şuan kendime zarar veriyorum diyo bi kere tartışmamızda kollarını knatmıştı(((((((((((
evet biliyorum kızlar uzaklaşmam gerkiyo hasta o bitirmek istediğim halde uzatıyo. şimdi arkadaşın defretiri takıldı aklıma okula gelmezse ona mahcup olucam kendi defreri lazım kıza vizelerede 1 hafta kaldı
evet öyle okulada gelir inşallahda alırız defteri gerçekten onla devam edersem onun gibi manyakşabilirimKıza anlat, kendisi istesin, sonuçta onlar da birbirlerini tanıyorlardır. Veya sen iste. Sonuçta aynı sınıftasınız, ondan vebalıymış gibi kaçamazsın. Sadece ilişkinize nokta koymaya çalışıyorsun.
evet öyle okulada gelir inşallahda alırız defteri gerçekten onla devam edersem onun gibi manyakşabilirim
ikna çabaları devam ediyo ben umut vermiyorum şimdide benim oyun için söylediğim o ufak yalandan bahsidiyo işte yalan çok kötü bişey ben sana hiç yalan söylemedim falan diyo ben seni o yalanına rağmen bırakmadım sen beni bıraktın falan işte başım çok ağrıdı ya
hayır ben sadece defter yüzünden ondan kurtulmak istiyorum ya yalvarmasını kesmesini istiyorum ama defter varKusura bakma ama onun sana yalvarmasından zevk aldığını düşünmeye başladım. Hâlâ konuşuyor musun?
"Bitti, çünkü ben artık devam etmek istemiyorum!!" deyip konuyu kapatmak zor mu? Adam zaten saplantılı, yarına kadar konuşabilir ve bir yere varamazsınız..
ikna çabaları devam ediyo ben umut vermiyorum şimdide benim oyun için söylediğim o ufak yalandan bahsidiyo işte yalan çok kötü bişey ben sana hiç yalan söylemedim falan diyo ben seni o yalanına rağmen bırakmadım sen beni bıraktın falan işte başım çok ağrıdı ya
Kusura bakma ama onun sana yalvarmasından zevk aldığını düşünmeye başladım. Hâlâ konuşuyor musun?
"Bitti, çünkü ben artık devam etmek istemiyorum!!" deyip konuyu kapatmak zor mu? Adam zaten saplantılı, yarına kadar konuşabilir ve bir yere varamazsınız..
hayır ben sadece defter yüzünden ondan kurtulmak istiyorum ya yalvarmasını kesmesini istiyorum ama defter var
cevap vermiyorum artık
cevap vermiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?