ben kotu biri degilim.

laodike

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
1.199
103
123
Burdur
universite ne b*ktan (ne yapayim bu kelime cok iyi anlatiyor) bi yer. yakin arkadasimin tek isi beni suzmek. bende ne gorse gidiyo aliyo bi de surekli yalan soyluyor. ayrica cok zevksiz.
yillardir kafama gore bir arkadas bulamadim. ben cok iyi niyetliyim bu yuzden insanlar beni salak zannediyo ve kazik atiyorlar. ama ben kotu biri olmak istemiyorum.
bu dengeyi nasil saglamaliyim?

bulursan banada söle cevabı

Madem bu kadar kötü bir kız bahsettiğin,neden yakın arkadaş seçtin onu kendine?

Hem sende onun arkasından zevksiz,yalancı diye atıyosun,senin iyi niyetli birisi olduğuna inanalım mı şimdi?

Madem bu kadar kötü bir kız bahsettiğin,neden yakın arkadaş seçtin onu kendine?

Hem sende onun arkasından zevksiz,yalancı diye atıyosun,senin iyi niyetli birisi olduğuna inanalım mı şimdi?

ilk sorunun cevabı şöyle ki başı okusaydın olayı çakardın emin ol sınıfta ki en iyi kız diyorum ya o yüzden kötü bir yer bu üniverisite hiç hayalimdeki gibi değil.
ya aslında şöyle ben onun öyle olduğunu düşünüyorum mesela ben ona bişi anlatıyorum cevabı da laf sokarak veriyor tabi ben anlıyorum bir şey diyemiyorum o sürekli laf sokuyor. salak gibi kalıyorum. ben ona hiç kötü davranmıyorum.
not: herhangi bir tavsiyen yoksa yazma.

Size verdiği değer kadar değer vererek dengeyi sağlayabilirsiniz.

Ayrıca açtığınız konularda kişilere yazma gibi kelimeler kullanamassınız.
Babanızın açtığı bir site değil burası,kişi istediği konuya cevap yazma hakkına sahiptir.

Seni bu kadar üzüyor madem çek kendini, arkadaşlık etme onunla olsun bitsin.
Ha ama onu da yapamam dersen en azından sende lafını çekme. Söyle bunları ona. Niye laf sokmaya çalıştığını falan sor. Ya da onu da yapamam diyorsan en azından tavrınla belli et yani. Biraz soğuk davran çek kendini.

Bu nasıl ergen bir cevap ya

herhagi bir tavsiyen yoksa yazma

yazdım bom.kaça parselledin topiği

Son düzenleme:

bencil bir kız. değer vermiyor. evet babamın açtığı bir site değil ama cevap kendimi suçlu hissetmeme sebep oldu.ben mi hatalıyım diye düşündüm. saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum

teşekkürler tavsiyen için

ya ben tavsiyelerinizi okumak için yazdım çünkü kızdan illallah ettim.
ama siz yok sana niye inanalım yok ergen yazdınız.
ne yapmalıyım onun karşında onu öğrenmek istiyorum.
bunları yazan bir insan ve üzülüp üzüşmediğini merak etmeden kırıp eleştirin
çevremde o kdar çok ki bıktım bu tip insanlardan daha fazlasını istemem
az insan çok hzur lafı çok doğrı 1 2 tane iyi kalpli senin gibi arkadaşın olcak kardeşin gibi.... öylelerine çok özeniyorum.
sanırım ömrüm boyunca kalbim kırılcak

İyilikten maraz doğar sözünün bir ton canlı örneğini yaşamış bir insan olarak söylüyorum sana, senin verdiğin toleransla alakalı bir durum bu gerçekten. Ben hayatta arkadaşlarımı her şeyden önde tutan, çok değer veren bir insandım. Arkadaşlarım için yapmadığım şey kalmadı diyebilirim, her şeyi göze aldım zamanında ama her zaman üzülen ben oldum. Artık kimseye değer vermiyorum. Kendimi ikiye bölüp dost olmayı öğrendim. Şu an hayatta gerçek bir arkadaşım olarak gördüğüm 1 insan var -ki ona karşı bile bir yerden sonra özelim başlıyor. Hayatta en iyi dost ailedir. İnsanlar her zaman üzecektir, bu böyledir. Sen taviz vermediğin sürece problem yok. Seni kıracak kadar yakın olmasına izin verme.

gerçek dostlar var merak etme ama kendinden asla da taviz verme herkes bi yere kadar. laf sokuyorsa sen de sok ne var bunda ergen gibi küsmek yerine. Hazırcevap ol yani herkes canımlı cicimli takılmıyor yani.

Şu fevriliğini, ve kötü düşüncelerini bir yere bırakarak başlayabilirsin. Kızın zevksizliğine bile laf etmişsin, arkadaşlığınızla ne ilgisi var çözemedim. Laf sokmaktan, süzmelerden bahsetmişsin. Bu tür seyler çok göreceli. Somut bir örneğin olsaydı keşke. Böyle havada kalmış. Bunlar tamamen senin bakış açın olabilir zira. Çok iyiyim, çok iyi niyetliyim demekle olmuyor. Bunun hakkını vermek lazım.

Düşüncelerinde, hatta burdaki üyelere bile olan cevaplarında bunu göremedim. Bir kişiye ben mi hatalıyım diye düşündürdü diye kızmışsın. Öz eleştiri yapmak çok güzel birşeydir. Biri buna vesile olduysa ne mutlu. Sen tavsiye istiyorsan verilir. Ha yok, yandaş istiyorsan kusura bakmazsın.

Sana bir şey söyliyim mi? Sen oylesın demiyorum ama etraf iticiliğinden dolayı doğru düzgün arkadaşları olmayan, yalnız, ama kendine iyi niyetimden dolayı kaybediyorum işte diye kılıf bulan insanlarla dolu. Kendilerini kandırmaktan başka bir şey yapmadıkları gibi, en ufak eleştiriyi de kabul etmiyorlar bu modeller. O yüzden hep yalnızlar, hep dışlanırlar. Sen oylesın demiyorum ama şöyle dönüp kendine bir bak ve hatalarını tespit et demek istiyorum. Herkes kötü, ben iyi diye bir şey yok. İnsanlar sandığınız kadar kötü değil. Herkes dengini buluyor ama, orası öyle. Düzgün insan, düzgün insan istiyor.

Arkadaşına iyi niyetinden cevap veremiyon ama burda postayı sağlam koymuşsun
Not:"İyi niyetimden" diyen insanlarda hep kötü niyet görmüşümdür genelde..
Tavsiye olarakta arkadaslık etmiyceksin bukadar basit ona muhtac mısın hayır.Koy postayı gitsin keyfine bak huzurunu kaçıran insanlarla arkadaslığa devam etmenin bir anlamı yok

tatlım ben 35e yaklastım emin ol hayatın boyunca hep karsılasacaksın oyle insanlarla bir.ikincsi boyle tarz seyleri yazarak fikir sorma cunku kimse seni ve cevrendekileri tanımıyor dolayısyla kimse objektif olamaz insanlarda elestrme huyu var direk seni elestirirler cunku yazan sensin.yani kesinlikle fikir sormak icin konu acma kırılırsın yazılanlardan dolayı.ücüncüsüde emin ol eger arkadasın icin olumsuz olan o yorumları yazmasaydın kimse seni elestirmezdi osekilde oyle yapınca hak goruyorlar cunku.ve kesinlikle ama kesinlikle gercek hayatta da bu durumları anlatırken bu sekilde aktarma karsı tarafa sen dogru oldugun halde yanlıs anlasılırsın haberin olsun tatlım.

Bukadar saf ıyı niyetli olma canım sende. Universite burası lise degılkı arkadaşlıklar çıkarsız olsun. O sana laf sokuyorsa sen de ona sok. Aynı kıyafetini alıyorsa aaaa benim kıyafetımden almışsın ama kuzılaymı verdi de. Sende onunla dalga geç. Senden uzaklasırsada Bosver. Üniversitede oleee filmlerde gördüğünüz gıbı kalabalık arkadaşlar ortam cuppa cuppa partiler beklemeyin canım. Pek tabi bu sure tek başına takılabılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…