universite ne b*ktan (ne yapayim bu kelime cok iyi anlatiyor) bi yer. Yakin arkadasimin tek isi beni suzmek. Bende ne gorse gidiyo aliyo bi de surekli yalan soyluyor. Ayrica cok zevksiz.
Yillardir kafama gore bir arkadas bulamadim. Ben cok iyi niyetliyim bu yuzden insanlar beni salak zannediyo ve kazik atiyorlar. Ama ben kotu biri olmak istemiyorum.
Bu dengeyi nasil saglamaliyim?
Madem bu kadar kötü bir kız bahsettiğin,neden yakın arkadaş seçtin onu kendine?
Hem sende onun arkasından zevksiz,yalancı diye atıyosun,senin iyi niyetli birisi olduğuna inanalım mı şimdi?
ilk sorunun cevabı şöyle ki başı okusaydın olayı çakardın emin ol sınıfta ki en iyi kız diyorum ya o yüzden kötü bir yer bu üniverisite hiç hayalimdeki gibi değil.
ya aslında şöyle ben onun öyle olduğunu düşünüyorum mesela ben ona bişi anlatıyorum cevabı da laf sokarak veriyor tabi ben anlıyorum bir şey diyemiyorum o sürekli laf sokuyor. salak gibi kalıyorum. ben ona hiç kötü davranmıyorum.
not: herhangi bir tavsiyen yoksa yazma.
Size verdiği değer kadar değer vererek dengeyi sağlayabilirsiniz.
Ayrıca açtığınız konularda kişilere yazma gibi kelimeler kullanamassınız.
Babanızın açtığı bir site değil burası,kişi istediği konuya cevap yazma hakkına sahiptir
bencil bir kız. değer vermiyor. evet babamın açtığı bir site değil ama cevap kendimi suçlu hissetmeme sebep oldu.ben mi hatalıyım diye düşündü. saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum
Size verdiği değer kadar değer vererek dengeyi sağlayabilirsiniz.
Ayrıca açtığınız konularda kişilere yazma gibi kelimeler kullanamassınız.
Babanızın açtığı bir site değil burası,kişi istediği konuya cevap yazma hakkına sahiptir.
Seni bu kadar üzüyor madem çek kendini, arkadaşlık etme onunla olsun bitsin.
Ha ama onu da yapamam dersen en azından sende lafını çekme. Söyle bunları ona. Niye laf sokmaya çalıştığını falan sor. Ya da onu da yapamam diyorsan en azından tavrınla belli et yani. Biraz soğuk davran çek kendini.
ya ben tavsiyelerinizi okumak için yazdım çünkü kızdan illallah ettim.
ama siz yok sana niye inanalım yok ergen yazdınız.
ne yapmalıyım onun karşında onu öğrenmek istiyorum.
bunları yazan bir insan ve üzülüp üzüşmediğini merak etmeden kırıp eleştirin
çevremde o kdar çok ki bıktım bu tip insanlardan daha fazlasını istemem
az insan çok hzur lafı çok doğrı 1 2 tane iyi kalpli senin gibi arkadaşın olcak kardeşin gibi.... öylelerine çok özeniyorum.
sanırım ömrüm boyunca kalbim kırılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?