ben kötü bişeymi yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2.5 ay sabredeceksin artık

numaranı da değiştir ki okul bittikten sonra musallat olmasın

yaptıklarına ufak bir tepki verirsen devamı gelir

telefona atıyo mesajı cevap vermiyorum. başım çatladı ya okuldada başıma bela olmaz inşalllah

Olmaya çalışacak. Ama sen öyle katı ve tavizsiz duracaksın ki karşısında, yılacak.. Gerekirse "senden şikayetçi olurum" diye tehdit edeceksin, ve gerekirse yapacaksın. Başka türlü başına daha çok ekşir bu adam.

arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için hiç tanımadığınız halde yardım ettiniz çok şekkür ederim inşlllah kurutulurum ondan elimden geleniyo yapıyorum

arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için hiç tanımadığınız halde yardım ettiniz çok şekkür ederim inşlllah kurutulurum ondan elimden geleniyo yapıyorum

Rica ederiz yahu, yeter ki kaç kurtar kendini..

Kurtulursun bence, biraz zorlar seni ama kurtulursun. Sen bu çocuğa çok yüz vermişsin, ne dese yapmışsın. Şimdi seni karşısında dimdik ayakta görünce afallar, ters teptin mi de uzaklaşır.

kararında durursan, yumuşamazsan kurtulursun

sabırlı ol.

ağlamak içinden geliyorsa sakın yüzüne karşı ağlama
. zor olsa da bu adamdan kurtaracaksın paçanı
kaydirigubbakcemile5

umarım vazgeçmezsn:bbo:

vazgeçmicem navb elinde sonunda kurtulucam yoksa benimde sağlığım bozulacak hayatım mahvolucak

bir iki konusur rahatsiz eder sonra susar..zayif durma karsisinda erkekler boyle firsatlari iyi degerlendirir..

kurtulamadım ondan ((((((( okulun içinde hayvan gibi bağırıyo dün sınıftaydık yine ben gidiyorum dedim bitti herşey dedim koşup kapıyı kapattı bağırdı bana gidemessin biyere diye delinin teki ya (((((((((((
okuldayken bana rahat yok bırakmaz beni rahat. okul çabuk bitsin allahım ya kafayı yicem 1 buçuk ay kaldı her geçen gün dahada manyaklaşıyo

Son düzenleme:
deliye laf anlatılırmı ne beni bırakıyo nede huzur veriyo nasıl dayanıcam ben orda 4 gün boyunca sabahtan akşama kadar yanımda

canım hocalarına fln sölesen danışman hocan kimse aranız iyiyse onu çağırıp konuşmasını fln iste bak yine neler yasamıssın

Sanırım, oyun oynadığını sen anlatmışsın, ne var ki bunda, gayet normal bir durum, tabi ki girip babanın hesabından oyun oynayabilirsin, hatta kendine ait sayfanda olabilir. Sana güvenmeyen insan , bu yüzden güvenmeyecekse, güvenmesin. Arkadaşın farklı sıkıntıları var heralde.

Konu zaten yazdığın üzere yolları ayrımaya gelmiş heralde. Kararlıysan, sağlam dur, kimse kimseye birşey yapamaz. Böyle biriyle kendinide tüketme. Seni okulda rezil etme durumuna gelmişse, hocalarına filan danışabilirsin.

canım bilmiyorum hocalar ilgilenirmi bölüm başkanı iyi bi hocamız ama özel sorunların beni ilgilendirmez diyeblir çekinirim ben. başıma bela oldu bu tam ya tartışıyoruz bırakıp gidiyorum arkamdan geliyo kolumdan çekiyo bağırıyo geçen yine bi kız arkadaşım toplu msj çekmiş güzel sözlü rehberdeki bütün numaralar silindiği için adı çıkmadı telefonumu o alıyo bazen o sırada gelmiş msj ben wcye gittim gedim bu kim sana msj çekmiş dedi bende bilmiyorum dedim numarı arıyo meşgul çıkıyo dedim bana güvenmiyomusun hiç bi erkek zaten numaramı bilmiyo kız arkadaşlarımdadır diyorum cevap vermiyo serada çalışıyoruz viyolleri yere atıyo kumu hızlı hızlı hırsla sinirle dolduruyo yüzüme bakmıyo hiç sonra kız msj yazmış ben gülcan falan demiş oda gülcan diye bi arkadaşım olduğunu biliyodu gördünmü işte dedim boşuna böyle yaptın "ne benmi suçluyum şimdi" dedi yüksek sesle hemde hocanın yanında zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyo bide hergün böyle manyaklıkları var daha beter halleride var huzurlu bir gün olmuyo ordayken yaz gelsin bi kurtulucam inş acımıcam bu sefer salaklık bende o bana acımıyo ben niye ona acıyorumki ama işte okul bitene kadar nasıl dayanıcam gitgide dahada kötü oluyo bu hergün çekilmiyo ya tedavi ol dedim geçen gün nolur yoksa gidicem dedim hayatından git diyo ben iyiyim doğruyum ben sen git diyo ama bırakmıyo hiç biyere gidemssin diyo sonrada

polat alemdarı mı örnek almış kendine o? kararlı ol, korkma sakın, ayrıldıktan sonra işler yoluna girer aynı ortamda olmanız seni şu anki kadar üzmez inan ki.

geçen konuşmuştuk snle uzun uzun konuştugumuz gibi yap tamammı hiç ama hiç üzülme ne hali varsa görsün çünkü aştı artık resmen adam manyak bizim hocalar yardımcı oluodu ondan hcalarınla konus dedim ama beni ilgilendirmez diyebilirler madem sus sen sabret dedim ya konussun dursun duymamazlıktan gel he he de sus hiç korkma sakın kendini yesin bitirsin

öyle yapıyorum canım artık başka çaresi yok ordaki arkadaşlara anlatamıyorum bunları sadece bi arkadaş biliyo bizim odadan yaşı büyük diye anlatmıştım diğerleri dedikodu yapar güvenemiyorum çaktırmıyorum onlara dışardan oda sakin biri gibi görünüyo bilmiyo kimse nasıl olduğunu okulda tanmadığımız insanlar görmüştü bize bakmışlardı onu bağırırken bide hoca varken ters konuşmuştu işte ogün her geçengün manyaklaştığı için seninde dediğin gibi susuyorum sadece inşallah susuyorum diye dahada arsızlaşıp daha fazlasını istemez

canım dikkat et de canını sıkmaktan fazlasını yapıp sana zarar vermesin :1closedeyes: ortalık böyle manyaklarla dolu, adam gibi bi ilişkiyi haketmedikleri giibi terkedilmeyi de hazmedemiyorlar..

daha fazla bişi isteyemez sen rahat ol o konussun kendine zarar verio yaptıgı bişi yok arkadaslarından kimseyede söleme sonra gidip ona söylerler belli olmaz

evet bende oyüzden söylemiyorum onlara. rahat oluyorum canım sabretmekten başka çarem yok kurtulcam bigün ondan inşallah burda yazıyorum arada içimi dökmek için başka anlatıcam kimseler yok rahatlıyorum biraz sağolon hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…