telefona atıyo mesajı cevap vermiyorum. başım çatladı ya okuldada başıma bela olmaz inşalllah
arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için hiç tanımadığınız halde yardım ettiniz çok şekkür ederim inşlllah kurutulurum ondan elimden geleniyo yapıyorum
arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için hiç tanımadığınız halde yardım ettiniz çok şekkür ederim inşlllah kurutulurum ondan elimden geleniyo yapıyorum
vazgeçmicem navb elinde sonunda kurtulucam yoksa benimde sağlığım bozulacak hayatım mahvolucak
kurtulamadım ondan((((((( okulun içinde hayvan gibi bağırıyo dün sınıftaydık yine ben gidiyorum dedim bitti herşey dedim koşup kapıyı kapattı bağırdı bana gidemessin biyere diye delinin teki ya (((((((((((
okuldayken bana rahat yok bırakmaz beni rahat. okul çabuk bitsin allahım ya kafayı yicem 1 buçuk ay kaldı her geçen gün dahada manyaklaşıyo
canım bilmiyorum hocalar ilgilenirmi bölüm başkanı iyi bi hocamız ama özel sorunların beni ilgilendirmez diyeblir çekinirim ben. başıma bela oldu bu tam ya tartışıyoruz bırakıp gidiyorum arkamdan geliyo kolumdan çekiyo bağırıyo geçen yine bi kız arkadaşım toplu msj çekmiş güzel sözlü rehberdeki bütün numaralar silindiği için adı çıkmadı telefonumu o alıyo bazen o sırada gelmiş msj ben wcye gittim gedim bu kim sana msj çekmiş dedi bende bilmiyorum dedim numarı arıyo meşgul çıkıyo dedim bana güvenmiyomusun hiç bi erkek zaten numaramı bilmiyo kız arkadaşlarımdadır diyorum cevap vermiyo serada çalışıyoruz viyolleri yere atıyo kumu hızlı hızlı hırsla sinirle dolduruyo yüzüme bakmıyo hiç sonra kız msj yazmış ben gülcan falan demiş oda gülcan diye bi arkadaşım olduğunu biliyodu gördünmü işte dedim boşuna böyle yaptın "ne benmi suçluyum şimdi" dedi yüksek sesle hemde hocanın yanında zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyo bide hergün böyle manyaklıkları var daha beter halleride var huzurlu bir gün olmuyo ordayken yaz gelsin bi kurtulucam inş acımıcam bu sefer salaklık bende o bana acımıyo ben niye ona acıyorumki ama işte okul bitene kadar nasıl dayanıcam gitgide dahada kötü oluyo bu hergün çekilmiyo ya tedavi ol dedim geçen gün nolur yoksa gidicem dedim hayatından git diyo ben iyiyim doğruyum ben sen git diyo ama bırakmıyo hiç biyere gidemssin diyo sonrada
öyle yapıyorum canım artık başka çaresi yok ordaki arkadaşlara anlatamıyorum bunları sadece bi arkadaş biliyo bizim odadan yaşı büyük diye anlatmıştım diğerleri dedikodu yapar güvenemiyorum çaktırmıyorum onlara dışardan oda sakin biri gibi görünüyo bilmiyo kimse nasıl olduğunu okulda tanmadığımız insanlar görmüştü bize bakmışlardı onu bağırırken bide hoca varken ters konuşmuştu işte ogün her geçengün manyaklaştığı için seninde dediğin gibi susuyorum sadece inşallah susuyorum diye dahada arsızlaşıp daha fazlasını istemezgeçen konuşmuştuk snle uzun uzun konuştugumuz gibi yap tamammı hiç ama hiç üzülme ne hali varsa görsün çünkü aştı artık resmen adam manyak bizim hocalar yardımcı oluodu ondan hcalarınla konus dedim ama beni ilgilendirmez diyebilirler madem sus sen sabret dedim ya konussun dursun duymamazlıktan gel he he de sus hiç korkma sakın kendini yesin bitirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?