ben kötü bişeymi yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kurtuldun mu yani:sm_cool:

ikna etmeye çalışıyorsa sakin soğuma,teslim olma

kurtuldun mu yani:sm_cool:

ikna etmeye çalışıyorsa sakin soğuma,teslim olma
hala konsuyo ya diyoki ben annemin babamın üstüne yemin ettim bi daha olmucak diye sen bana inanmayıp bitirerek annemede babmaada banada hakaret ettin diyo

hala konuyo ya diyoki ben annemin babamın üstüne yemin ettim bi daha olmucak diye sen bana inanmayıp bitirerek annemede babmaada banada hakaret ettin diyo

Bazı insanların düşünce sistemleri çok ilginç oluyor. Senin aklına bile gelmeyecek şeyleri kafalarında kurup, bağlantılar yapıp ona inanıyorlar. Bu adam da öyle..

Son durum ne şimdi, bittiğine inanamama aşamasında mı?

hala konsuyo ya diyoki ben annemin babamın üstüne yemin ettim bi daha olmucak diye sen bana inanmayıp bitirerek annemede babmaada banada hakaret ettin diyo

akannehir yok artık

cevap verme bence artık. bırak kendi düşüncelerinde boğulsun

intihar edicem diye acıtasyonlara başlarsa da umursama
:umursamaz:

aman sakın kanma sende kararlıysan ayrılmaya tabi :umursamaz:
bak benimde basımda vardı 3 sene ugrastım yeminler etti ayaklarıma kapandı otobus duraklarında ağladı neler yaptı en fazla 1 hafta sonra yine aynı bu şarkıyı neden dinliosun sana kimi anlatıo die üzerime yürüodu neden saga baktın neden sola baktın neden internete giriosun msnde kimle konusuosun daha neler oda intihar ederim senide öldürürüm diodu ilk baslarda cok korktum cunku ailem yok baska sehirdeyim sonraları anladımki blöf yapıo öldür kendini göreyim dedim öldür at arabanın altına hadi ayrıldım senden dedim yine aglamaya basladı yapmadı tabi hadi öldür beni dedim öldür bakalım dedim yok tabi peşimden geliodu yollarımı kesiodu birgun bi arkadasımla plan kurduk ogunden sonra kesildi yolda görünce yolunu değiştiriodu ama resmen hasta ben evlendim hala ayrıldıgımızı söylemiyormus millete işte bu yaz düğünümüz fln diomus ve bu 3 sene önce biten bir ilişki
demek istedigim korkma inanma onunki sevgide deil saçma bi, baglılık hastalık

ii de kendın açmamişsın cnm sonucta uyelik fln.
babanın facesınden oynamişsin ne var ki
aşırı kkıskancclık onunkiii

şimdi bunu yazdı bana kimsenin inancı kalmadı bu dünyada buna sende dahil yaşmak istemiyorum ölmeden önce seni bir kere görmek isterdim nasip değilmiş hakkını heral et

şimdi bunu yazdı bana kimsenin inancı kalmadı bu dünyada buna sende dahil yaşmak istemiyorum ölmeden önce seni bir kere görmek isterdim nasip değilmiş hakkını heral et

Büyük kozunu sona saklamış ama yemezler, değil mi?

Bence bir fotoğrafını gönder seni son kez görmesi için ve hoşça kal de artık..

Büyük kozunu sona saklamış ama yemezler, değil mi?

Bence bir fotoğrafını gönder seni son kez görmesi için ve hoşça kal de artık..

Fotoğrafta gönderme bence, muhatap olma, kurtulduğuna sevin derim canım (;
kaydirigubbakcemile5

hala konuşuyo ikna etmeye çalışıyo ya bana yeminimi tutmama firsat bile vermiyosun diyo off (((((((((((((((((

çok saçma evet iyi değil manyak olmuş iyice anlamıyo ya. bide okulda aynı bölümdeyiz sınıfta hep görürüz birbirimizi nasıl kurtulucam ya şu okul hemen bitseydi ya 2 buçuk ay kaldı

çok saçma evet iyi değil manyak olmuş iyice anlamıyo ya. bide okulda aynı bölümdeyiz sınıfta hep görürüz birbirimizi nasıl kurtulucam ya şu okul hemen bitseydi ya 2 buçuk ay kaldı

Kusura bakma, ama emin ol eşşek gibi anlıyor. Sadece senin değiştiğini kabullenemiyor, seni eskisi gibi boyunduruk altına almak istiyor, seni hırpalamak istiyor.

Seni karşısında kararlı görürse bir halt edemez okulda da, dağ başında değilsiniz. Şikayet etmekle tehdit edersin.

Ama karşısında biraz daha tereddüt edersen seni ciddiya almaz bile, alttan girip üstten çıkar, yine paçayı kurtaramazsın.

keşke aynı sınıfta olmasaydık bide arkadaşım bana defterini vermisti ben notları geçiricektim oda benden aldı ben geçiricem dedi sana. şimdi bu okula gelmezsse defter nolucak kıza ne dicem kızlar ya ((((

keşke aynı sınıfta olmasaydık bide arkadaşım bana defterini vermisti ben notları geçiricektim oda benden aldı ben geçiricem dedi sana. şimdi bu okula gelmezsse defter nolucak kıza ne dicem kızlar ya ((((

benneyaptımki

ama canm yapamıyorum ne diyinki kaba davranamam ben kimseye bitti artık konuşmamı diyim ((((

Ben böyle daha fazla devam edemiyorum, bitsin artık yeter de. Bu kaba davranmak değil, kararlı olmak. Kimse sana ağzına geleni say demiyor, ama bitti de ve bitir artık kendini düşünüyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…