ben kötü bişeymi yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuan kendime zarar veriyorum diyo bi kere tartışmamızda kollarını knatmıştı(((((((((((

bunu kendisine yapan bir insanın sinirlendiğinde delirirse sana neler yapabileceğini düşün ruh sağlığı ve karakteri anlattıklarına nazaran bana hiç sağlıklı gelmedi uzaklaşmalısın.

şuan kendime zarar veriyorum diyo bi kere tartışmamızda kollarını knatmıştı(((((((((((

Ya bırak Allah aşkına, kendi aptallığı. Sen mi zorluyorsun onu geber diye, neden vicdan yapıyorsun. O kendi aptallığı. Belki de yalan, seni kandırmaya çalışıyor, yeme artık bunları. Bu adamla nereye kadar devam edebileceksin, sen de manyak olup çıkarsın sonunda.

Yeter artık, bitti, umurumda değilsin de ve konuşmayı kapat. Sanırım msn üzerinden konuşuyorsunuz. Engelle, derin nefes al bitsin.

UZATMA ARTIK, SANA YAZIK

evet biliyorum kızlar uzaklaşmam gerkiyo hasta o bitirmek istediğim halde uzatıyo. şimdi arkadaşın defretiri takıldı aklıma okula gelmezse ona mahcup olucam kendi defreri lazım kıza vizelerede 1 hafta kaldı

evet biliyorum kızlar uzaklaşmam gerkiyo hasta o bitirmek istediğim halde uzatıyo. şimdi arkadaşın defretiri takıldı aklıma okula gelmezse ona mahcup olucam kendi defreri lazım kıza vizelerede 1 hafta kaldı

Kıza anlat, kendisi istesin, sonuçta onlar da birbirlerini tanıyorlardır. Veya sen iste. Sonuçta aynı sınıftasınız, ondan vebalıymış gibi kaçamazsın. Sadece ilişkinize nokta koymaya çalışıyorsun.

evet öyle okulada gelir inşallahda alırız defteri gerçekten onla devam edersem onun gibi manyakşabilirim

Bana lisedeki psikopat erkek arkadaşımı hatırlattı okuduklarım. Canım hiç birşey ve hiç kimse senden değerli değil. üniversite ile beraber 2.5 sene sürdü ilişkim. Başlarda sadece sözlüydü dengesizlikleri sonra izmir konak meydanından otogara kendi öğrenci evime kadar her yerde dayak yedim bu psikopattan. Bu adamlar düzelmez. Başta sensiz yaşayamam die başlarlar sonra en büyük eziyeti yaparlar. Yol yakınken dön psikolojimi 5 yılda zor toparladım 26 yaşındayım ben. Kaç kere ayrılmaya çalıştım aklına hayaline gelmeyecek tehtidlerle geri döndüm. Canımı o acıtıyordu sonra açtığı yaraları o sarıyordu. Ama bana nefes aldırmıyordu çevrem kalmadı. Sonrada zaten bundan kurtulmak için izimi kaybettirmek zorunda kaldım ayrılmak istediğimde boğazıma bıçak dayamıştı. Korkma yılma çok güzel bir hayat var önünde. Ve tekrar söylüyorum hiç birşey senden değerli değil kardeşim. Karşına sana değer veren o kadar güzel insanlar çıkaracak ki Allah buna inan. Özgüvenimi sıfırlamıştı o köpek hiç kurulamayacağım sandım elinden, hiç birşey yapamam sandım hayatta ve kimse değer vermez sandım... Ama öyle değil karşıma çok güzel insanlar çıktı. 2. üniversitemi bitirdim. 2 ayrı yüksek lisans yapacağım. O köpek olsa hayatta başaramazdım bunları her fırsatta beni eziyordu küçük düşürüyordu. Canım kardeşim okul bittiğinde bir süre ortak çevreden uzak dur. Kızdırma bu dengesizide. Aslında bunlar çok zavallı insanlar. Neyi farkettim biliyor musun Ailemin yanımda olduğunu öğrendiğinde bunu ona hissettirdiğimde "ailem benim arkamda durur" u hissettiğinde geri adım atmaya başladı. Ailenle daha fazla vakit geçir. Seni arar görüşmek isterse bile ailemle şunu yapacağız felan de, ailenle ilgili gelecek planlarından ve seni nasıl desteklediklerinden bahset. Ve sakın ama sakın hayatta seni ondan başka kimsenin daha fazla sevemeyeceği yalanına inanma. Çünkü bu insanlar okadar zavallı ve o kadar ezikler ki yanlarındaki insanı kendilerine bağımlı kılmak için, önce sana kendini değersiz hissettirir sonra en fazla değeri kendisinin verdiğini kanıtlamaya çalışırlar. Allah yardımcın olsun canım önümde sana gerçekten değer verecek insanlarla çok güzel bir hayat var.

sen hala onun tek kelime etmesine izin veriyorsun ona zarar veriyorsun

şu an nereden konuşuyorsanız o iletişim aletini kapat

ve bir daha açma

onun aramalarını engelle okulda yüzüne bakma

hala onu dinlediğinin farkında ve kararından dönmen için aklınca çabalıyor

son durum ne?

evet öyle okulada gelir inşallahda alırız defteri gerçekten onla devam edersem onun gibi manyakşabilirim

İnşallah daha beter çocuklaşıp defteri de koz olarak kullanmaz akannehir

Aynı sınıfta olmanız kötü, ve bu adam kuyruğun olmasın diye sana çok iş düşüyor. Şu an son durum nedir bilmiyorum ama kesinlikle ve kesinlikle kararından en ufak taviz verme, katı ol. En ufak bir acıma belirtisi gösterirsen sömürülerine başlar, abartıp kendine bir şey yapmaya kalkabilir onu ciddiye al diye.

Kararlı ve sert konuş onunla mecbur kalırsan. Kısa ve net cevaplar ver, yüzün ifadesiz olsun. Bi umut ışığı görürse sen bununla daha çook uğraşırsın.

Benim bi arkadaşım vardı böyle bir manyakla olan. O işte kesin tavır koyamıyordu, içi içini yiyordu hep. Çocuk gelip bunun kapısında sabahlıyordu, kız bunu içeri alıyordu, bu banyoda kendini jiletliyordu falan, böyle uzun zaman sürdü. "senin evinin yakınlarında ölürüm suçlusu sen olursun" falan diyordu. Kız şahit diye ev arkadaşını aldı, gidip karakola ifade verdi, böyle böyle bir durum var, bu kişi kendine bir şey yaparsa sorumlusu ben değilim diye. En sonunda taşındı, numarasını falan değişti, yeni işe girdi öyle kurtuldu.

O yüzden bu gibilere karşı temkinli ol. Adam bâriz hasta. Ve manyaklığın sınırı yok inan ki.

ikna çabaları devam ediyo ben umut vermiyorum şimdide benim oyun için söylediğim o ufak yalandan bahsidiyo işte yalan çok kötü bişey ben sana hiç yalan söylemedim falan diyo ben seni o yalanına rağmen bırakmadım sen beni bıraktın falan işte başım çok ağrıdı ya

Kusura bakma ama onun sana yalvarmasından zevk aldığını düşünmeye başladım. Hâlâ konuşuyor musun?

"Bitti, çünkü ben artık devam etmek istemiyorum!!" deyip konuyu kapatmak zor mu? Adam zaten saplantılı, yarına kadar konuşabilir ve bir yere varamazsınız..

ya kızlar acaba defteri almam lazım ondan acaba şimdi affettim desem sonra bu yine aynı şeyleri yapıcak biliyorum aldıktan sonra yine saçmalayızca bu ozamanmı ayrılsam biliyorum benim bu davranışımda sağlıklı olmaz ama korkaklı var bende o defteri almam lazım okula gelmez çünkü bu geçen sene doğrudüzgün gelmiyodu

hayır ben sadece defter yüzünden ondan kurtulmak istiyorum ya yalvarmasını kesmesini istiyorum ama defter var

ay arkadasım ayrılma valla zaten seninde psikolojın bozulmus geçinir gidersiniz daha ne uğraşıosun bu adamla ya deftere gelince arkadasına ona vermiştim fln dersin ay ne zormus okulada gelir eminim buna

onun konuşmasını dinlemen ona umut vermektir. "umut vermiyorum" demeni tavırlarınla göstermelisin

aynı fikirdeyim :içelim:

hayır ben sadece defter yüzünden ondan kurtulmak istiyorum ya yalvarmasını kesmesini istiyorum ama defter var

• 1 hafta sonra yanına gidersin

"yarın defteri getir dersin " olur biter

• arkadaşına söylersin,durumu anlatırsın o defteri alır

sana iki seçeneksengözlerimebaksanab

telefona atıyo mesajı cevap vermiyorum. başım çatladı ya okuldada başıma bela olmaz inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…