim sana merhamet vermişde sen üstüne düşeni yapmışsın... onu allah affetsin sen hiç üzülmesende çok çok yeri cnm kötü insan değilsin burada kim olsa hiçbirimiz onun durumuna üzülmezdik emin ol! dışardan biri olarak bile ben üzülmedim şahsen kayınvalidene ohh olsun bak yine senin eline kalmış... içinde merhamet duygusuda olduğuna göre demekki sen kötü bir insanda değilsin...

sevinmiyorsunuz ama üzülmüyorsunuzda...
olabilir ona karşı hiç bi duygunuz yok anlaşılan
kendinizi kötü olarak düşünmeyin...

3türlü sevgi vardır
1.mecburi sevgi
2.candan sevgi
3.saygıdan sevgi sende sevmek zorunda diilsin ama kocanın hatırı için bi söz var itin hatırı yoksa sahibine hatır et die allaha havale et

Son düzenleme:
bence kötü biri değilsiniz. hatta gitmişsiniz yanına ben bunu yapmazdım. sanırım fazla kinciyim. normal bir tepki yaşanılanlar karşısında.

Bence iyi bir insansın sana bu kadar kötülük yapan insanla hala görüşüyorsun ben olsam bana tokat atan bir insanı hayatımdan siler birdaha da görüşmezdim sen herşeye rağmen görüşüyorsun ve bu iyi niyetli olduğunu gösterir.

İyi bir insansın.. sen üstüne düşeni yapmışsın. Sevmiyorsun ama saygı hürmet gösteriyorsun. Bu durumda nasıl kötü olabilirsin ki...

sevmediğiniz bir insanın hastalığına üzülmemeniz gayet normal.
kötü olan kişi size bunu düşündürüp, şiddet gösterendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…