beni sürekli kırdığını her defasında üzmüceni söz verdiğini tutmadığını söyledim herşeyi didik didik ettiğini söyledim artık dayanamadığımı sürekli kıkrıldığmı artık beni üzmücene inanmadığımı söyledim yine söz verdi bi daha olmucak dedi bende olmucaktıysa şimdiye kadar neden bunlara yapmamaya çalışmadın dedim hep söz vermiştin dedim en sonun tamam istemiyosun artık gidiyorum dedi
hala konsuyo ya diyoki ben annemin babamın üstüne yemin ettim bi daha olmucak diye sen bana inanmayıp bitirerek annemede babmaada banada hakaret ettin diyokurtuldun mu yani:sm_cool:
ikna etmeye çalışıyorsa sakin soğuma,teslim olma
hala konuyo ya diyoki ben annemin babamın üstüne yemin ettim bi daha olmucak diye sen bana inanmayıp bitirerek annemede babmaada banada hakaret ettin diyo
hala konsuyo ya diyoki ben annemin babamın üstüne yemin ettim bi daha olmucak diye sen bana inanmayıp bitirerek annemede babmaada banada hakaret ettin diyo
hala konsuyo ya diyoki ben annemin babamın üstüne yemin ettim bi daha olmucak diye sen bana inanmayıp bitirerek annemede babmaada banada hakaret ettin diyo
şimdi bunu yazdı bana kimsenin inancı kalmadı bu dünyada buna sende dahil yaşmak istemiyorum ölmeden önce seni bir kere görmek isterdim nasip değilmiş hakkını heral et
Büyük kozunu sona saklamış ama yemezler, değil mi?
Bence bir fotoğrafını gönder seni son kez görmesi için ve hoşça kal de artık..
hala konuşuyo ikna etmeye çalışıyo ya bana yeminimi tutmama firsay bile vermiyosun diyo off(((((((((((((((((
hala konuşuyo ikna etmeye çalışıyo ya bana yeminimi tutmama firsat bile vermiyosun diyo off(((((((((((((((((
O yeminlerini daha önce tutsaymış..
Tatlım kusura bakma ama bunu sen uzatıyorsun. Kestir at, eğer cidden kurtulmak istiyorsan, uğraşma yahu..
ama canm yapamıyorum ne diyinki kaba davranamam ben kimseye bitti artık konuşmamı diyimO yeminlerini daha önce tutsaymış..
Tatlım kusura bakma ama bunu sen uzatıyorsun. Kestir at, eğer cidden kurtulmak istiyorsan, uğraşma yahu..
çok saçma evet iyi değil manyak olmuş iyice anlamıyo ya. bide okulda aynı bölümdeyiz sınıfta hep görürüz birbirimizi nasıl kurtulucam ya şu okul hemen bitseydi ya 2 buçuk ay kaldı
keşke aynı sınıfta olmasaydık bide arkadaşım bana defterini vermisti ben notları geçiricektim oda benden aldı ben geçiricem dedi sana. şimdi bu okula gelmezsse defter nolucak kıza ne dicem kızlar ya((((
ama canm yapamıyorum ne diyinki kaba davranamam ben kimseye bitti artık konuşmamı diyim((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?