- 10 Ocak 2017
- 29
- 8
- 6
- 36
- Konu Sahibi Nartanesi46
-
Merhaba
Bazen bu durumu bende yaşıyorum ve size şunu söylemek istiyorum ki siz yaptığınızdan eminseniz kimseyi tınlamayın! Iyi niyetli tavsiyeler ok ama gerisini görmeyin duymayin lutfen.
Çok üstünüze geldiklerinde mesafe alın, sohbet etmeye can atıyormus gibi durmayın.
Birsey sorulunca kisa ve net cevap verin. Yorum yapilirsa bilmem senin dusuncen diyip gecistirin yani asla aciklama yapmayin.
Ona buna aciklama yapmak cok yorucu kendimden biliyorum.
Ve sunuda ögrendim ki harcamayan kadin maalesef pek ciddiye alinmiyor hatta tabiri caize kiymetli olmuyor. Ihtiyacsa begendiyseniz alin sonucta parasiz olmuyor.
Kv gelince ayni davranin. Dedigim gibi ayni seyleri bende yasadim birakin konussun siz geru cekilin ve emin olun ki degisimi fark edeceksiniz.
Siz kötu degilsiniz ama insanlar bazen gerekli gereksiz yorum yapabiliyor hatta bizim o an ki duruşmuzu görünce"aaa dur suna bi ders verim kendisine gelsin bugun hic iyi gormedim" diye duşünuyorlar.
Ablam herseyi zorla aldirir kredi cektirir odemez azarlar anne ona neden hicbisey demiyosun deyince napim kavgami ciksin diyor esime azicik cikissam isine gelirse der cikar isin icinden diger insanlari saymiyorum bileHepsine cevabjni ver kocanada tabii.. kimse cigneyemesin seni.. o zmn kiramaz kimse kolay kolay
Ben cevremdekilerden vazgecemiyorum ama nedense onlar azicik cikisinca benden vazgeciyorlar.Ben yerinde olsam herkese çatir çatir cevaplarini verirdim ki kendi hayatimda ole yapiyorum. Insanlar nankordur. Iyilikten anlamazlar. Her eleştirene şak diye yapiştr lafi bakiyim bi daha soyluyebilecekler mi.
Meselede orda bitmiyorki esim ben yapacaksam sana ne gerek var isine gelirse diyen bi insan zaten kayin valideme oyle birsey soylesem ustune 10 katar cocuklarini ustume salar. Anneme zaten diyemem cunku el oglu arkanda ailen oldugunu bilmezse daha zalim oluyor''Daha iyisini sen yap.''
Nokta gibi kullan bu cümleyi.
Yaş, konum bakmadan herkese..
Bak nasıl bitiyor hepsi.
Meselede orda bitmiyorki esim ben yapacaksam sana ne gerek var isine gelirse diyen bi insan zaten kayin valideme oyle birsey soylesem ustune 10 katar cocuklarini ustume salar. Anneme zaten diyemem cunku el oglu arkanda ailen oldugunu bilmezse daha zalim oluyor
.Arkadaslar ben insanlar tarafindan elestirilmekten cok yoruldum artik. Benim oglum yemeyen ve cok sik hasta olan bir cocuk.Kendi annem cocuk zayif neden bakmiyosun neden yedirmiyosun der. Halbuki o benim cnm ben istermiyim sabaha kadar basinda ben bekliyorum .esim asgari ucret alir maasindan sadece cocugun masraflari dahil 500,600 harcarim neden bu kadar harciyosun diye basimin etini yer cocuk hasta desem etmeseydin der kayinvalidem elin gelini sole elin gelini bole der devamli laf vurur. Sonrada benim akrabam x varya oda senin laf soyleyince hic seslenmez diyor. Ya saygi ne zamandan beri saflik oldu. O kadar cok elestiriyorlar ki artik ben kotu bi insanmiyim bu kadar cabaliyorum neden hicbir ise yaramiyor diye dusunmeye basladim insanlarla ugrasmaktan artik yasama istegim bitti .esim cocugu neden goturuyosun diye kavga eder evde bak der ailem tam tersini soyler hakaret eder ben kimseye karismiyorum insanlar bana yardimci olmak yerine hayatimi zorlastiriyorlar oglum olmasa basimi alip gitmistim coktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?